Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משתתףבצערך על מותו המיותר של בן-דודך

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ערב טוב לכל חברי הפורום ,

אני באמת מרגיש שהפורום פה זו כמו משפחה שניה , ומשום מה הרגשתי שיכתבו על זה פה , ולכן השתמשתי במחשב רק לבדוק את זה ואני שמח שצדקתי .

אני לא יודע איפה להתחיל אז התחיל שזה היה שוק נוראי , גיא - אני בטוח שלא ממש הבנת וחשבת שאני הוזה כשדיברנו במסינג'ר .

נסעתי מייד לירושלים , והכל היה אמיתי , כלום לא היה מובן אצלי , לא הבנתי כלום ואני עדיין לא מעקל את זה !

עצוב כל המצב הזה שבו כולם חיים בפחד ! הבחור יצא הרבה לפאבים ובארים וכאלה מקומות , עד התקופה האחרונה ותחילת האינתיפאדה "החדשה" , זה התחיל בבקשות מאימו לא לעלות לאוטובוסים , ועד זה שבשנה האחורנה הוא כמעט ולא בילה במרכז העיר בירושלים ! ובכלל הוא ספורטאי מצויין וככל שיש זמן פנוי מבין הדברים שהוא עשה היה לרוץ ! 3 פעמים בשבוע לפחות , אפילו לרוץ בירושלים אי אפשר !

זה מעצבן , קודם כל המעשה עצמו של הארגון היה מטומטם ! כי הם בכלל לא חיפשו ערבי להרוג ( אני בכלל לא מצדיק את המעשה בכל חף מפשע) אבל מה שמאוד הרגיז אותי היתה ההתנצלות שלהם , שהראתה טמטום עוד יותר ! המכתב של עראפאת הוא כמו בוא אני אגיד לכם כדאי לשים במקום נייר טואליט ! שווה לזין . ההודעה שהוא שהיד היתה השיא - מה בכלל הוא שהיד , איזה טמטום יש לאנשים האלה ראבבק !

אני לא בטוח מה כתבתי עד אעשיו אבל בכל זאת אני אמשיך לשפוך ( זה גם מרגיע אותי ) אבל אני אעשה קצת סדר ! :

קודם כל שאהיד זה דבר שהיה בזמן מוחמד , שזה אומר לפני הרבה הרבה הרבה זמן .

שאהיד זה הבן אדם שמת כשהוא מפיץ את הדת המוסלמית .

שאהיד זה בכלל לא האדם שמת כדי לשחרר את אדמתו ( וזו גם לא הדרך )

הבחור בכלל לא מוסלמי ובכלל לא מת כשהו מפיץ את הדת הזו ובטח זה לא מה שאנחנו רוצים שכך זה יזכר ( זה גם אמרנו לעראפאת ועוד מטומטם אחד שאני אזכיר בהמשך ) .

בכלל רוצים לזכור אותו כמלאך וכך זה יגמר .

את היום הראשון היה קשה מאוד , לא ישננו ולו דקה אחת , עצב אצל כולם

יום שני הרבה אנשים באו לבקר והיה עמוס ביותר , זה נמשך ליותר מחצות ואחיו שאמור לחזור ארצה מSANT ANDREWS (אוניברסיטה סקוטית יוקרתית ביותר ) הייתי אמור לנסוע לתל אביב כדי להביא אותו , האח היה חזק וכמעט ולא בכה כשהוא הגיע אך אימו היתה במצב התמוטטות וגם אביא והוא נדבר כשראה את כולם .

המשיך היום השני כשחזרנו ואני עדיין בלי שינה עם הרבה כאב וצער , ההלוויה היתה גדולה , בכניסייה היה קשה ביותר וגם לפניה כשהביאו את הגופה הוא כולו ירוק (כל הדם שלו ירד על הכביש למי שראה את המקום ( עדיין יש שביל של הדם כי פצעו אותו בארבעה כדורים שניים מהם בראש ) .

בכניסייה עצמה ביקשנו מצלמים לא לצלם אך איך זה יכול להיות בלי תקשורת מפגרת , הם נכנסו בתוך המרום שרק לכוהן מותר להיכנס ורצו לצלם , כשזיהיתי אותו התחלתי לצלם ואחרים כשהבחינו גם צעקו עליו , הוא יצא אל האמצע והתחיל לצלם עוד הפעם , עוד פעם אני צועק באמצע הכניסייה ( בכלל לא נעים ) ועוד פעם הלך ותחיל לצלם מהדלת , אני עוד פעם צועק עם רצח בעיניים והם הלכים החוצה ומצלמים בחוץ ואני עומד ליד בן דודי עצוב וכועס עליהם .

בסוף כשסיימו תפילות צץ בדיוק בסוף התפילה האחרונה איזה מפגר אחד ! הוא מתחיל במשפט מטומטם שבוא הוא לא מבחין בין נשים וגברים ( משהו גמו גברים ונשות - במקום נשים ) משהו שממש נשמע רע באוזן , אז אמרתי שזה איזה מפגר , ואז הוא התחיל " אני שליח של הרשות הפלסטינית ומדבר בשם עראפאת " אני התחלתי להשתולל אבל קרובי משפחה החזיקו אותי בשקט כי אנחנו עדיין בתוך הכניסייה ) הם שיך הם תנחומים ואמר שהוא שהיד , אז סבתא שלי אמרה מייד שהוא לא שהיד הוא מלאך ! וגם אימו וגם עוד הרבה אנשים מסביב אז הוא אמר שהיד עוד הפעם ורצה להמשיך , עוד פעם צעקו מלאך ואז כאילו הוא התעצבן שהיד מלאך מה זה משנה ומשהו במשמעות " מה אתם מזיינים את השכל " - בלי הפירוש של זיון שכל אבל כביטוי . ואז הוא הבין שאם הוא ממשיך אז הוא לא יוצא חיי משם ושתק , כי לכולם כבר יש את המבק הזה ( נראה אותך ממשיך ואז תדע מה יקרה לך !)

יצאנו מהכניסייה למקום הקבורה ורצינו להגיד לו שלום ולהתראות בפעם האחרונה וביקשנו מהצלמים לא לצלם , אך בדיוק כשהארון נפתח הצלמים עוד פעם ניסו לצלם אני כבר הייתי על עצבים מעל לראש במיוחד ממה שקרה בכניסייה , אחרי הפעם השניה שהם ביקשו לא לצלם והם עדיין רצו לחטוף תמונות של המת אני כבר השתוללתי והתחלתי לנוע אליהם עם צעקות "אני אשבור לכם את המצלמות על הראש " עד שהחזיקו בי דודים וחברים , הם התקפלו להזיזו את המצלמות למרות שעדיין עמדו שם , עוד כמה חברי כנסת ביקשו לא לצלם וזה נגמר . ( עוד אחד ניסה לצלם בסוף וצילם תמונה אחת , אני כמעט הרבצתי לו שם עד שהרבה אנשים החזיקו בי ולקחו את הסרט מהמצלמה )

בכל מקרה חוץ מהצלמים והמפגר הזה הכל הלך טוב יחסית בגלל אופן הפטירה של המת .

אגב אני רוצה לשביח את המשטרה שהודענו לה על המסלול של היציאה מהבית לכניסייה והיא עצרה אז את כל הצמתים והשיירה הגדולה היתה בליווי שמטרתי מלא בכל הזמנים .

בלילה הלכנו עם בן אחיו של הנפטר ועוד כמה בחורים ובחורות למקום האירוע , היה עדיין כתמי דם שטופים אבל עדיין ברורים מאוד , הם הרבה נירות ותמונה אחת שלו .

הוספנו הרבה נרות ועוד תמונה שלו שם וראינו שכתבו שם גם אנשים לזכרו . היה מרגש דיברו עם אנשים שהחזיקו בו כשהוא נורה ( נשאר חיי איזה חצי שעה למרות שתי הפגיעות בראש אבל מעולף) כך שזה מה שניחם אותנו שהוא לא הרגיש כאב .

כיבדתי מאוד את האנשים שם , ואת כל האנשים שעברו שם עם מכוניות וכשהבחינו בנו האיטו את נסיעתם בשביל הכבוד , וממש היו מגעילים ערבים שנסעו משם כשראו אותנו העלו את המוסיקה הדפוקה ונתנו קיק .

בכל מקרה אני הולך לשם עוד פעם מחר בלילה כדי להוסיף נרות ולשים עוד תמונות שלו .

היום אני מרגיש ממש רע כי מצד אחד ראיתי שבעם הפלשטינאי יש הרבה מפגרים אבל את זה כבר ידוע , אבל בבוקר שמעתי שהרגו את יאסין ואמרתי ויי עוד מפגרים ! הם חיסלו בן אדם שזו היתה המתנה הכי טובה בשבילו ! הוא רצה למות כמו שהיד ולהפוך לסמל ( יותר ממה שהיה )

ובכלל ישראל שיחררה אותו כדי שלא ימות אצלה בכלא ואז המצב שלה יהיה קשה עכשיו היא חיסלה אותו ! והוא אפילו לא מת טבעי למרות שהיה ממש על סף המוות ! טמטום לשמו !

אני מקווה שזה יסתיים בצורה הכי טובה והכי מהירה בסוף .

יש לי עוד הרבה מה להגיד ושאני רוצה להגיד רק שאין לי כבר יותר כוח אני כבר 4 ימים עם 4 שעות שינה ואני צריך לקום מחר ב 6 בבוקר , אז אני אסתפק בזה לבינתיים ואמשיך בהקדם עד האימאמים של האקצא שבאו היום ועד לראש העיר של ירושליים לדני בגין ועוד ..

אגב לא הבנתי למה בדיוק אסור לדתיים ( יהודים כמו דני בגין ) להיכנס לכניסייה או למקום הקבורה של נוצים - סתם שאלה שמעניינת אותי .

עוד משהו עיצה אחת - לא לנהוג כשאתה עצבני - ובכלל נהגי הטראנסית של ירושליים בכלל לא יודעים איך לנהוג , גם ערביי ירושלים לא מבינים כלום בנהיגה ובנימוסייה . ( גם את זה אמשיך אחר כך )

תודה לכולם על ההקשבה והתמיכה . אני אמשיך את זה בהקדם .

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אני שמח לשמוע שמחזקים אותך ואת המשפחה שלך.

חבל באמת שיש אנשים מטומטמים (השליח מהרשות...הצלמים...).

מקווה שתהיו חזקים.

בקשר לשאלה שלך- אסור ליהודים להיכנס לכנסייה כי אנחנו בעצם לא מאמינים באותו אל. זאת אומרת...הנוצרים יותר מתפללים לישו מאשר לאלוהים. ככה לפחות הסבירו לי כששאלתי את אותה שאלה

ושוב-מקווה שתהיו חזקים...

פורסם

פאדי, אני משתתף בצערך ובצער משפחתך. הפיגוע המזעזע הזה התרחש בשכונה שבה גדלתי, 10 מטרים מהבית של ההורים שלי. הייתי שם ביום שישי בערב וזה היה מפחיד, מאיים ומרגיז.

האירועים של הימים האחרונים רק מוכיחים שהמנהיגים משני הצדדים לא ממש מתאמצים לסיים את הסיכסוך ולשפר את איכות חיינו. הרי בסוף רק דמנו, דמם של האנשים הפשוטים, הוא שנשפך. לא דמם של המנהיגים ששולחים מתאבדים לפיגועים, ושל המנהיגים שמורים על חיסולים בתגובה לפיגועים, ואז המנהיגים ההם שולחים מתאבד כדי להגיב על החיסול, והמנהיגים האלה מורים לבצע עוד חיסול כדי להגיב על הפיגוע. מה איכפת להם, הם מאובטחים היטב או מתחבאים היטב.

אני מקווה שיום אחד האווילות הזאת תיפסק. ואז אולי אפילו תוכל להתחרות עם האימפרזה שלך בראלי נצרת על-שם ג'ורג' חורי, במסגרת אליפות המזרח התיכון. אמן.

• תוכן חדש...