Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

אני כחשמלאי תעשיה יודע שלמפעל שלם דרוש קבל לשיפור בקיבוליות של מיקרו פארדים אז איך זה שמערכת שמע לרכב שאם ניקח מערכת סבירה יש אולי 2000 וואט משתשמים בקבלים של 1.6 פארד או 2 פארד מה פשר הדבר?

האם זה באמת ביחידת פארד??

תודה לעוזרים

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

שני שימושים שונים לגמרי בקבל

1. במפעל שמים קבל במקביל על כל העומס ההשראי (בדר"כ העומס הוא השראי כי מדובר עלעומסים שהם בעצם סלילים של מנועים המפעילים את המכונות במפעל) כדי לשפר את הקוסינוס פי, וע"י כך להפחית עלויות צריכת החשמל (כלומר לשלם רק על החשמל הנצרך בפועל ולא על החלק הריאקטיבי). אני מניח שכחשמאלי אתה אמור להכיר את המושגים שציינתי כאן.

2. במערכת סטריאו הקבל משמש כבנק אנרגיה זמני. כלומר בעת peak של צריכה מהצרכנים (מגברים) הוא מספק את הזרם הגבוה הרגעי במקום המצבר של הרכב שנמצא במרחק של 2-3 מטר כאבלים.

מכאן ההבדלים בערכי הקיבול של הקבלים האלו.

שים לב שלקבל, מעבר לערך הקיבול יש גם ערך וולטאז' (מתח). ברכב מדובר על קבלי 24V (בערך פי 2 ממתח המצבר), בעוד שבמפעל מדובר על מאות וולטים (אפילו אלפים), כך שיש מאוד יתכן שקבל של 2 מיקרו-פארד יהיה גדול משמעותית מקבל של 2 פארד למתח נמוך.

קפיש?

פורסם

אכן מבין ומכיר את המושגים, תודה על התשובה העיניינית עכשיו זה מסתדר לי.

תורה רבה!

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...