Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ דייהטסו אפלאוז 91

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני חדש כאן בפורום.

אני נהג צעיר ( בן 18 ) ומצאתי למכירה דייהטסו אפלאוז שנת 1991 אוטו'

המכונית עשתה 110K קילומטר.

ומשנה הבאה כל חצי שנה יהיה צריך לעשות לו טסט, המחיר מתחלק גם לשתיים או שכל פעם זה מחיר מלא ?

ורציתי לשאול אם למישהו יש מה להגיד על הרכב, בעיות נפוצות, אם הוא אמין וכו'.

ומה זה אומר 16 צילינדרים ?

תודה.

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם

אם לאפלאוז היו 16 צילינדרים היא הייתה למבורגיני :lol: 16 שסתומים את מתכוון, 4 שסתומים על כל צילינדר, 2 יניקה ו 2 פליטה.

פורסם

לחבר שלי בזמנו הייתה אפלאוז 97 גיר ידני, אני מכיר עוד מישהו שיש לו אפלאוז 92 ידנית והוא קנה אותה מהחברה.

בזמנו האוטו נחשב לאמין ביותר, עם כי הוא די מכוער לטעמי והעיצוב שלו מיושן.

אתה מדבר על רכב שהוא כמעט בן 20 שנה, כל פונקציית האמינות כבר מזמן לא תלויה ביצרן הרכב אלה בתחזוקה

שהוא עבר במשך השנים. על זה כדאי לך לשים את הדגש ולבדוק את מצבו המכני טוב טוב.

כמו-כן אני זוכר שהאפלאוז סבלה מבעיה של סדקים בבלוק המנוע, גם את זה כדאי לבדוק.

אני מקווה שתהנה מהאוטו. :-)

פורסם

חסר מידע על הרכב הזה בפורום, נחשב לרכב די אמין למרות ש110 אלף ק"מ אחרי 20 שנה לא נשמע הגיוני.

המחיר של הטסט מתחלק בשתיים ורק משלמים פעמיים אישור רכב מיושן ואישור בלמים+משלמים למכון טסטים.

פורסם

ואיך האוטו מבחינת אמינות וחלקי חילוף ?

אוטו בן 15, שאף אחד בפורום לא בדק אותו בפועל, ואתה רוצה שננחש איזה בעיות אמינות יש לו ?

בדוק אותו במוסך, יגידו לך מה צריך לתקן, וזו האמינות שלו.

וכמה עולה לעשות לו יישור קו ?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=300443

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...