Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במקרה יצא לי לעבור היום ליד המצלמה שפותח השרשור מדבר עליה, תחום ה X היה כבוי אך למרות זאת קיבלתי מספר התראות קצרות וחלשות לפני שחלפתי על פני המצלמה.

הסברים לעניין?

באיזה תדר?

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש מצב הוא מצפצף בגלל המצלמות וידיאו של הבקרה? יש על העמוד שם שנים כאלו.. אחת לכל כיוון, כדי שאף אחד לא יתעסק איתם והן משדרות לעמדת בקרה בכל רגע נתון.

כי לי אישית קרה כמה פעמים שהולנטיין קצת השתגע שהיו מצלמות אבטחה ליד מקום שעברתי.

לכל המעוניינים, ממקור ראשון (קצין בכיר במתנ"א) אני יכול לומר לכם שהמצלמה כרגע בשלבי ניסוי, כלומר עדיין לא נענשים והיא לא מצלמת, לפני שהיא תתחיל לצלם תצא הודעה לעיתונות ובכל כלי התקשורת כמתחייב בחוק.

שנית, המצלמות המוצבות עלייה הן מצלמות בקרה כדי לבדוק את אמינות המצלמה ולא אם מתעללים בה או לא - מי שיצולם יכול נסות לשרוף אותה עד מחר, זה לא יעזור - היא משדרת ישירות למרכז בקרה, "שגר ושכח".

אם תשימו לב יש שתי מצלמות המכוונות לשני כיווני הנסיעה, לפני המצלמה ואחריה, שוב , כדי לאמת את נתוני הבדיקה.

המקור סרב למסור באיזו טכנולוגיה המצלמה משתמשת (הכל היה במסגרת הרצאה שניתנה ע"י המקור).

ויתכן כי הקריאה המתקבלת ע"י הוולנטיין היא בגלל התקשורת בין המצלמה למרכז הבקרה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
לכל המעוניינים, ממקור ראשון (קצין בכיר במתנ"א) אני יכול לומר לכם שהמצלמה כרגע בשלבי ניסוי, כלומר עדיין לא נענשים והיא לא מצלמת, לפני שהיא תתחיל לצלם תצא הודעה לעיתונות ובכל כלי התקשורת כמתחייב בחוק.

שנית, המצלמות המוצבות עלייה הן מצלמות בקרה כדי לבדוק את אמינות המצלמה ולא אם מתעללים בה או לא - מי שיצולם יכול נסות לשרוף אותה עד מחר, זה לא יעזור - היא משדרת ישירות למרכז בקרה, "שגר ושכח".

אם תשימו לב יש שתי מצלמות המכוונות לשני כיווני הנסיעה, לפני המצלמה ואחריה, שוב , כדי לאמת את נתוני הבדיקה.

המקור סרב למסור באיזו טכנולוגיה המצלמה משתמשת (הכל היה במסגרת הרצאה שניתנה ע"י המקור).

ויתכן כי הקריאה המתקבלת ע"י הוולנטיין היא בגלל התקשורת בין המצלמה למרכז הבקרה.

אלו ההודעות שאני הכי אוהב...

לא מחויב בשום חוק ושום נעליים שצריכה לצאת הודעה על מצלמת מהירות. לכן, כבר במשפט הראשון שלך, ה"מקור הבכיר" שלך .. שווה לבמבה עם נוגט.

הוולנטיין הוא לא HAM RADIO ואם הוא היה קולט שידורים אלחוטיים שכאלו לא היה לנו רגע של מנוחה מצפצופים, אז די כבר עם התיאוריות הטפשיות האלה. ודרך אגב, זה שאתה כותב "מקור" לא עושה את מה שאתה כותב יותר חכם.

בינתיים, אף אחד מכל החכמולוגים, לא הזיז את התחת לנסות גם (אני מתכוון לאלה שיכולים, לא לאלה שגרים באילת).

פורסם

לא ניסיתי להיות חכם, ובמבה עם נוגט זה עניין של טעם.

הסיבה שכתבתי מקור הינה כדי לציין שהבחור אינו קוטל רנים במשטרה או מתחזה, המידע הועבר במסגרת הרצאה רשמית

שנעשתה ביוזמת חברה ממשלתית. יתכן כי הבחור לא רצה לפרט יותר מדי אבל אני מבטיח לך שהמקור שלי אמור להיות אמין .

אני לא שאלתי את השאלות על המצלמהה החדשה, הנושא עלה במקרה והקצין החליט לבר לנו את האוזן.

לגבי חובת הדיווח, אני בספק אם היא לא קיימת, גם כי אתה לא ביססת את דבריך בנושא וגם כי הקצין דאג לעדכן כי יש נוהל פנימי שמחייב אותם להוציא הודעה לתקשורת בנושא, שכן אם לא יעשו כך, לא יהיה תוקף למצלמה כי יש ענין של הכשלת הציבור בראש ובראשונה, וגם כי כולם יודעים כי המצלמות הישנות מכוילות למהירות של 104-109 ואילו זו למהירות של 96 קמ"ש, אז לא יודע אם החוק מחייב או נהלים פנימיים.

eternity575 שמח שאהבת את ההודעה.

אגב, אני לא מנסה להישמע חכם, אף אחד לא מחיוב לשמוע או להאמין לדברים שכתוב.

אני הבאתי דבר בשם אומרו (בעילום שמו) .

אין לקחת את האמור כאן כהמלצה או עצה למשתמש, תעשו עם זה מה שתרצו, לא בדקתי ולא מתכוון לבדוק את הכתוב.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

ובכן. הרמתי את התחת בדיוק אתמול בלילה

אני חייב לציין שלא נגעתי הרבה זמן בהגדרות ויש סיכוי מאוד קטן שעשיתי משהו לא בסדר.

אבל ולנטיין שלי שתק כאשרר חלפתי על פני המצלמה.

פורסם

מישהו יכול לסמן על מפה את המיקום המדויק של המצלמה הזו? תודה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

1. לקטע הכביש יש חריצים. ניתן לעצור בצד ולראות אותם. לכל נתיב יש שני פסים משלו באופסט כלשהו בין הנתיבים. רואים את זה יפה בכתבה בערוץ 2 :

אז בין שאנשים פה עצבניים ובין שלא - מדובר על פסי דריכה

2. בשלב ראשון התקשורת היא ישירה ולא אלחוטית כמשתמע מכאן : http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/programs/EconomicNewscast/alleconomic/Article,30614.aspx

גם אם הייתה אלחוטית, מדובר בתקשורת GPRS שעוצמתה אינה שונה ממשדר הסלולארי שכל אחד נושא בכיס וזה לא יקפיץ את הולנטיין, באחריות

3. לא מכיר את הגירסה הממש אחרונה (זו עם u וקו עליון, או במילים אחרות : גירסת ה-XBAND), אבל אצלי עם היורו מוד מופעל אז אין משמעות לאופציות X ו-K. הדבר אושר לי בשיחת LONG DISTANCE עם כבוד מלכותו מייק ולנטיין בעצמו.

4. לא פוסל את העניין על הסף, יחד עם זאת נותן משקל נמוך לבדיקה הזו. למיטב זכרוני ישנו דחליל מסוג X שם ומידיעה(!) אני אומר לכם שחלקם על אף השנים הרבות שצברו - עדיין פעילים ומתוחזקים !

5. למה לגאטסו לעשות מכשיר חדש (מדובר על הכלאה בין מצלמת הרמזור לבין פסי הדריכה שיש להם ממכמונת מסוג אחר) שמסוגל להתגלות ע"י גלאים? כשהתשובה הגיונית, היא גם בד"כ הנכונה.

אם לסכם, לא תוכלו לנהוג במקסימום ביטחה אלא אם תצוידו בגלאי מסוג V1, GPS, זוג עיניים, וכמובן גלאי חניה איכותי שחלילה לא תדפקו את הטמבון.

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

אם אלו הדברים, לא חושב שנשאר לנו אלא לעבור לנסוע ברכבים שהמהירות המקסימלית שלהם היא 100 קמ"ש...

נשאר לי רק לקוות שמייק וולנטיין ימצא לזה פתרון, הסיפור הזה בידיים של זכיין פרטי ועושה רושם שהוא הולך לפרוס את המצלמות האלו בכל קטע כביש שמאפשר נסיעה קצת יותר מהירה מהמותר וזאת על מנת לגזול אותנו ממשכורותינו וכספינו ותו לא.

חרפה למדינה הזאת וחרפה לנבלות האלו שיושבים בכנסת ובכלל חרפה כללית. תסלחו לי אם אני נשמע עצבני, אבל זה פשוט מרתיח שבמקום להילחם בפשע, המדינה ממשיכה לעשות מה שהכי קל לעשות וזה לדפוק דוחות לאנשים שנסעו קצת יותר מהר איפה שאפשר ובזאת רק הקלו על פקקים ושאר תופעות זחילה שמביאים להגדלת שעות העומס בכבישים.

ושוב, חרפה.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

• תוכן חדש...