Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב- 159, לטעמי האישי מנוע ה- 2.2 לא מספק את אותה סחורה שמציעות האופציות האחרות. בנוסף, היא גם לא מרגישה קופה אלא "משפחתית מנהלים".

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבל משפחתית מנהלים עם הרבה ניחוח ספורטיבי.

עיצוב הפנים, ההיגוי המהיר, מנוע תאב סל"ד, מושבים תומכים וכו'

ואין פשרות בנוחות. ה 156 מאוד נוחה, ואני משער שגם ה 159.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

הוא בסך הכל מתלבט בין 2 מכוניות ספציפיות, וכבר הספיקו לדחוף לו הכל חוץ ממה שהוא באמת רוצה.

פורסם

ההצעות שהועלו פה דווקא טובות ואני שוקל אותן בכובד ראש.

אלפא יותר מתאימה לי תדמיתית ממרצדס וב.מ.וו., אבל (ופה אני נהיה קצת ישראלי... אהרונוביץ היה קוטל אותי) אני קצת פוחד מהסחירות והאמינות. היה פה פעם שרשור על מישהו שקנה אלפא בררה ואכל מרורים מהיבואן. אם כך מתייחסים למי שקונה רכב ב 400 אלף ש"ח - אז למה יכולים לצפות אלה שקונים רכבים פחות יקרים?

לגבי ההצעה לאימפרזה או אוו - כל מה שהרכב יסע זה 10 ק"מ לכל כיוון כל יום. רובם אמנם בכביש מהיר, אבל זה לא רכב שיטייל בשבת, כי יש גם מכונית מליסינג בבית.

אז אולי אפשר לשקול WRX סטנדרטית ללא שיפורים, אבל כל דבר יותר מזה זה פשוט בזבוז.

אם אשמע להצעות פה ובכל זאת ללכת על 4 דלתות, אז הכי מדברת אלי סדרה 3. פה תהיה התלבטות בין הדגם עד 2005 לבין הדגם החדש יותר שקשה לי עם זנב הדייהו לנוס שלו (לפחות החליפו את הפנסים האחוריים ב 2009, אבל זה כבר מעל לתקציב).

האם הדגם החדש טוב משמעותית?

אפשרות אחרת היא להיות סבלני עד ינואר 2011 כשאבא שלי ימכור את ה C230 שלו מודל 2007. המכונית חזקה (204 כ"ס) ומפנקת (וגם מבית טוב :wink: למרות שהיא חצתה עכשיו את ה 100 אלף ק"מ) ואני יכול לקנות אותה ממנו - למרות מראה הטקסי שלה (מה לעשות, יש לי סריטה ואני רוצה שהרכב גם ייראה טוב).

אם אתעקש על קופה, אז יש גם ב.מ.וו.

לטעמי, בקופה זה ההיפך מהסדאן והדגם החדש יפה בהרבה - אבל גם הרבה מעל התקציב - אז צריך להתפשר על הדגם הקודם, למשל המודעה הזו:

BMW.jpg.jpg

פורסם

לגבי אלפא, מקריאה בפורומים לאחרונה עושה רושם שסמל"ת שיפרו לאחרונה את השירות שלהם.

לגבי סחירות, אני לא רואה שום סיבה שתהיה ירידת ערך גדולה יותר מהאלטרנטיבות, או שלא תצליח למצוא את המכסה לסיר ביום שתבוא למכור.

ככל שהמכונית נדירה יותר, כך לדעתי יש יותר סיכוי למצוא את הקונה שמחפש רכב כזה כבר הרבה זמן.

לגבי אמינות - אני הייתי בעל 156 במשך פחות משנה, והאמת היא שאני התאכזבתי מהאמינות, אבל אני בהחלט לא משליך מזה על כלל מכוניות אלפא, כי אני לא רואה/שומע סיפורים דומים מאחרים.

פורסם
מפורסמת ביד 2 156GTA סטיישן :evil:, המחיר לא הכי הגיוני אבל הרכב מדהים.

אכן אופציה מיוחדת. ב- 50K פחות, הייתי חושב שאפשר לשקול אותה. לבקש עליה 200K זה מוגזם.

מצד שני, אני לא חושב שזה רכב שקל למצוא לו קונה, והוא גם כבר יד3, שזה לא טריוויאלי (ומעניין מדוע).

פורסם
לגבי אלפא, מקריאה בפורומים לאחרונה עושה רושם שסמל"ת שיפרו לאחרונה את השירות שלהם.

לגבי סחירות, אני לא רואה שום סיבה שתהיה ירידת ערך גדולה יותר מהאלטרנטיבות, או שלא תצליח למצוא את המכסה לסיר ביום שתבוא למכור.

ככל שהמכונית נדירה יותר, כך לדעתי יש יותר סיכוי למצוא את הקונה שמחפש רכב כזה כבר הרבה זמן.

לגבי אמינות - אני הייתי בעל 156 במשך פחות משנה, והאמת היא שאני התאכזבתי מהאמינות, אבל אני בהחלט לא משליך מזה על כלל מכוניות אלפא, כי אני לא רואה/שומע סיפורים דומים מאחרים.

ג'רמי, ירידת הערך באלפא היא עצומה, אומנם אין לזה סיבות אמיתיות אבל זה עדיין קורה.

יש כאן הגיון דפוק כזה (השוק מכנה אותו לוי יצחק) שקשה להסביר, רק מי שחי כאן מבין אותו :wink:

בכל מקרה, אני חושב שהבמוו שבמודעה זה הזדמנות נהדרת, רכב יפה, מפנק, מתנהג , מנוע מדהים, הנעה אחורית ואפילו דיי אמין, הבעיה היחידה היא במחיר שהוא לא פרופורציונלי לכלום.

פורסם
ההצעות שהועלו פה דווקא טובות ואני שוקל אותן בכובד ראש.

אלפא יותר מתאימה לי תדמיתית ממרצדס וב.מ.וו., אבל (ופה אני נהיה קצת ישראלי... אהרונוביץ היה קוטל אותי) אני קצת פוחד מהסחירות והאמינות. היה פה פעם שרשור על מישהו שקנה אלפא בררה ואכל מרורים מהיבואן. אם כך מתייחסים למי שקונה רכב ב 400 אלף ש"ח - אז למה יכולים לצפות אלה שקונים רכבים פחות יקרים?

אותו אחד הגיע להסדר עם היבואן וקנה אחרי הבררה אלפא ספיידר לבנה. כמו שאמרו פה, השירות שלהם ברמה שונה לגמרי היום.

emotion of motion

פורסם

נו וכמה שנים זה לקח לו?

ואם האחראי על השירות שוב יתחלף ותחזור רוח הנעורים משנים עברו?

[לא שיש ערובה שיבואן אחר יתייחס אחרת]

פורסם

לקח לו בדיוק שבועיים אחרי שהתחלף המנכ"ל בסמל"ט. לדעתי השרות של אלפא היום הוא כמו שהיה לפני 5-10 שנים בצ'מפיון.

כלומר מעולה.

פורסם
ג'רמי, ירידת הערך באלפא היא עצומה, אומנם אין לזה סיבות אמיתיות אבל זה עדיין קורה.

יש כאן הגיון דפוק כזה (השוק מכנה אותו לוי יצחק) שקשה להסביר, רק מי שחי כאן מבין אותו :wink:

תבדוק איך ה 147 שמרה על המחיר שלה כמשומשות בשנים הראשונות אחרי שהוצגה בארץ.

ב 3 שנים הערך שלה ירד אולי ב 10%.

אומנם זה קשור מאוד לעליית המחיר המשמעותית שעברה 147 חדשה בשנים שאחרי השקתה, אבל עדיין - יש יוצאים מן הכלל.

פורסם

ה-147 נמכרה בהתחלה באזור ה-100K כמחיר פתיחה ואז מחירה קפץ משמעותית ולמחירון הלאומי לא נישארו הרבה ברירות.

בכל מקרה, אני מסכים שאלפא GT בהחלט יכולה להתאים.

פורסם

99000 אם לדייק.

כמעט התפתיתי אז. בדיעבד זה היה יכול להיות השקעה טובה כמעט כמו לשים מזומנים מתחת למזרון :lol:

• תוכן חדש...