Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברווז - קרעת אותי מצחוק :lol:

אני תמיד עונה בנימוס שאני לא מעוניין כשמתקשרים אלי בפעם הראשונה, ומבקש שלא יתקשרו שוב. מהפעם השנייה והלאה מבחינתי ביקשתי יפה, אז אפשר להוציא עליהם קצת עצבים :wink: (ואם נמאס, אני פשוט אומר "לא מעוניין" כמה שיותר מוקדם בתחילת השיחה, ומנתק).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גורילה בגובה 1.87 מטר. נו...:roll:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ניסיתי פעם להטריד מינית נציגה כדי שיפסיקו להתקשר, היא התחילה להתעקש שלא משנה מה היא לובשת, יותר חשוב הסקר/שנור שלה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
גורילה בגובה 1.87 מטר. נו...:roll:

א)צודק. ברווז.

ב)הכוונה 1.87 מטר לרוחב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אה, רוחב, סבבה!:-D

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אל תענה לחסוי... (או קידומת 077 עם מספר מקומבן שזה מוקד המכירות של הוט)

שבוע שעבר התקשרו אליי מקידומת 073-2 וזה היה מ YES :lol:

השיחה היתה דיי קצרה ("יש לנו מבצע התחברות לחג..." בלה בלה בלה, "לא אני לא מחובר ל HOT...בלה בלה בלה... חבל על הזמן שלך כי אין לי כסף לשטויות שלכם... בלה בלה בלה") :lol::lol::lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
ניסיתי פעם להטריד מינית נציגה כדי שיפסיקו להתקשר, היא התחילה להתעקש שלא משנה מה היא לובשת, יותר חשוב הסקר/שנור שלה.

אני אנסה את זה בפעם הבאה שיתקשרו.

זה יהיה מצחיק במיוחד אם החברה שלי תהיה על ידי :lol:

פורסם
שבוע שעבר התקשרו אליי מקידומת 073-2 וזה היה מ YES :lol:

אין מצב שזה YES עצמם, כי זה יהיה או מספר של בזק, או קידומת 076 (VOIP של בב"ל).

לגבי מה אני בדרך כלל עושה עם טלפונים כאלה - כשאני שומע "שלום, אני מחברת ZZZ" אני אומר "תודה, לא מעוניין", ומנתק עוד לפני שהם מסיימים להגיד את מה שיש להם להגיד. הבריאות שלי שווה יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שבוע שעבר התקשר אלי מנהל מכירות אזורי של הוט ושאל אם יש משהו שהוא יכול לעשות כדי שאני אחזור להיות לקוח שלהם. (זאת לאחר שהתנתקתי מהם אחרי שנה של סבל ואחרי שביטלתי את הוראת הקבע. שדרך אגב, לא אמרו לי כלום על זה בינתיים.)

אמרתי לו שאם הם יחליפו את כל נציגי השירות לכאלו עם מוח (סלחו לי חברי הפורום העובדים בהוט על ההכללה!), יחליפו את כל התשתית בירושלים לכזאת בלי תקלות, יחליפו את כל התכנים בכל הערוצים ויפסיקו לשדר שידורים חוזרים, יחליפו את המערכת הממוחשבת לאחת מהעשור האחרון ויחליפו את השם ל"יס", אני אשקול לחזור אליהם.

הייתה שתיקה של כמה שניות ארוכות שבסופן הוא אמר לי "אז רגע אתה רוצה לחזור או לא?" :shock:

שאלתי אותו : מה הבנת מכל מה שאמרתי לך?

הוא ענה : שיש לך רצון לחזור, אבל אתה לא מרוצה מהשירות.

עניתי :יש לי רצון לחזור כמו שיש לי רצון לעבור בדיקה רקטאלית! (אין לי רצון כזה כלל וכלל)

הוא התחיל להגיד איזה משהו ואז פשוט קטעתי אותו ואמרתי לו בצורה מאוד ברורה, שלא משנה מה יציעו לי ובאיזה מחיר אני לעולם לא יהיה לקוח שלהם, גם אם זה יבוא לידי ביטוי בזה שאשלם מחיר כפול או לא אהיה מחובר לאף שירות טלוויזיה כזה או אחר!

אז הוא אמר : חבל מאוד כי יש לי הצעה מאו...

ניתקתי לו בפנים! וזה משהו שאני מאוד לא אוהב לעשות. הפעם האחרונה שניתקתי למישהו בפנים הייתה כשהייתי בן 16.

הוט הצליחו להביא אותי למצבים מאוד לא נעימים בשנה שהייתי איתם.

ברוך שפטרנו מעונשם של אלו..

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

משהו שהייתי אוהב לעשות לפני שהגעתי לגיל 18.

כל פעם שהיו מתקשרים מהסקרים, הייתי זורם איתו (מה אכפת לי השיחה עליהם) ואומר להם שאני מעל גיל 18.

אחרי שהם היו שואלים אותי אם יש לי משהו להוסיף הייתי אומר "כן, שעבדתי עליה ואני עדין לא בן 18".

די מצחיק לשמוע את התגובה שלהם אחר כך על זה שבזבזתי להם זמן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

השאלה "אז מה את לובשת" בדר"כ עובדת.

אם זה לא עוזר אז אפשר להמשיך ל"רוצה לשמוע מה אני לובש.." וזה כבר תמיד עובד כמו קסם :twisted:

פורסם
אפשר להגיד להם שהם לא הגיעו לבית פרטי אלא למשרד עורכי דין,שירות הביטחון הכללי וכ'..

והם ימחקו אותכם מהרשימה

אתה חי בסרט, אין דבר כזה להוריד מהרשימה, תמיד נישאר ברשימה כ"לקוח עבר" "מתעניין" וכדומה.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

זה מזכיר לי שלפני כמה חודשים התקשרתי לסוכנות מרכזית של אחד היבואנים בשאלה קטנה בשביל העבודה. שאלתי, קיבלתי תשובה לא קשורה לכלום כי נציגת המכירות כנראה אפילו לא יודעת איזה רכב היא מוכרת, ואמרתי תודה שלום. הנציגה המפולפלת והמתוחכמת עד מאוד מיד שאלה בזריזות אם היא יכולה לקבל את המספר שלי בכדי שתוכל לחזור אלי עם תשובות נורמליות, ואני מיד שאלתי בחזרה אם היא מתכוונת להכניס אותי לאיזה מאגר של מתעניינים - כי אני לא מתעניין ולא בטיח ולא רוצה שתחזור אלי בשום נושא חוץ מהנושא המדובר. היא אמרה שמה פתאום ואני לא צריך לדאוג.

כמובן שיומיים מאוחר יותר אני מקבל טלפון "שמעתי שהתעניינת לקנות את המכונית שלנו, אפשר להציע לך לבוא לסוכנות ולבצע נסיעת מבחן?". לא, אני לא מעוניין לקנות את המכונית שלכם, בבקשה תוציאו אותי מהמאגר.

אחרי מספר ימים עוד טלפון. הפעם כבר התעצבנתי. "מעולם לא התעניינתי ברכב שלכם, התקשרתי מטעם העבודה בעיתונות הרכב, אין לי כל כוונה לבוא אליכם לסוכנות, תורידי אותי מיד מהמאגר". "אבל יש לנו מבצע מצוין עכשיו, אולי תבוא בכל זאת" - הבנתי שאני מדבר לקיר.

הם התקשרו עוד שלוש פעמים בערך. בפעם האחרונה ביקשתי לדבר עם האחראי והם לא הצליחו להבין למה, אז אמרתי להם את שמו, אותו אני יודע מהעבודה, והבהרתי שעוד טלפון אחד ואני מתקשר אליו ישירות בעצבים. מאז שקט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...