Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא שלם עם בחירתי ב-HGT, ולכן ערכו לי את הכותרת הבלתי עניינית שרשמתי במקור

nimnim
שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני מספר חודשים,לאחר התלבטיות רבות,וחיפוש אחר הרבה רכבים ספורטיווים החלטתי לרכוש פונטו HGT הכי טובה שכסף יכול לקנות עם 52 אלף קילומטר, מאחר וזאת הייתה המכונית הראשונה שלי פה בארץ,רציתי ללכת על בטוח ואני מודה הייתי קצר סבלנות,ללכת על הHGT היה נוח מאחר ויש הרבה מבחר,וסך הכל הפרמטרים של הפונטו ענו על הציפיות שלי,כח זמין,עיצוב מעניין, התנהגות שובבה ,פרקטית ונוחה לאחזקה.

הרכב על פני השטח מעניק לי את השובבות והזיריזות שאליה הוא מעיוד, אני מסופק מהקנייה אך עם זאת אני לא מאוהב.(היא עדיין לא יודעת את זה כי אני מעניק לה חום ואהבה ,אבל בסתר אני חושב על אחרות) .

אני חושב שיש לנו משבר ביחסים,ואני לא בטוח שאני רוצה למכור מאחר ורכשתי אותה רק לפני מספר חודשים,אני דיי בטוח שלא מיציתי אותה ולכן יש סיכוי לגלות ולהתאהב בה מחדש (וכאן הקאץ') אבל עם זאת אין לי מוטיבציה לעשות זאת ,כי אני לא מאוהב בה מחלתחילה ,ואין לי מושג מה אני רוצה במקום (אגב חוק מרפי; כרגע בשוק מוצעות אחלה אלטרניבות ,שבטוח שיעלמו ברגע שאמכור).

לסיכום,מה עושים במשבר ביחסים?,למכור ולהתאזר בסבלנות עד להופעתה של גברת אחרת? ואיך אדע כשהיא תופיעה שהיא אחת?איך אדע לא להכנס למערכת יחסים פושרת בשנית?

Porsche 944 turbo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניראה לי היעדר שבלול קטן וחמוד מתחת למכסה מנוע שגודש ,זו הבעיית תקשורת בניכם,לפחות כך זה היה אצלי שבוע לפני רכישה של HGT צהובה עד לרגע שנסעתי על אחת כזו במשך יום שלם,חסר בעיטות בגב שרק טורבו לרוב יתן בצורה הכי דינאמית וזמינה.

מיד הבנתי שאני צריך משהו קטן וגודש ,איביזה 20VT [סטנדרטית ומקורית...:yum:]אהבה ממבט ראשון.:-P

ונחזור אלייך,מה בדיוק חסר לך? איפה אתה מרגיש חוסר תקשורת בינך לבין הפונטו? אחיזה ויציבות? תאוצות וכוח?

אחר?

כך נוכל לכוון אותך אם זה משהו שיבנה אצלייך בהמשך,או משהו שאין מנוס מלהישתדרג לרכב אשר יענה על אותן דרישות שהפונטו בדיעבד לא מספקת אצלייך בשטח.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא בטוח שהעדר כח זאת הבעיה,נכון כבר היו בבעלותי מכוניות בעלות הספק גבוה יותר,ונכון גם לפונטו הזאת לא היה מזיק עוד 15-20 סוסים,אבל לא נראה לי שלהדבק לכיסא זה בהכרח מושא האהבה שלי.

חשבתי שהאיטלקיה קטנה והשובבה תצליח לגרום לי יותר הנאה בעודה מפזזת בין מגעלי תנועה,ורחובות חד סטריים.

אולי פשוט אני מסתכל עליה לא נכון?, מחפש את הדברים הלא נכונים בה?

מישהו אולי מכיר פסיכולוג לטיפול זוגי?

Porsche 944 turbo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מקווה שבחירת ליבך לא קוראת את זה, אבל אולי אתה מחפש הנעה אחורית...

זה הדבר היחיד שסתם לי את הפה...

כל יום הייתי מתלונן על הגולף. (GTI)

עד שנהגתי באיזה ב.מ.וו מתפרקת.

מאז נדפק לי המח ואני לא מסוגל יותר להנות מבחורה שמרנית עם הנעה קדמית

קודם משפרים את הנהג, אחרי זה את הרכב.

צמיגים רחבים = נהג גרוע.

אין על "לסד" (לא, לא הסם. התמסורת).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגעת למקום הנכון . מתי בידיוק אתה מרגיש צורך לאחרות ?

אגב השמועה אומרת שקיט הנמכה עושה פלאים ברכב. ומחירו סביר מאוד כ 1000 ש"ח .

דבר עם שחרון או עם השף .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא בטוח שהעדר כח זאת הבעיה,נכון כבר היו בבעלותי מכוניות בעלות הספק גבוה יותר,ונכון גם לפונטו הזאת לא היה מזיק עוד 15-20 סוסים,אבל לא נראה לי שלהדבק לכיסא זה בהכרח מושא האהבה שלי.

חשבתי שהאיטלקיה קטנה והשובבה תצליח לגרום לי יותר הנאה בעודה מפזזת בין מגעלי תנועה,ורחובות חד סטריים.

אולי פשוט אני מסתכל עליה לא נכון?, מחפש את הדברים הלא נכונים בה?

אני חושב שאתה מתאר קליאו ספורט!

ברשותי אחת כזאת דור שני, שובבה ומפזזת, קצת מטורפת.

אני לא נוסע הרבה, לא ממש מנצל את הרכב (רכב שני) אבל איזה כיף לפתוח את הבוקר עם פניה קטנה, לחיצה קטנה על הגז והיא ששה אלי קרב (גם אני לא מחפש בעיטות בגב).

הרכב חי, מגיב, רוקד איתך, מפנק.

אחלה רכב, אמין מאד עד היום (עבר ישור קו רציני עם הקניה - אודות לשאפט היה מעולה, יש לציין שהוא שמור מאד מראש).

בקיצור, אם הרכב הוא בשביל הנשמה (ולא פחנוע אוטומטי) אז צריך שיעשה לך שמח, אם לא אז תחליף - לא נורא, טעויות מתקנים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיאטה,בהחלט הייתי קונה יש לה את כל מה שאני מחפש

אבל....

המחיר של אחת סבירה כבר לא שווה את הכסף,תקנו אותי אם אני טועה אבל מדובר באיזור ה60-65 אלף.

ודבר שני היא לא פרקטית עבורי מאחר ואני צריך תא מטען סביר.

Porsche 944 turbo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...