Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בשעה טובה ומוצלחת התחדשתי במאזדה 6 שנת 2005, דגם לקצ'ורי.

ברכב הקודם הייתה לי מערכת "נחמדה" בעלת שני מגברים, סאב, קומפוננט קדמי, רמקולים 6/9 ורדיו דיסק קורא MP3 וחיבור USB.

היות ועברתי לרכב הזה, כבר מכרתי מספר רכיבים לא נחוצים/מתאימים: רדיו דיסק, רמקולים 6/9.

אני מעוניין כמובן לחבר את המגברים, הסאב, הקומפוננט ולהוסיף עוד רמקולים נחמדים בדלתות מאחורה.

השאלות שלי הן:

1. מבחינת חשמל אני מחבר את המגברים רגיל, נכון?

2. איך אני מחבר את הרדיו דיסק המובנה למגברים? (כן, הרצתי חיפוש על זה, השאלה היא מאיפה אני יכול להשיג את המתאם הזה - רצוי מאיזור צפון וכמה זה עולה)

3. היות והתרגלתי לעבוד עם דיסק און קי, אני מעוניין שגם פה אוכל לבצע זאת. קראתי שיש "מכשיר" שמתחבר אכשהו לרדיו דיסק המובנה והוא מאפשר לקרוא USB + חיבור AUX. ושוב - כמה עולה דבר כזה ומאיפה אני יכול לקנות?

4. שני המתאמים/חיבורים בסעיפים 2 ו3 לא קיימים בתור מתאם אחד במקרה?

5. בהנחה שאני קונה את מה שצריך, האם יש סיכוי שאצליח להרכיב את זה לבד? (את המערכת ברכב הקודם אני התקנתי, השאלה פה מבחינת חיבורים עד כמה זה שונה)

6. שאלה פחות קשורה - דיבורית קבועה לרכב, ספיריט, איך אני מחבר בדיוק? העברתי אותה מהרכב הקודם ואני מניח שזה לא כ"כ מסובך... יש מדריך/הסבר כלשהו באתר?

תודה רבה וסליחה על כמות השאלות...

:)

פורסם

"רגיל" הכוונה כמו בכל רכב סטדרטי מבחינת החשמל - למשוך מהמצבר, לפצל לשני המגברים ולחבר למרכב (מינוס) של הרכב.

לקנות רדיו דיסק זה כמובן אפשרי, אך המטרה היא לא לפגוע במראה של הרכב, שהדשבורד ישאר כמו שהוא.

כרגע יותר מטריד אותי העניין של חיבור המגברים - כמה עולה מנחת ברמה סבירה? מאיפה אפשר לקנות (באיזור הצפון רצוי)? והאם מישהו כמוני שכבר התקין מערכות בעבר (באימפרזה ובפונטו) יידע לחבר גם פה את המנחת לבד? (אני מניח שזה לא מסובך, רק אשמח להסבר קצר איך אני צריך לעשות זאת)

שוב תודה.

• תוכן חדש...