Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שירתתי תומך לחימה (יחידת המעברים), והיציאות שלי ביחידה היתה כל שבת שלישית בבית (אותה שבת וצאים כבר מיום רביעי) + 3 ימי חופש רצופים במהלך ה-17 יום שאתה בבסיס.

אצלי ביחידה היו מלא מקרים של חיילים וחיילות שהיה להם חבר/ה לפני הצבא, אבל במהלך הצבא הם נפרדו.

עוד מקרים שהיו, זה חייל וחיילת שהיו בלי בני זוג ונהיו זוג במהלך השירות וגם אחריו.

לעומת זאת יש לי חבר שלמד איתי בכיתה, חברה שלו למדה שכבה מתחתינו, הם מיחד עוד שהוא היה בתחילת כיתה י"ב שהוא התגייס לגבעתי, היא עשתה שירות לאומי בעיר שלה בקריית גת, ועדין הוא כבר שנה משוחרר והם עדין ביחד.

הכל תלוי, מה טיב הקשר, אם הוא באמת רציני ואתם באמת אוהבים אחד את השני אז אין סיבה שהוא לא יישאר, אבל אם זה סתם סטוץ אז תפרדו כי יהיה לכם לא להתראות הרבה זמן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תלוי בך, תלוי בה, תלוי בקשר.

זה לא מתמטיקה, אם רוצים מספיק אז אפשר למרות הקושי.

ונתן משפט משלי: "אני כאן יושב ועלייך חושב, על מי את יושבת שעליי את חושבת?"

:lol:

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
תלוי בך, תלוי בה, תלוי בקשר.

זה לא מתמטיקה, אם רוצים מספיק אז אפשר למרות הקושי.

ונתן משפט משלי: "אני כאן יושב ועלייך חושב, על מי את יושבת שעליי את חושבת?"

:lol:

הזכרת לי את המשפט הבא :"על הגבעה של גבעתי, ליד הנחל של הנח"ל, מתחת לעץ של גולני, מאחורי התותח של התותחן, יושב הג'ובניק ומזיין את החברה של הצנחן."

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
זה יכול לעבוד.

במקרה שלך קשה לי להאמין שזה יצליח.

מה זאת אומרת במקרה שלי?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
מה זאת אומרת במקרה שלי?

אתה בהתחלה שואל על חברה, 2 שורות מתחת אתה כבר מדבר על סטוצים.

בקיצר למטרה של סטוצים חברה לא תישאר איתך לפעם בשבועיים.

קובי

• תוכן חדש...