Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלכוהול משמש גם כחומר משמר. לדעתי, אם לפי הטעם הוא ניראה לך, אתה יכול לשתות ללא חשש. אם זה היה באירופה, והבקבוק שכב באיזה מרתף, לא היית שואל אפילו. מה שהורס את הדברים האלה הם שמש וחום.

בצבא השוויצרי היתה (בזמנו) עוגה, כחלק ממנת קרב. העוגה הייתה מאד מרוכזת ושמורה, ממש טבולה, באלכוהול. אם היית נתקע באיזה חור מושלג, המנה הזאת הייתה מחזיקה אותך בחיים עד החילוץ..

כמובן שהכוחות המחלצים היו גם מבקשים ממך ביס :wink:.

פורסם
בצבא השוויצרי היתה (בזמנו) עוגה, כחלק ממנת קרב. העוגה הייתה מאד מרוכזת ושמורה, ממש טבולה, באלכוהול. אם היית נתקע באיזה חור מושלג, המנה הזאת הייתה מחזיקה אותך בחיים עד החילוץ.

נחמד, לא ידעתי. זאת בעצם גרסה של christmass pudding, עוגת שמכילה בעיקר פירות יבשים -

מספיגים אותה בכמות גדולה של ברנדי או רום לאחר האפייה, והיא נשמרת ככה שנה ויותר.

אגב, מה עם פותח השרשור? שרד?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פותח השרשור שתה אתמול סמירנוף תפוח, והחליט לשמור את הפינלנדיה לנכדים :lol:

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

פורסם

למדתי שיש פינלנדיה לפחות 15 שנה.

דווקא היום,אמא שלי מצאה שני בקבוקי ערק שיש להם לפחות שנתיים,אחד מהם עם מדבקה של "סוג זחלוואי" .

יש לציין שהם לא סגורים כביום יציאתם אל השוק אלא לגמו מהם בעבר,האם זה התקלקל?

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

יכול מאוד להיות שחלק מהאלכוהול התנדף מהם.

אז כן, זה נקרא "התקלקל", כי משקה אלכוהולי חזק נשמר טוב בתנאי שהוא סגור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה מטורפת!

אז זהו, אם יש לי משהו כמו 10 בקבוקי וודקה חצי מלאים אני לא צריך לשמור אותם בקירור נכון!?

אין לי מקום במקרר פשוט..

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם הם "מאותו סוג", תאחד ביניהם כך שיהיו לך כמה שיותר בקבוקים מלאים

(זאת אומרת שמפלס הנוזל כמה שיותר קרוב לפקק), למניעת/הקטנת התחמצנות.

אין צורך לשמור בקירור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם אם זה מסוגים שונים, אתה יכול לערבב בינהם, לראות מה ייצא, ואם זה טוב, אפילו לרשום פטנט ולהוציא את זה לשוק.

אולי תהיה כמו הממציא של ד"ר פפר (שלקח את כל הסירופים שהיו לו בחנות, עירבב אותם, ויצא לו המשקה המוגז (זה אחרי שהוא ערבב את הסירופ עם מים מוגזים, כן?) שאני אישית מת עליו).

נ.ב. במקרה הגרוע תקבל הרעלת מזון/אלכוהול ותגיע לטיפול נמרץ (אם תגיע).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...