Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה על

סאב של פרופייל 400 RMS

רמקולים 430W של לייטנינג אודיו

מגבר1200W של V12

+רדיודיסק USB של PREMIER (שאני לא מתכוון לקחת)

כל זה ב1000

אני צריך שתגידו לי למה לצפות לאור המחיר הנתונים והמותג

ושווה או לא שווה?

כמובן שאני מאמין שלאחר מיקוח או תוספת או שינויים אני יקבל משהו יותר טוב אבל תגיבו על זה...

אם יש לכם המלצה להחליף איזה רכיב גם תגידו

תודה,

ירדן

פורסם

שמור על הכסף שלך הסט זה לא שווה שקל תשעים

כמה יש לך להשקיע על מערכת?

מה הציפיות שלך?

פתוח ליד 2?

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם
שמור על הכסף שלך הסט זה לא שווה שקל תשעים

כמה יש לך להשקיע על מערכת?

מה הציפיות שלך?

פתוח ליד 2?

בסביבות ה1000 ש"ח למגבר סאב ורמקולים

משהו בינוני אפילו גם

פורסם

קשה להשיג משהו במחיר הזה נורמלי

שהתקנה זה רק 400-500 שקל

תחסוך עוד קצת כסף ותקנה משהו נורמלי.

חבל על הכסף שלך

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

חבל על המאמץ, בתקציב הזה הייתי קונה מורל טמפו,מחבר אותו על הרדיו דיסק ונשאר עם עודף.

עריכה:spootnikb הקדים אותי בכמה שניות, אני שמח שאנחנו באותו ראש :+)

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

מה הציפיות שלך?? יהיה לך קשה להרכיב. הייתי מציע תתחיל רכיב רכיב, אין צורך להגיע רחוק, אבל חבל לזרוק את הכסף על משהו שלא בהכרח תהנה ממנו.

אם תוכל לפרט כמה כסף יוצא לך כל רכיב.

אני אישית בתור מתחיל אולי הייתי נשאר עם המגבר הזה בלבד (בסה"כ עושה את העבודה), ואת שאר הרכיבים הייתי קונה לאט לאט. תתמקד בתור התחלה במערכת אומנם בסיסית אך טובה מפרימייר.

פורסם

כפי שנאמר כאן- לא תוכל להשיג רכיבים איכותיים בתקציב שלך.

עדיף שתחסוך, לפחות שהתקציב יעלה לכפול ממה שיש לך, ואז אפשר עוד איכשהו להכניס משהו נורמאלי.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...