Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגלה ראדאר בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יקר מידי לרעש ולשטויות שהוא מגלה.

כאחד שיש לו ולנטיין 1 מעודכן. הוא מגלה היטב את ניידות בהן מותקן מכשירי ראדר וגם את מצלמות הכביש וכמובן את מדידת הלייזר בזמן המדידה אבל והאבל הגדול מטרטר במוח בכל תחנת דלק (יכול להיות גלאי תחנות דלק) ובכל מרכזי הקניות הגדולים בהם מותקנות אנטנות סלולר חזקות או דלתות עם עייניות ליזר. לא פעם מצאתי עצמי מכבה אותו עקב עודף מוטיבציה.

על תרכוש בארץ יקר כמעט פי 3 מבחו"ל אני רכשתי ב370$ בחול כאן עולה 3600 ש"ח (האתר המקורי אינו שולח לארץ צריך להביאו במזוודה)

בהצלחה

פורסם
זה מאוד פשוט

היחיד שבאמת עובד בישראל

וולנטיין 1

כבר אתה מנסה למכור אותו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יאיר : אני מציע לך להכנס לאתרים המתמחים ולקרא על מדריכי כיול

כיבוי מספר פונקציות שלא שימושיות בארץ יביא לך המון שקט

למכור ? חמוד הבחור הזה לשימוש עצמי בלבד :)

המצלמות בישראל צומחות כמו פטריות

• תוכן חדש...