Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שיוסי עושה התקנות איכותיות אין ספק

התקנה של HU פשוטה יחסית

תומר מתומקאר אולי מתקין לא מרמה עולמית אבל להתקין HU למתקין

זה כמו להתקין הארדיסק לטכנאי מחשבים.

אנחנו לא מדברים על לעשות התקנת מלאה כולה HU ותומר כן יודע לעשות את זה.

אפשר לחסוך בעלויות בדבר כזה

לא כל דבר צריך לרוץ לאור יהודה לא מדובר בהטמעת מסך 8' בקונסולה של 7' + CARPC

בסך הכל HU.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

יקירי, אין לי עניין להתנצח איתך אך חובה עליי להעמיד דברים על דיוקם ואותך על טעויותיך.

מראש לא נתתי המלצה להתקנה בECA, למרות שתמיד אני נותן ואתן המלצות לכל התקנה שם משום שאני ממליץ על יוסי כמתקין בעל ידי זהב וסבלנות נדירים שכמעט ולא קיימים במחוזותינו. לאחרונה הזדמן לי לראות במשך זמן לעומק מפנים ומכל הצדדים התקנה רצינית מאד של אחד המתקינים הנחשבים בארץ ופרט למספר דברים מרשמים בהחלט הזדעזעתי. למותר לציין שיוסי הוזעק לעשות חלק מהעבודה מחדש..

לא נתתי בת'רד הזה המלצה משום שאכן מדובר בהתקנה שהיא בד"כ פשוטה וזולה, אך כשבתגובה להמלצה עליו אתה כותב דברי הבל מסוג "הוא רוצה בפ"ת אתם שולחים אותו לאור יהודה ליוסי בחיאת." כשיוסי ממוקם מספר דקות של נסיעה מפ"ת, ודברי הבל נוספים מסוג " אפשר לחסוך בעלויות בדבר כזה", כשאינך יודע כמה זה עולה בECA. אתה יודע כמה יוסי לוקח על הרכבה פשוטה של רדיו דיסק? 70 שקל. כן, מה שאתה שומע. אז על איזה עלויות לחסוך אתה מדבר? או שההמלצה האווילית שלך "כנס לתומקאר" תחסוך לו איזה 19 שקל.. תבדוק את דבריך קודם, זה חוסר אחריות מצידך לרשום הבלים ולנסות להגן עליהם אח"כ.

תומר מרינתיה הוא סוחר ממולח ומוכשר שעל כך מגיע לו שאפו ענק, כבעל עסק יש לי הערכה רבה לאנשים כאלו, ולא בציניות. אך כבעל מקצוע, לאחר מספר "התקנות" שראיתי במו עיניי שחשכו, לא אחת, לא שתיים וגם לא שלוש, לא הייתי נותן לו גם התקנת רדיו דיסק. נקודה. וזה לא משנה אם זה עולה 90, 70, 30 ש"ח, או שבכלל הוא מחלק גם טוויטרים של הרץ במתנה למתקיני רדיו דיסק. פשוט מאד.

ד"א, התקנת רדיו דיסק באלנטרה? על מנת להוציא את הבראקט המקורי ולהחליפו בבראקט של הHU יש צורך לפרק באמצע משום שיש שם כמין ברזל שמפריע. מדוע נראה לי שזה מתכון לאסון כשמתקין-של-19-שקל יבצע זאת?!

וכן, אפשר גם לוותר על ההחלפה של הבראקט ולהדביק בקומבינה את הרדיו דיסק לשם. אז אולי זו ההמלצה שלך?

בידידות,

פורסם

+1 לצביקה ועוד

פותח השרשור ביקש "אני מחפש מקום בפ"ת שיודע להתקין בצורה נקיה, איכותית ומקצועית"

כל מי שראה התקנה שיצאה מרינתיה לפרטיה, יכול להסכים שזה לא המקום ל"נקיה, איכותית ומקצועית"

צור קשר עם יוסי בלי לחשוב פעמיים, הרכב שלך יודה לך על זה :-D

פורסם

+1 לצביקה.

כתושב פ"ת שמגיע ליוסי לפחות פעמיים בשבוע אני יכול להגיד שהנסיעה לא אורכת יותר מ-8 דקות (מכבית > מסובים > אור יהודה).

ד"א, גם הנסיעה מפ"ת לרינתיה אורכת כ-5+ דקות.

אבל שוב, כפי שציין צביקה זה לא העניין פה, עיין ערך תגובתו, אין תמצית טובה מזאת.

דני.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים שלום ,

מנסה ללא הצלחה להחליף לבדי רמקולים באלנטרה 06 שלי ( אחוריים ) , כל נגיעה מרגישה כאילו אני הולך לשבור את המגש , אין נגישות לברגים של הרמקול

איך עושים את זה לבד?

אודה לתשובה מהירה שלכם

לנסר 2007

• תוכן חדש...