Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנתיים התנתקתי מהוט בכעס רב.

הממיר לא עבד והייתי צריך לנתק אותו כל הזמן מהחשמל ולחבר שוב והשירות הטלפוני שלהם פשוט מזעזע.

לא רק שהייתי צריך להתקשר המון פעמים כדי שישלחו מישהו שיבדוק ואחר כך ינתק אותי, אלא שגם לקח להם חודשיים שיבואו לקחת את הממירים. אחרי החודשיים האלו הם עוד המשיכו לגבות ממני כסף בטענה שלא החזרתי את הממירים.

בסוף קיבלתי את הכסף בחזרה אבל גם רציתי שלא יטרידו אותי שוב.

בתקופה האחרונה אני מקבל 2 שיחות בערך בשבוע שמציעים לי לחזור אליהם.

כל פעם התשובה שלי נהיית יותר ויותר אגרסיבית אבל הם ממשיכים להתקשר.

יש משהו חוקי שאני יכול לעשות בנידון כדי שיפסיקו או אולי לקבל מהם פיצויים על העצבים ועל בזבוז הזמן שלי?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סביר להניח שמדובר בחברת טלמרקטינג קבלנית שלא נראה לי קשורה להוט.

אתה תמשיך לקבל מהם טלפונים גם אם תתחבר להוט בחזרה, והפיתרון באולטימטיבי לזה זה או תביעה משפטית (זמני ויקר) או החלפת מס' טלפון (זמני וזול).

זה פשוט המקרה שלי עם YES. אפילו שאני לקוח שלהם כבר קרוב לשנתיים, אותה החברה הקבלנית ממשיכים להטריד אותי. טוב, בעצם פעם אחת צעקתי עליהם והם הפסיקו. אבל ממשיכים להטריד אותי טלמרקטרים של פלאפון וסלקום (שאין לי שום עניין לעבור אליהם, טוב לי באורנג').

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לחברות האלה יש "חוש הומור" מיוחד. הם עוד יתחילו לחייב אותך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשאלי מתקשרים אני אומר להם באופן חד וחלק:

אם אתם התקשרתם, סימן שאתם צריכים אותי, ואם אתם צריכים אותי אני רוצה לדעת כמה אתם משלמים לי.

כשנציגת השירות מתבלבלת ומנסה להסביר לי... אני מיד עוצר אותה ושואל את שמה ואז אומר לה - גבירתי, את עכשיו מבזבזת את זמני, וזמני יקר מאוד. את רוצה לדבר איתי, קודם לשלוח לי צ'ק ואחרי זה נדבר. אם לא הבנת, את מטרידה אותי ותדאגי שלא יטירידו אותי אחרים מהוט/YES/פלאפון/סלקום/ביטוח/עיתון/וכיו"ב, כי על הטרדות מקבלים פיצוי מבתי משפט, אז בבקשה למחוק אותי.

צריך להישמע מאוד לא ידידותי, כדי שלא ירצו להמשיך איתך בשיחה.

אם זה לא עזר בפעם הראשונה, זה עוזר בשניה.

מישהו שאני מכיר, עשה תרגיל נחמד: אחרי שהציקו לו מספר פעמים הוא נאות שיגיע נציג וכשהגיע נציג הוא אפילו לא נתן לו להיכנס ובפתח הבית אמר לו שבגלל שמטרידים אותו בטלפונים, הוא שמח לפגוש נציג פנים מול פנים ולהגיד לו ישירות שהוא לא מעוניין ואם ימשיכו להתקשר, יגיעו עוד הרבה נציגים שיחזרו בלי כלום. לדבריו לא התקשרו אליו יותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הבעיה היא לא חברות עם נציגים, הבעיה זה חברות של מכירותב טלפון סגנון "עסקה טובה" "אריאל בונוס".

הם מתקשרים ומנסים לדחוף לך בטלפון הצעות כאלה ואחרות וכשאתה שואל מאיפה להם הטלפון שלך, הם טוענים שביצעת מהם פעם קניה (מה שלא נכון).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

היה פעם קטע בתכנית סיינפלד, שנציגה כלשהי מתקשרת לג'רי ושואלת אותו האם אפשר לעניין אותו במוצר/ שירות /וואטאבר, ותשובתו הייתה "כן" מאוד מתלהב וניתוק.

מומלץ בחום.

כמו שאמרת יוסי- חבל על הזמן והעצבים. ישר לנתק.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תשאל מאיזו חברה מתקשרים ואחרי שיהיה לך את השם שלהם תבקש להסיר אותך ממאגר המידע שלהם לפי החוק ובמידה וזה לא יתבצע מיידית תגיש תלונה למשטרה ותביעה אזרחית. אל תשכח לציין שאתה מקליט את השיחה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
היה פעם קטע בתכנית סיינפלד, שנציגה כלשהי מתקשרת לג'רי ושואלת אותו האם אפשר לעניין אותו במוצר/ שירות /וואטאבר, ותשובתו הייתה "כן" מאוד מתלהב וניתוק.

מומלץ בחום.

כמו שאמרת יוסי- חבל על הזמן והעצבים. ישר לנתק.

יותר נכון זה היה כך: הוא אמר שהוא ישמח לשמוע את ההצעה אבל אין לו זמן אז שהנציג ישאיר לו את הטלפון ה אישי שלו,שהנציג אמר לו שהוא לא יכול שלקוחות יתקשרו אליו ויטרידו אותו,ג'רי אמר לו שבדיוק ככה הוא מרגיש ואז ניתק.

באמת פרק קורע..:-D

פורסם

שניכם צודקים - שני המקרים הללו הופיעו בסיינפלד.

לגבי נושא השרשור - אני ביקשתי מהחברות להוציא אותי מרשימת ספרי הטלפון, ז"א שב-144 ומספר מודיעין נוספים, לא ימצאו אותי.

פורסם

חבל על העצבים. "תודה, לא מעוניין" ולנתק בלי לחכות לתגובה מהצד השני.

פעולה שנמשכת בדיוק 2.4 שניות. בערך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מוסר בדרך כלל רק את המספר הסלולרי שלי. לא הקווי.

לכן מי שרוצה להתקשר אלי ולטחון לי את השכל משלם על זה זמן אוויר, שזה פי 7 מאשר שיחה לבזק. זה כבר עוזר.

לדעתי מה שרצוי לעשות במקרה כזה של הטרדה חוזרת הוא לבקש מהנציג שימתין על הקו רגע, לשים אותו על HOLD, ולהחזיר את הטלפון לכיס.

שיעלה לו כסף עד שייתייאש.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

או לקרוא לנציג, ולצאת אליו עם חרב סמוראית.

כמעט קרה, אגב.

נציג מנייאק במיוחד, של חברה שלא נזכיר את שמה, נקרא לה "נוט", כמו קשר שהיו צריכים לעשות לאבא של המייסד שלה באשכים בגיל 3, הופיע על מפתח דלתי והחל לצלצל בפעמון.

"מי זה?" שאל הברווז.

"נציג של נוט" ענה הזר המסתורי.

"תודה, אך אינני מעוניין" השיב הברווז, והלך מהדלת.

צילצול נוסף. ולאחריו עוד אחד. ועוד אחד. ועוד כמה.

עצבני, חזר הברווז לדלת. "אינני מעוניין, שתה רד-בול ועוף לי מהדלת" סינן לו הברווז.

"מה-זה?!" ענה הנציג בקול של ערס מבואס, צפצפני כזה, "אין דבר כזה לא מעוניין, כתוב לי פה שאתם גונבים כבלים".

פרצוף של סימן שאלה קיבל הברווז, כיוון שלא גנב דבר בחייו, למעט רמזור כתום בארלוזרוב פינת הדר, וגם זה פעם אחת- ובכלל, הברווז מחובר לחברה השנייה, שלא נציין את שמה רק נציין שהיא ההיפך מ"נוט". אך סימן השאלה השתנה מהר מאד לעצבים נוספים, כיוון ששוב נשמע לו צילצול הפעמון.

"אתם גונבים כבלים, אני חייב להיכנס ולבדוק" מסנן שוב הערס המבואס מעבר לדלת.

"עוף מפה ועכשיו" ענה הברווז, "כי אתה לא באמת רוצה שאפתח את הדלת".

הצילצול הבא הפחיד לברווז את החתול.

שום דבר לא מפחיד לברווז את החתול. [לפחות, ונשאר חי כדי לספר על זה.]

הלך הברווז לחדרו, אגב צילצולים נוספים בדלת, ולקח לידיו חיקוי חלוד ומתפורר של חרב סמוראית שקנה ב"המערב הלא קרוב" באיזה עשרים שקלים חדשים (אלה היו עדיין מהנייר, לא כל-כך חדשים), אבל שעברה דיטיילינג ונראית כמו מליון דולר, ועשה את דרכו לדלת.

אך שוד ושבר, אימו של הברווז נעמדה בינו ובין הדלת.

"זוזי בבקשה, הוא ביקש שאפתח" אמר לה הברווז.

"אתה לא יוצא מהבית עם חרב ובלי סוודר!" ענתה האם המודאגת.

"זוזי, נו- הבטחתי לו שאני יוצא אליו!" שב ואמר הברווז הנבוך.

"אתה לא יוצא מהבית עם החרב הענקית הזו!" צעקה לו אימו.

במשך כדקה התווכחו, הברווז ואימו, אך משום מה כבר לא היו עוד צילצולים בדלת.

הברווז מספר, שעד היום הוא לא מבין לאן נעלם אותו הנציג, הערס המבואס, ולמה.

לנציג הבא שעשה את הקטע הזה, יצא אביו של הברווז, בדיוק ברגע שבו חמק הוא לחדרו באלגנטיות על מנת להביא את החרב הידועה.

זה נגמר יותר מהר כבר...

**לידיעה: מעולם לא תכננתי אפילו להוציא את החרב מהנדן. רק רציתי לגרום לו להתקף לב, שיסביר לו מה פירוש להטריד גורילה של 1.87 מטר, עם מה שנראה כמו חרב סמוראית ביד, ופרצוף עצבני. אני נגד שימוש בסכין או בחרב ככלי נשק, באופן גורף סופי ומוחלט. אקדח עדיף. אין לי אחד. הכי טוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...