Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן...

ואם כבר, אז גם אני מתעלק ושואל

לגבי חניכיים רגישות - יש מברשת/משחה מומלצת?

"מרידול" שווה משהו?

אני מעיד על עצמי שאני לעיתים אובססבי מידי בנושא ומצחצח או יותר מידי או אגרסיבי מידי (או שניהם ביחד, ואני יודע שזה לא טוב ועובד על עצמי בנושא )

פורסם

לא יודע לגבי מרידול. רופאי שיניים שונים המליצו לי באופן קבוע על פרודונטקס:

http://images.google.com/images?q=%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%93%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%A7%D7%A1&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=en&tab=wi

טעם קצת מוזר ומעט מלוח אבל מתרגלים אליו. מה שכן, יקרה מאוד...

לשימוש יומיומי עדיף לשפר את טכניקת הצחצוח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בהקשר של שיניים/חניכיים רגישות?

המלצות מרופאי שיניים, יש לי מפה ועד הודעה חדשה, כי כל אחד עובד עם חברה אחרת ודוחף אותה ללקוח,

וזה בסדר... כל עוד אין לו "צרכים מיוחדים".

"סנסודיין" ו"אלמקס לשיניים רגישות" לא טובות לי כי יכולת הסיכוך שלהן על הפנים (שהומלצו בחום ע"י רופאי שיניים) אך מצד שני אני צריך משחה שייעודה להפחית רגישות

(שאגב...אין לי מושג אם אלו תעלולים שיווקיים או שיש אמת בדבר, הרופא שלי כמובן טוען שלא, אני לוקח את זה בערבון מוגבל)

ולכן לא משתמש במשחות "לא ייעודיות", ששם דווקא יש כמה שעושות את זה טוב מאוד, בעיקר אלו שמשלבות ג'ל למשל Colgate Total fresh stripe

חפרתי? נו טוב...

פורסם

אני כבר למעלה משנה עם חניכיים רגישות, בהחתלה היה שיפור (פעמיים ביום עם מי פה שאת שמם אני לא זוכר כרגע+צחצוח עם פרודניאכס פעמיים ביום או יותר) אבל לאט לעט זה נעצר, מאז נשבר לי ואני חי עם זה בשלום.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
לא יודע לגבי מרידול. רופאי שיניים שונים המליצו לי באופן קבוע על פרודונטקס:

http://images.google.com/images?q=%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%93%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%A7%D7%A1&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=en&tab=wi

טעם קצת מוזר ומעט מלוח אבל מתרגלים אליו. מה שכן, יקרה מאוד...

לשימוש יומיומי עדיף לשפר את טכניקת הצחצוח.

מחזק! פרדונטקס טובה ביותר.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

ערב טוב לכולם,קודם כל תודה רבה לכולם על התגובות והעזרה כאן בפורום.

טוב אז ככה,שלשום הייתי אצל הרופא לביצוע ההשתלה לשמחתי הרבה הכל עבר בשלום.

קיבלתי זריקה אחת חזקה של אמפולה שלמה (את האמת אני לא יודע מה זה אמפולה)שמוטטה אותי לגמרי.

לאחר מכן המתנו כ20 דקות שההרדמה תשפיע,ואז הרופא התחיל את הניתוח וזה לקח לו כ15 דקות בערך.

מה שאחר כך נורא הפחיד אותי זה שהפה שלי התמלא דם רב ופחדתי מאד וחששתי מהנורא מכל.

ניגשתי לרופא אחרי שעתיים מסיום הניתוח והרופא עצר לי את הדם,נתן לי שוב זריקה כדי להרדים את המקום

כדי לתפור את החניכיים.

לאחר כשעה פסק הדימום והכל היה בסדר.

בינתיים אני נוטל מוקסיפן פורטה 500 אנטיביוטיקה,ושוטף את המקום במי פה מגעילים ברמות רק שכחתי

את שמם.

זהו שבוע הבא חוזרים לבדיקה ולהורדת התפרים מקווה שהכל בסדר שוב אני מודה לכל אחד ואחד ממכם

שעזר לי עודד ותמך אין לכם מושג כמה זה הרגיע אותי לפני הטיפול.

שנה טובה ומבורכת לכם ולכל עם ישראל.

imprza new age

פורסם
מחזק! פרדונטקס טובה ביותר.

אולי טובה, אבל ממש מגעילה.

השיננית המליצה לי לעבור למשחה הזאת בעקבות רגישות של החניכיים. אחרי שבוע נשברתי, חזרתי לקולגייט. מצאתי את עצמי מצחצח שיניים פעמיים ברצף - פעם אחת עם הפרדונטקס המגעיל הזה ופעם שנייה עם משחה רגילה בשביל להעביר את הטעם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ערב טוב לכולם,קודם כל תודה רבה לכולם על התגובות והעזרה כאן בפורום.

טוב אז ככה,שלשום הייתי אצל הרופא לביצוע ההשתלה לשמחתי הרבה הכל עבר בשלום.

קיבלתי זריקה אחת חזקה של אמפולה שלמה (את האמת אני לא יודע מה זה אמפולה)שמוטטה אותי לגמרי.

לאחר מכן המתנו כ20 דקות שההרדמה תשפיע,ואז הרופא התחיל את הניתוח וזה לקח לו כ15 דקות בערך.

מה שאחר כך נורא הפחיד אותי זה שהפה שלי התמלא דם רב ופחדתי מאד וחששתי מהנורא מכל.

ניגשתי לרופא אחרי שעתיים מסיום הניתוח והרופא עצר לי את הדם,נתן לי שוב זריקה כדי להרדים את המקום

כדי לתפור את החניכיים.

לאחר כשעה פסק הדימום והכל היה בסדר.

בינתיים אני נוטל מוקסיפן פורטה 500 אנטיביוטיקה,ושוטף את המקום במי פה מגעילים ברמות רק שכחתי

את שמם.

זהו שבוע הבא חוזרים לבדיקה ולהורדת התפרים מקווה שהכל בסדר שוב אני מודה לכל אחד ואחד ממכם

שעזר לי עודד ותמך אין לכם מושג כמה זה הרגיע אותי לפני הטיפול.

שנה טובה ומבורכת לכם ולכל עם ישראל.

שטיפת הפה הזו גורמת לשינייים להפוך לכהות. חשוב מאוד לצחצח לפני ואחרי כדי להוריד את הסיכוי לכך.

תרגיש טוב. אני ביום ראשון הולך להפטר מהתפרים :)

• תוכן חדש...