Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FOCAL K2P vs Infinity KAPPA PERFECT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טעם אישי-היתי לוקח את האינפיניטי,אחת הסדרות הכי טובות שיש להם (אם לא הטובה ביותר)סט ברמה גבוהה,יש עוד הרבה אפשרויות במחיר הזה,HYBRID/CLARUS/GTI/HERTZ HI ENERGY ועוד המון...

פורסם

אני באופן אישי גם בעד האינפיניטי

המידבאס של האינפיניטי נעים ועמוק מאוד בעוד המידבאס של הפוקל אגרסיבי מאוד ופאנצ'י מאוד

הטוויטר של הפוקל בלתי נסבל בעיניי בעוד הטוויטר של הקאפא פרפקט אפשר לחיות איתו - לדעתי בעיקר בסט שלושה חלקים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דווקא חשבתי להחליף לאינפיניטי את הטוויטר לזה של הפוקל:-P

היה לי סט של אינפיניטי רפרנס והטוויטר היה פשוט... בערך כמו הרמקול של המחשב הפנימי

פורסם

אל תשווה בין הטוויטרים של הרפרנס לבין הטוויטרים של הקאפא פרפקט.

אתה היית עושה השוואה בין מגבר של הליקס מסדרת דארק בלו למגבר של הליקס מסדרת הקומפטישן?

בוודאי שלא...

עוד דוגמא - אתה היית משווה בין מגבר של אודיסון מסדרת SRX למגבר של אודיסון מסדרת VRX? שלא לדבר על תסיסס

ובין טוויטר של הרץ אנרג'י לבין טוויטר של הרץ מילה 3?

אוקיי זה ברור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

+1 לאדי

תיקח טוויטר של מורל לדוגמא MT22 ו M23 ההבדל ביניהם הם כולה מספר, אז זהו שלא אלה שני טוויטרים שונים לזכות השני הוא נשמע הרבה יותר טוב.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

הראשון בעיניי עדיין לא ממש ראוי להקרא טוויטר

אצל מוראל המושג טוויטר באמת מתחיל בMT23 ומעלה

לMT22 עדיין חסר פירוט, הוא יחסית חד מאוד לטוויטר של מוראל וזה עדיין לא זה כשמדברים על מוראל - הוא לא רע, אבל הוא לא טוויטר כזה טוב.

Pioneer TS-X150

פורסם
הראשון בעיניי עדיין לא ממש ראוי להקרא טוויטר

אצל מוראל המושג טוויטר באמת מתחיל בMT23 ומעלה

לMT22 עדיין חסר פירוט, הוא יחסית חד מאוד לטוויטר של מוראל וזה עדיין לא זה כשמדברים על מוראל - הוא לא רע, אבל הוא לא טוויטר כזה טוב.

אדי, זה קשקוש.

מנסיון של שנתיים אצלי ברכב, וגם אצל אחי, ובעוד עשרות מערכות שהתקנתי,כיוונתי וטיפלתי, הMT22 מבחינת תמורה שהוא נותן ביחס למחיר, אין לו מתחרים.

נותן תוצאה מעולה, על כל הפרמרטים.

ואם אתה כותב את הדברים הללו, זה פשוט אומר שלא היה לך מספיק נסיון עם הטוויטר הזה.נקודה.

המגבלה היחידה של הMT22, היא שנקודת החיתוך שלו צריכה להיות באיזור ה3200HZ ולא ב1800HZ כפי שמורל מציינים.

ברגע שהוא יעבוד בתנאים האופטימליים שלו(הגברה ראויה+ חיתוך מתאים) זה אחד הטוויטרים הטובים שקיימים בקטגוריה שלו.

אבל להגיד שהוא לא ראוי להקרא טוויטר?זאת בורות.

צר לי.

under construction..

פורסם

יש המון גורמים שישפיעו לכאן או לכאן, אבל משהו בקאפה פרפקט קסם לי מאוד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ניר,

אתה צודק - נסחפתי יותר מידי עם הMT22

אבל הוא רחוק שנות אור בעיניי מהMT23 ובטח ובטח שמהסופרימו.

קודם כל לגבי MT12 - זה MT22 לכל דבר אם הבדלים קטנים מאוד שמתבטאים בעיקר על הנייר ומה שמתבטא בפועל זה שהוא קצת יותר חד מהMT22 אם אני זוכר נכון זה בגלל שיש לו תחום תדר קצת יותר רחב בגבול העליון.

ניר, לחתוך MT22 ב1800 הרץ זה לשלוח את הטוויטר הזה לעולם הבא ואני לא בטוח שזה יהיה "לאט ובטוח" אלא יחסית זריז ופזיז.

את הMT22 - יש לי מספיק נסיון איתו, ממש לא חסר, קרוב לשנתיים נסיון למען האמת.

זה טוויטר שצריך לחתוך אותו מ2.5 קילוהרץ ב12 דיבי בכדי שהוא ישמע נקי וברור כל דבר פחות מזה והוא כבר מעוות ומלכלך את הסאונד.

אחרי מעבר לטוויטר מקביל לסופרימו (שעד היום אני חושב שישנם הבדלים מינוריים בינם והאומגה נשמע לי מתוק יותר) - אני יכול לאמר לך שהMT22 נופלים ממנו ובהרבה.

הMT22 לא מתאפיינים בפריסה הרחבה שיש לסופרימו וההעינות שלהם טובה בעיקר כשהם און אקסיס אחרת אתה ישר מאבד פירוט.

הפירוט הכללי שלהם נופל בהרבה מזה של הסופרימו

ולעומת הMT23 הם עדיין טוויטרים חדים יחסית.

אבל צודק -הגזמתי בצורה מטורפת היות וראיתי רק את הבור בינם לבין ההבאים בתור מאותו יצרן.

Pioneer TS-X150

פורסם

לגבי ללשלוך אותו לעולם הבא ב1800 אני חולק אליך - נסעתי כך בערך 3 ימים (לצורך הניסיון) בלבד כאשר הוא מוגבר אקטיבית

והוא עדיין חי . זה שהוא לא נשמע טוב בחיתוך כזה אני מסכים אתך בהחלט . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

מתישהו אם היית ממשיך איתו ככה גם כנראה לא היית שומע איתו בכלל

כבר ב2K הרץ הוא מאוד מאוד לא נעים לאוזן ומעלה חששות...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...