Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק לסליל הצתה (כויל) לפיג'ו 206 דגם XT 1.4 מודל 2001.

חדש מקורי מחירו 900 ש"ח ותחליפי ללא אחריות 450 ש"ח.

מה אמור להיות מחיר של סליל משומש והיכן מומלץ לחפש ?

והאם יש לחלק הנ"ל אורך חיים צפוי או שה"מוות" שלו הוא בלתי צפוי לחלוטין ?

נ.ב

אם למישהו יש רכב דומה באזור ת"א-יהוד ומוכן להשאיל את הקויל שלו לחצי שעה לצורך בדיקה אני אודה לו מאוד.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אני זקוק לסליל הצתה (כויל) לפיג'ו 206 דגם XT 1.4 מודל 2001.

חדש מקורי מחירו 900 ש"ח ותחליפי ללא אחריות 450 ש"ח.

מה אמור להיות מחיר של סליל משומש והיכן מומלץ לחפש ?

והאם יש לחלק הנ"ל אורך חיים צפוי או שה"מוות" שלו הוא בלתי צפוי לחלוטין ?

נ.ב

אם למישהו יש רכב דומה באזור ת"א-יהוד ומוכן להשאיל את הקויל שלו לחצי שעה לצורך בדיקה אני אודה לו מאוד.

ואם בזמן הניסוי השני גם מת מה תעשה !!!!

תשלם עוד 900 ש"ח !

תלך לפירוקיות תחפש אחד משומש , תמיד שהלכתי לשם , אמרו אם הוא עובד אז בסדר , אם לא תחזיר אותו .

HONDA CIVIC LS

פורסם

לפני עידן האינטרנט השתמשתי רק בחלפים משומשים,תמיד !

לא זוכר שהיו לי כשלים.

והמחיר עד 10 אחוז מחדש.

פורסם

אני לא צריך מומחים ולא בעלי מקצוע, רק סליל הצתה במחיר סביר.

התקשרתי למאגר שמבחינתי אין מצב שבפרוקיה כ"כ גדולה אין את החלק הזה, וכל אחד שדיברתי איתו נתן לי תשובה אחרת:

"אני לא יכול למכור לך זה חלק בטיחותי"

"אין לי דבר כזה"

וכו' :?

מישהו מכיר פירקויה באזור חולון-ת"א שגם אשכרה מעוניית למכור את החלקים שברשותה ?

פורסם

ערב טוב.

כבעל 206 XT 1.4, אני מצתיע לך לא לגעת בקויל חילופי ואל תסמוך על פירוקיות.

היה לי קויל חילופי ברכב והוא שרף לי גם את האינג'קטור וגם את המחשב.

כול מה שנוגע לפג'ו שלי(ואני ממליץ בחום גם לך, כך תמנע לעצמך הרבה צרות) חשמל אני שם אך ורק מקורי!

בברכה טל

נ.ב

איפה מצאת כויל מקורי ב-900 ש"ח אני קונה 2

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• ספונסר פורום
פורסם

המחיר של הסליל המקורי אכן ירד והוא עומד היום על 900 שקל,נסה לתאר את התקלה ואולי נוכל לסייע לך כאן.

אורן

פורסם

זה הרכב של אח שלי. ממה שהבנתי ממנו המנוע מגמגם קשות, נורת CHECK ENGINE נדלקת ואפשר לזוז עם הרכב אבל לא ממש לנסוע. זה לא קורה כל הזמן, אפשר להניע את הרכב והכל יהיה בסדר, ואז לאחר 10 דקות נסיעה פתאום בגמגומים חוזרים.

מה דעתך דוקטור ?

פורסם
ערב טוב.

כבעל 206 XT 1.4, אני מצתיע לך לא לגעת בקויל חילופי ואל תסמוך על פירוקיות.

היה לי קויל חילופי ברכב והוא שרף לי גם את האינג'קטור וגם את המחשב.

כול מה שנוגע לפג'ו שלי(ואני ממליץ בחום גם לך, כך תמנע לעצמך הרבה צרות) חשמל אני שם אך ורק מקורי!

בברכה טל

נ.ב

איפה מצאת כויל מקורי ב-900 ש"ח אני קונה 2

מה כוונה לא לסמוך על פירוקיות? מה יש לסמוך עליהן אני רק צריך חלק עובד. עובד - לקחתי, לא עובד - לא לקחתי.

ובעקבות התגובה שלך אקפיד על מקורי למרות שיש המון שנוסעים עם חלופי ולא שמעתי על קטסטרופות...

אגב תכין 1800 ש"ח אני מביא לך מחר 2 כויילים :-)

פורסם

המוסכניק שלי זה אורן, פעם אחרונה שהחלפתי כויל היה לפני חצי שנה בערך אז יכול להיות ירד.

הבעיה שלך נשמעת דומה לבעיה שהיתה לי, אינג'קטור פגום

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• ספונסר פורום
פורסם

איו יכול להציא לך להחליף סליל,אינג'קטור,מצתים,לבדוק דליפות אוויר לסעפת יניקה וכו..

אבל העצה הכי טובה תהיה להכנס למוסך עם ציוד אבחון מצאים,לחבר סורק ולשלוף קודי תקלה,והבעיה תפתר,לרוב האבחון העצמי של מחשב ניהול המנוע ברכב שלך לא זורק קודי תקלה שונים על תקלה מסויימת,אלא מצביע במדויק על הרכיב הפגום.

אורן

• תוכן חדש...