Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב של 10-12K.

שני הרכבים אמרו לי אמינים וחסכוניים.

סאני שנת 95 אוטומט, או קורסה 95-96 אוטומט.

מה עדיף?

חשבתי גם על פונטו אבל לא הכי מתלהבים ממנה.. ואין כמעט אוטומט ממה שראיתי

מחפש חיסכון אמינות..וכו

פורסם

לפי דעתי סאני כמובן(היא עם קרבורטור?)אפילו עם זה עדיף

אוטו אמין יחסית.חסכוני-יפני בקיצור

קורסה בכלל לא הייתי בוחר:יותר קטנה,הרבה בעיות(בכללי כמובן)מסאני

כמובן חשוב המצב של האוטו איך שמרו אליו.טיפולים וכו'

פורסם

לדעתי בשנתונים האלו ובטווח המחירים שציינת אני הייתי ממליץ על מיצובישי סופר-לנסר. יותר אמינה מניסאן סאני (לפחות מהניסיון שלי). אם לא אכפת לך גיר ידני או אוטומט אז אולי תוכל למצוא סופר-לנסר ידנית שתהיה זולה יותר לקנייה וחסכונית יותר בדלק.

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם

לא יודע ממי שמעת שצריך " דלקיה בבגאז' " (???)

לנו במשפחה יש מיצובישי לנסר שנת 92 ידנית. צריכת דלק: עירוני 10.5 ק"מ/ל' ובינעירוני בערך 13 ק"מ/ל'. נכון שנפח המנוע קטן יותר (1500 ולא 1600 כמו בסופר לנסר) אבל האוטו הוא ללא הזרקה (קרבורטור) ככה שזה מתקזז.

אתה מחפש אמינות וחיסכון שהם שני פרמטרים שקשה למצוא באוטו אחד. מניסיון שלי מיצובישי התגלת כיותר אמינה מניסאן אבל זה לא מחייב באופן גורף.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

יש שתי מערכות שונות שמחלקות את הדלק ומביאות אותו לראש הצילינדר. אני לא ממש טוב בהסברים טכניים ועדיף שתבקש את ההסבר הטכני המלא בפורום הטכני אבל בגדול חלוקת הדלק באמצעות קרבורטור הייתה נפוצה מאוד ברכבים ישנים. הזרקת דלק היא שיטה יותר מתקדמת לחלוקת הדלק שהפכה להיות נפוצה מאמצע שנות ה- 90 ברוב הרכבים בישראל. היתרונות של הזרקת דלק על פני קרבורטור הוא חיסכון בדלק כך שרכבים עם הזרקת דלק חסכוניים יותר מרכבים עם קרבורטור. בכל מקרה חייב להיות ברכב אחד מהשניים. אני לא נתקלתי למיטב זכרוני ברכב משנת 95 והלאה שלא הייתה לו הזרקה.

פורסם

בתקציב שלך נכנסים רכבים מוזרקים ולכן אין סיבה שתחפש רכב עם קרבורטור. עזוב את ההבדלים הטכניים שבינהם, זה פחות קריטי עבורך כמי שמחפש רכב משומש. כמובן שאם אתה ממש סקרן אתה מוזמן לשוטט קצת בפורום הטכני ולמצוא את ההבדלים המהותיים שבין קרבורטור להזרקה.

הסופר-לאנסר היא לא המשפחתית הכי חסכונית בדלק. אם זה מה שחשוב לך, חפש רכב אחר.

הקורסה היא בכלל סופר-מיני, רכב מקטגוריה אחרת. אני לא מכיר דרך להשוות אותה לסאני כי קצת קשה לי להשוות חצילים לעגבניות (תנחש לבד מי החציל ומי העגבניה :wink:)

פונטו אוטומט אין בתקציב שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לשתי בנותי היו באותו זמן סאני וסופרלנסר.

הסאני מוזרקת.

שתיהן עדיין מסתובבות במשפחה ושתיהן זהות מבחינת האמינות המוחלטת

מעבר לכך צריך לבדוק את הרכב לגופו.

ברור שלשתיהן יתרון על הקורסה

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...