Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במונחי עלות תועלת, צימר זה כמו פיתה ענקית עם כפית קטנה של חומוס בפנים ששילמת בשבילה 70 שקל באמצע השבוע ו 140 בסופ"ש.

ובשתי מילים - יקר ומיותר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עידן, אני מסכים איתך שמלון בד"כ עדיף על צימר (ויש מלונות שבחדר יש ג'קוזי זוגי מפנק והם עולים כמו צימר) אבל הנקודה היא שבפסח כל גורמי התיירות מעלים מחירים וסוחטים אותנו עוד קצת.

סוג של היצע וביקוש.

בגלל זה בפסח (שבו יש לי חופש) אני מטייל ברגליים.

אני גם מסכים איתך שהפרשי המחירים בארץ לעומת חו"ל בעונות העמוסות הוא שערוריה - אבל כאלה אנחנו עם של פראירים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

עם הפריחה שעומדת להיות השנה במדבר (אחרי השטפונות)

חבל להסתגר בצימר - יאללה אוהלים ושקש"ים.

הקשיים השונים של הלינה בחוץ מתאזנים על ידי שקט טוטאלי, מהסוג שקיים רק במדבר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מסכים איתך HANS,

אין על לינת אוהלים במדבר, גם את זה אני הולך לעשות בפסח, אין כמו לשים אוהל באמצע המדבר ולהנות מהשקט והכוכבים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, אני מסכים איתך לגמרי. אבל "לך תשכנע את האישה" (במקרה שלי חברה), אין דבר כזה.

אני את החופשה שלי בצפון השנה עשיתי שבוע שעבר, באמצע השבוע (כי אז המחירים נורמליים) - במזג אויר אולי הכי סוער שיהיה ברמה בחורף הנוכחי (מה שגם מוריד את המחיר).

עשינו כמעט את כל המסלולים שרצינו (זה סה"כ בוץ וזה חלק מהחוויה) נהנינו באמת מאח עצים אמיתית, משיטפונות עצמתיים...

היה נהדר- אבל זאת פריוויליגיה ששמורה רק למי שיכול לצאת מהעבודה באמצע השבוע לכמה ימים ולא מפחד להתלכלך.

פורסם

אני גם רוצה לסגור צימר בצפון לפסח לי ולאשה. תוכלו להמליץ מנסיונכם על הצימרים הטובים והשפויים שמצאתם או שחבל על הזמן ולהתחיל לבדוק חופשה בחו"ל באותו כסף ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אההה וכמובן...איך שכחתי ???

מנחם הורביץ ראיין אותי ואת חברתי לחדשות בתצפית למפל סער 8) (איזה חופר...)

אני לא הייתי ממש ממליץ על הצימר שהיינו בו, הצימר עצמו ענקי ומפנק ביותר, נוף מעולה רק כשיש ראות טובה(לכינרת... חד נס) אבל בעלים דרעק שגם בטוח דופק מחירים בומבסטיים לפסח.

פורסם

גרשון,

כמו שציינתי, למעט מקום אחד (איפה שסגרתי עם המשפחה שלי),כל יתר המקומות היו מאוד מאוד יקרים (כולם מעל 850 שקלים ללילה).

אם אתה רוצה אני מחר אמור לדבר עם בעל הצימר שאיתו סגרתי,אני יודע שיש לו צימר נוסף זוגי ועוד צימר נוסף משפחתי, אני יכול לבדוק לך זמינות ואני אנסה ללחוץ אותו במחיר (אגיד לו שאתה חבר שגם רוצה לסגור איתו).

במידה ואתה מעוניין שלח לי ה"פ עם התאריכים שאתה רוצה ורק תציין כמה אנשים תיהיו כדי שאוכל לתת לו אינפורמציה מתאימה.

עידן

פורסם

ברוך הבא למדינה הכי יקרה בעולם. לדעתי אנחנו כבר יותר יקרים מדובאי.

הכל פה יקר. גם ביחס ישיר להכנסה הממוצעת וגם ביחס לעולם.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

קודם כל - תיקון טעות מתמטית:

אם ל 80% מהעסקים פנויים - זה לא אומר ש 20% תפוס אלה בערך משהו כמו 50% תפוסה - אל תשכח שגם במקומות שבהם יש מקום אין רק צימר אחד. מניסיוני, בכל מקום של צימר יש בממוצע 3-4 מקומות לינה ואם חלק פנויים אז זה לא אומר שהכל פנוי.

שנית - ברור שהמחירים בפסח יהיו גבוהים ואין את מי להאשים. כל המשפחות רוצות לנפוש בפסח שכל הילדים וההורים בחופש.תחבו מה היה אם אתם הייתם בעלי צימרים - הייתם נותנים את פסח במחיר רגיל למרות שהביקוש מטורף? למרות שניתן לקבל פי 3 ???

פורסם

ברוב העסקים שעוסקים בתיירות או בידור כלשהו יש תעריפים מיוחדים לעונות עמוסות.

אפילו אצלי בעסק יש לי תעריפים לחגים וסופ"שים ותעריפים אחרים לימי חול.

מצד שני, המחירים האלו לגמרי לא פרופורציונאליים ובמחיר שהם מבקשים אפשר לשכור וילה בכרמיאל לחודש.

פורסם
תחבו מה היה אם אתם הייתם בעלי צימרים - הייתם נותנים את פסח במחיר רגיל למרות שהביקוש מטורף? למרות שניתן לקבל פי 3 ???

הטיעון שלך מציג עד כמה הישראלי התאב בצע ' צודק ' :?

אם כך אז למה לדרוש רק פי 3 ? אם ניתן לדרוש פי 7 ?

לתפארת מדינת ישראל .

רק לידיעתך - אם אני הייתי בעליו של צימר לא הייתי דורש פי 3 וכנראה גם לא פי 2 בעונה החמה !

רוצה לדעת למה ?

כי אם בעל צימר יכול לאכלס צימר בעונה לא חמה או באמצע השבוע בעלות של 450 ש"ח ללילה לדוגמא , זאת אומרת שההכנסה הזו מכסה לו את עלות התפעול ומותירה בידיו רווח ( אחרת היה סוגר את העסק ! )

רדיפת הבצע והכסף הקל לא תוביל אותנו למקום טוב יותר .

והגיע הזמן שאנשים יתחילו להפנים את זה .

פורסם
.תחבו מה היה אם אתם הייתם בעלי צימרים - הייתם נותנים את פסח במחיר רגיל למרות שהביקוש מטורף? למרות שניתן לקבל פי 3 ???

אתה טועה בגישה שלך ידידי.

עסקי הצימרים עובדים הרבה בשיטת "מפה לאוזן".

אם לא הייתי מוצא לפסח צימר במחיר נורמלי עדיין הייתי לוקח צימר ומשלם ביוקר (רק מהסיבה שאין לי אפשרות לנסוע לצפון אחרי פסח),אבל מה ?

לא הייתי חוזר לשם שוב.

כמו שכתב קארטום ואני מסכים איתו לחלוטין,לא צריך להיות תאבי בצע,מקובל שבתקופות החמות המחירים יעלו,אבל שיהיה איזשהו הגיון,תעלו 10%,יודע מה ? תשתוללו,תעלו 30%,אבל ראבק,לעלות 300% ? איפה זה נשמע ?

העיקר שלא ייבכו אחרי שהציבור הישראלי יישכח השטורקים מניאקים ויחזור לכבוש את אתרי הנופש שם,או אז שלא ייבכו וירוצו להוריד מחירים.

היום הם יודעים לדפוק מחירים,מחר אותו אחד שהתארח אצלהם ימשיך לזכור שבפסח הוא קיבל מהם "אלמנט".

אם הם בונים על לקוחות חוזרים,והם הרי בונים על לקוחות חוזרים,אז שיוציאו את הראש מהתחת של עצמם ויתחברו לקרקע,זה יהיה ממש נחמד.

אגב,עלות הקמת צימר שכזה ממש לא גבוהה,אני יודע מנסיון של ידידה שיש להוריה צימר בצפון ליד ראש פינה, עלה להם כ-60K שקלים להקים את הצימר (עלות מבנה הצימר (עץ),הקמתו וסידור התשתית סביבו).

ולהם יש צימר גדול עם 2 חדרי שינה,גלרייה עם מיטה נוספת,מקלחת ושירותים,מטבח מאובזר וסלון גדול+ג'קוזי חיצוני פתוח.

• תוכן חדש...