Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Blue Wrx hard core tuning By Ezra Refael

Ezra Refael
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

למי שלא מכיר שמי עזרא רפאל ואני עוסק בצילום בתחום הרכב כבר כמה שנים.

בפורום הזה מעולם לא יצא לי לפרסם תמונות אז אני חושב שהגיע הזמן שאני יעשה את זה.

בכל מקרה הרכב שצילמי הינו פרויקט של Top Rpm פרטים על הפרויוקט ותמונות מלאות של

הכל בקרוב באתר החדש של הסדנה.

בקיצור תהנו...

1.

2ikslfk.jpg

2.

1yuzk5.jpg

3.

vhcnyo.jpg

4.

qna3q0.jpg

5.

21d1xn6.jpg

הבית שלי.

http://tunerholics.com/

פורסם

תמונות יפות!

כמה הערות בונות!

לשים את האובייקט לא במרכז התמונה יכול להיות מעניין

בתמונות הפורפיל הפרונט הייתי שם קצת חומר מבריק על הצמיגים

בתמונת לוח המחוונים הייתי מדליק אותם.

מחכים לעוד תמונות ממש תענוג!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

תמונות יפות, אהבתי בעיקר את התמונות פנים. מצטרף להמלצה לג'ל מבריק לגלגל, התוצאות שהוא נותן ממש מרשימות.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

תמונות יפות, הנה 50 הסנט שלי:

1.כמו שכבר ציינו,בתמונות פנים הרכב היה נראה מעניין יותר אם התאורה היתה מופעלת (אני מתכוון לתאורת המכוונים).

2.אולי זה מפריע רק לי אבל בתמונה של פנים הרכב הייתי דואג לעשות את זה כשגלגל ההגה ישר,אמנם מהזווית בה צילמת זה פחות קריטי אבל אם היית מצלם את ההגה מהחזית שלו הוא היה מסתיר חלק מלוח השעונים מכיוון שהוא מוסט.

פרט להערות אלה- אחלה צילומים ובלי לפגוע כמובן באף אחד,חבל שצילומים כאלה איכותיים "מבוזבזים" דווקא על הדגם הכי מכוער של האימפרזה,אחלה רכב שבעולם אבל במקרה של הדגם הזה ספציפית מפגש חזיתי עם קיר היה עושה למראה שלו רק טוב..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תמונות יפות, הנה 50 הסנט שלי:

1.כמו שכבר ציינו,בתמונות פנים הרכב היה נראה מעניין יותר אם התאורה היתה מופעלת (אני מתכוון לתאורת המכוונים).

2.אולי זה מפריע רק לי אבל בתמונה של פנים הרכב הייתי דואג לעשות את זה כשגלגל ההגה ישר,אמנם מהזווית בה צילמת זה פחות קריטי אבל אם היית מצלם את ההגה מהחזית שלו הוא היה מסתיר חלק מלוח השעונים מכיוון שהוא מוסט.

פרט להערות אלה- אחלה צילומים ובלי לפגוע כמובן באף אחד,חבל שצילומים כאלה איכותיים "מבוזבזים" דווקא על הדגם הכי מכוער של האימפרזה,אחלה רכב שבעולם אבל במקרה של הדגם הזה ספציפית מפגש חזיתי עם קיר היה עושה למראה שלו רק טוב..

אני יתיחס רק מה שאמרת בקשר לצלמים איכותיים.

קודם תודה תודה על המחמאה.

לגבי סוגי הרכבים אני יפרסם בהמשך עוד תמונות של רכבים ככגון 996Turbo ועוד כמה רכבים מעניינים אז לאט לאט אני יעלה.

הבית שלי.

http://tunerholics.com/

פורסם

שלום עזרא וברוך הבא לפורום,

אתה צלם מקצועי או חובב צילום מושבע?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דבר ראשון ברוך הבא.

יש לך כישרון,

תמונות בהחלט רהוטות,

הרכב קצת "זוהר" מדי לטעמי.

מחכה להמשך האלבום.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...