Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לגבי לרכוש אותו עכשיו (במבצע) ובהמשך לרכוש מונו/דו-ערוצי ולעבור לבי-אמפ?

נכון שבמשך מספר חודשים לא ת-נ-צ-ל את הרכיבים עד הסוף, אבל חסרון ממשי לא יהיה לך.

מתחדשת*

פורסם

ונגיד ורכשתי אותו ואז רכשתי מונו לסאב ועברתי לבי אמפ אז עדיין המידים יקבלו 50RMS והטוויטרים גם

תקן אותי עם אני טועה...בנוסף נצטרך גם קרוס אקטיבי נכון?

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

הסאן דאון יכול לבצע זאת, לכן המלצתי עליו.

50 וואט למידים זה לא כל כך מעט, שלא תיהיה לך טעות.

לטויטרים זה בכלל אובר קיל.

מתחדשת*

פורסם

הסט היי אנרג'י הוא 125RMS.

במידה ואני יקנה את הסאנדאון הוא יקבל רק 50 RMS בפאסיבי

ובאקטיבי המידים עדיין יקבלו 50 RMS אז מה עשיתי בזה?

האם הסאנדאון מוציא סאונד יותר איכותי מהJBL ? האם הוא ינצל את היי אנרג'י בצורה טובה?

כרגע אין לי כל כוונה להכניס מונו לעניין אולי בעתיד נוסיף מונו קטן חמוד לסאב כגון הרוקפורד שנותן 150 RMS לסאב.

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

יצא לי להגביר מספר חודשים מידים של דוטק 6.5 (פחות נצילים מההרץ) עם 50 וואט. זה לא כזה חלש כמו שזה נשמע.

גם גישור שלהם יתן קרוב ל 150 וואט, כך שמגבר של 2X100 למידים וגישור זוג ערוצים מהסאן דאון לסאב יהיה מספיק (לדעתי מנסיוני האישי ולטעמי)

מתחדשת*

פורסם

מוטי מכיוון ולשנינו כנראה יהיה את אותו הסט אז ההמלצה היא לשנינו.

רומק ומוטי תודה על כל העזרה נתתם לנו הרבה נקודות למחשבה.

עכשיו רק מה שנותר זה לשבת ולהחליט מה עושים :)

• תוכן חדש...