Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנסוע בלי ביטוח? זה מסוכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר עסקנו בענייני ביטוח יש לי שאלה. אני עדיין נחשב נהר צעיר(לא חדש, יש לי מעל שנתיים רישיון) אבל אני לא מעל גיל 24, ואני נוהג על רכב שכור(נגיד שאבא שלי השכיר לצורך העניין) אם אני עושה תאונה אין עליי ביטוח, נכון? או שיש עליי ביטוח ואין על הרכב ביטוח? לא הבנתי את כל עניין הביטוח ברכב שכור, מי שיכול לפרט בבקשה...

פורסם

אם חברת הביטוח מבטחת מגיל 24, תצטרך לשלם מכיסך על הנזק, אלא אם כן תצליח להוכיח (או לטעון) שאבא שלך נהג ברכב.

פורסם
בוקר טוב,

רק אני שם לב שמשהו פה לא תקין?!

למה אתה נוסע בלי ביטוח??

זו עבירה חמורה על החוק!

תחשבו, מה היה קורה, אם הבחור היה גורם לאחד מכם נזק, בגוף או ברכב, מה הייתם עושים?

הוא היה נכנס למאסר, ומה היה אתכם? זה היה מנחם אותכם?

בנאדם, אתה עבריין!

מה נסגר עם אנשים?

צא מהסרט,מה נייתם נביאים??אז הוא ישלם 1.000.000.000.000.000 ש"ח על פיצוים ש כולם לאחר תאונה,SO?

תפסיקו כבר עם הצדק הזה שלכם,ממש לא נראה לי שכולכם כאלה צדיקים פה.

ואי זה כבר באמת משגע כל ההודעות "" ישור בן אדם"" האלה

פורסם
אם כבר עסקנו בענייני ביטוח יש לי שאלה. אני עדיין נחשב נהר צעיר(לא חדש, יש לי מעל שנתיים רישיון) אבל אני לא מעל גיל 24, ואני נוהג על רכב שכור(נגיד שאבא שלי השכיר לצורך העניין) אם אני עושה תאונה אין עליי ביטוח, נכון? או שיש עליי ביטוח ואין על הרכב ביטוח? לא הבנתי את כל עניין הביטוח ברכב שכור, מי שיכול לפרט בבקשה...

אין..

פורסם

זה תלוי במה שקובעת פוליסת הביטוח של הרכב השכור (זה שונה אצל כל חברת השכרה). אם הפוליסה הזו קובעת שרק נהגים מעל גיל 24 רשאים לנהוג ברכב אז: מבחינת ביטוח חובה (נזקי גוף) אתה מכוסה (כי ביטוח חובה אינו קשור לגיל הנהג) אך מבחינת מקיף (נזקי רכוש) אתה לא מכוסה.

פורסם
צא מהסרט,מה נייתם נביאים??אז הוא ישלם 1.000.000.000.000.000 ש"ח על פיצוים ש כולם לאחר תאונה,SO?

תפסיקו כבר עם הצדק הזה שלכם,ממש לא נראה לי שכולכם כאלה צדיקים פה.

ואי זה כבר באמת משגע כל ההודעות "" ישור בן אדם"" האלה

לא צריך צדק, צריך שכל. אתה יודע מה? לא צריך אפילו שכל אלא קמצוץ הגיון בריא. מי שיש לו כסף לקנות רכב ולשלם על דלק, אז גם רצוי שתהיה לו הבגרות לעשות ביטוח. לדעתי, מי שנוסע ללא מינימום הביטוח (כמו שחולגי אמר), הוא פשוט טיפש.

פורסם
אז אם חס וחלילה אני עושה תאונה עם רכב שכור וקורה לי, לגוף שלי, משהו אז אני מכוסה? רק הרכב לא מכוסה, כן?

אני חוזר בי ממה שאמרתי - קיימת פוליסת ביטוח המיועדת לכסות גם נהגים צעירים, כך שהפוליסה הרגילה אינה מכסה נהגים צעירים. אם אתה מתכוון לנסוע ללא ביטוח, כדאי שתברר את המשמעויות מול גורמים מוסמכים ולא בפורום הזה.

פורסם

במקרה שתואר כאן אפשר בהחלט לקבל פיצוי מהנהג הפוגע ו/או מחברת הביטוח (מקיף או ג) שלו, כי זו אשמתו.

בשום שלב אין להם עניין במצב הביטוח שלך.

באופן כללי - לנסוע בלי חובה+צד ג' זה טמטום.

במקרה תאונה עם נזקי גוף, מה שיקרה זה ככה:

"קרנית" תשלם להולכי רגל, רוכבי אופניים, ונוסעים ברכב הלא מבוטח את כל הטיפולים הרפואיים + פיצויים כספיים בדיוק כמו שחברת ביטוח חובה היתה משלמת.

לנהג ברכב הלא מבוטח "קרנית" תכסה הוצאות טיפול רפואי בלבד ולא פיצוי כספי.

לאחר מכן, "קרנית" תגיש תביעה אזרחית על כל הוצאותיה הנ"ל נגד הנהג. סביר להניח שזה יגרום לו לפשוט את הרגל.

בלי שום קשר, יוגש כתב אישום בבימ"ש לתעבורה על עבירה של נהיגה ללא ביטוח חובה. אבל זה כבר כסף קטן לעומת אובדן כל הנכסים שלך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

רק מההודעות שנכתבות פה - אפשר להבין כמה מסוכן לנסוע בכבישי ישראל!!!

מה נסגר?!?

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

מה שמפליא בענין הזה, שתמיד יש טיפש שלא לומד לקח מסיפורים שהיו ושואל שאלות/נוהג בלי ביטוח.

חלאס! תספיקו עם זה אתם יכולים למוטט כלכלית את עצמכם!

למה אנשים לא מבינים את ההשלכות שיכולות להגרם בנסיעה ללא ביטוח?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

1. ביטוח חובה,כשמו כן הוא:חובה ע"פ החוק לבטח את כלי הרכב בביטוח חובה שמיועד לבטח נזקי גוף בלבד,והוא נעשה ע"י המדינה.שימוש ברכב ללא ביטוח חובה מהווה עבירה פלילית.מה היא הענישה על שימוש ברכב ללא ביטוח חובה ו/או לאחר תאונה עם נפגעים איני יודע.

2. ביטוח נזקי רכוש (צד ג' או מקיף) הוא רשות ונרכש מחברות ביטוח פרטיות.במידה ורכב שאינו מבוטח בביטוח נזקי רכוש גורם באשמתו לתאונה,הנהג או בעל הרכב האשם יאלץ לשאת בעלות הנזקים לרכב/ים שנפגעו,וזה יכול להגיע גם למאות אלפי ש"ח,כאשר את הנזק שנגרם למכוניתו במידה וירצה לתקן יאלץ גם כן לממן מכיסו.

3. ביטוח צד ג':מבטח נזקי רכוש שנגרמו רק לרכב/ים שנפגעו באשמת הרכב המבוטח ולא לרכב המבוטח עצמו.

4. ביטוח מקיף:מכסה נזקים גם לרכב/ים הנפגעים וגם לרכב הפוגע.

רכב שנפגע באשמת רכב אחר צריך לקבל את עלות התיקון מהבעלים של הרכב הפוגע ללא קשר אם היה מבוטח בביטוח נזקי רכוש או לא.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

לא הספקתי לערוך..

האם מסוכן לנסוע ללא ביטוח?

לנסוע ללא ביטוח חובה זה,לדעתי,שילוב מוחץ של טמטום וגסות.במקרה של תאונה עם נפגעים ההשלכות הן גם משפט פלילי וגם תביעת נזיקין שכל אחת מהן בנפרד יכולה לחרב לך את החיים,לא כל שכן שתיהן ביחד.הנפגעים האחרים כנראה יפוצו ע"י המדינה ואתה תיסע בתוצאות לכל ימי חייך.בנוסף,אם אחוז אלו שלא משלמים ביטוח חובה יעלה כולנו נסבול מכך כציבור(עליית מחירי הביטוח עד סכנה למערכת הביטוחית-ראה מקרה "אבנר").

לנסוע ללא ביטוח נזקי רכוש - הימור.האם אתה מוכן להסתכן בכך שתפגע באשמתך ברכב שעלות התיקון תהיה עשרות עד מאות אלפי שקלים וזאת עוד לפני עלות הנזק לרכבך שלך?

לא הימור,לדעתי,טמטום..

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...