Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברי Xetec סדרת Vector

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מדבר על הווקטור 2 ערוצים אני מבין... טוב, אז לטוויטרים הוא בהחלט יתאים אבל עדיין אני לא רואה סיבה להפעיל עליו סאב.

מונו פשוט של JBL כמו שיש לי ברכב הפרטי - CS301 עושה עבודה נפלאה על הסאב אינפיניטי קאפה שיש לי.

מונו כזה היום לא צריך לעלות לך הרבה יותר מאשר לקנות את הזטק ווקטור הזה, בטח שלא ביד שניה (אני לא מוכר, תירגע :-D)

קיקר ZX300.1 ובטח ובטח שה400.1 הם זולים וטובים ושניהם מספקים לך יותר ממה שהזטק יספק לך בגישור ויצרכו גם פחות זרם סביר להניח. בעצם אולי הקיקרים ספציפית לא :-P

ואז אפשר גם לקפוץ ליגה לסאן דאון SAE-1000D

או להביא מחו"ל מונובלוק זול אבל ממזר לפי הביקורות, של MA-AUDIO

יש כל כך הרבה אופציות עדיפות להגברה של סאב, למה דווקא הזטק?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
טוב אבנתי, מגברים אלו הם זבל סיני שמתפרקים אם הזמן וגורמים קצרים.:lol:

לא לקנות.:roll:

לא אמרתי את זה.

ההתחכמות הזאת ממש פטטית.

להעמיד דברים על דיוקם:

XETEC יצרו מגברים מעולים ברמת סדרת הפרסטיז'.

מגברים טובים ברמת סדרת הגראביטי.

ומגברים בינוניים ברמת הכניסה סדרת הווקטור.

בחלק ממגברי הווקטור היו תקלות, שהיצרן הודה בהם,שלח לוחות אם חלופיים.

היבואן הודה בזה בדיעבד, ונמכרו גם בארץ מגברים כאלו שלא עברו שום תיקון למרות הבעיה.עובדה.

החברה פשטה רגל, והחל מ2006 היא מחוץ לעסקי האודיו.

המגברים שנמכרים בישראל בשוק היד שניה הם בני כ6 שנים.

עכשיו שכל אחד יעשה את השיקול שלו.

אני לא הייתי נוגע במגבר XETEC מסדרת הווקטור כיום ביד שניה.

למעשה, כיום ביד שניה הייתי ממליץ לרכוש אך ורק את מגברי הפרסטיז' שלהם.

זאת דעתי האישית.

under construction..

פורסם

מודה לכם על ההתייחסות וההערות. ירדתי מהוקטור.

green_monster - לפרסטיז' אין לי תקציב וגם רמת המגבר לא תואמת את רמת שאר הרכיבים ברכב..

מה לגבי סדרת ה-Xircuit? היית נוגע ביד-שניה?

סה"כ זה תוכנן אולד-סקול (אמת?) ובאמת יוצר בגרמניה, לא הולך ברגל..

פורסם

אני אענה לך על זה בשאלה אחרת.

מה התקציב שלך?

ומה אתה מחפש? 4 ערוצים? 2 ערוצים?

לסאב או לטוויטירים או לקומפוננט פסיבי?

זה לא ממש מובן מתחילת השרשור.

under construction..

פורסם

ניר,

דיברתי אותו גם בהודעות פרטיות -

ההמלצות שלי היו - אם הגברה לסאב וופר, מונו קלאס D פשוט וטוב כמו הJBL CS300.1 שמגביר אצלי בכבוד רב (באמת בכבוד רב) את האינפיניטי קאפה 12 אינטש

או קיקר ZX300.1 שמגביר אצל אבא שלי בכבוד רב את האססאסין 10 אינטש.

שני המגברים הללו הינם קלאס D המוציאים 200RMS בגישור שזה כבר יותר מהווקטור הזה והם גם עושים את זה תוך כדי חסיכת אנרגיה ויעילות יותר גדולה.

במקרה הזה אני בעד הJBL - הם טובים מאוד בתחום הבאס החל מהסדרות הכי פשוטות שלהם.

לגבי הטוויטרים - לדעתי הווקטור יכול לענות לו על הצרכים שלו, בתנאי, שהמגבר במצב טו-אוב.

אני מאמין שהמגבר הזה עדיין יהיה טוב יותר ממגברי שני ערוצים אחרים באותה רמת מחיר ולכן יכול להיות משתלם לרכוש אותו - במידה והוא במצב טוב.

לפי מה שאני מבין לרמת הרכיבים, הייתי אומר לו להשקיע קצת וללכת על סאן דאון 4*50 בתוספת לאחד המונובלוקים שהמלצתי עליהם למעלה.

אבל כל המלצה על בסיס דומה נראה לי שתתאים גם כן.

ואם הוא באמת רוצה לעבוד פסיבי לקומפוננט - אז מגבר שני ערוצים כזה או אחר - אבל זה לא מה שהבנתי מקריאת השרשור - מתחילת השרשור הוא מציין שהוא רוצה או מגבר שני ערוצים לטוויטירים או מגבר שני ערוצים להרים את הסאב.

נשמע שהבחור צריך חמישה ערוצי הגברה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כך כותבים הודעה.?.שני עמודים עם ניחושים מה הוא מנסה לעשות ואין תקציב

ממה שהבנתי הוא רוצה מגבר 2 ערוצים שיוכל לתפקד או כמגבר לטוויטרים או להגביר ES250 בגישור

וכול זה במחיר זול של זיטק ווקטור משומש שעולה בערך 500 שקל

אני הייתי יורד מהזיטק ווקטור לגמרי והייתי מתרגז באופציות חדשות ויותר ראליות .

המגבר הנ"ל יתן לך לדעתי בדיוק את מה שאתה מחפש במחיר שאתה מחפש:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597807

פורסם

ניר ואדי - העניין הוא כזה

נתחיל מהיסודות: אני רוצה 5 ערוצי הגברה, כמו שאמרתם...

כרגע יש לי קומפוננט שמוגבר פסיבית, אחוריים (יוחלפו בקרוב לפול ריינג' ראוי או מידבסים בלבד של 5.25"), וסאב.

עד עכשיו עבדתי עם מגבר 4 ערוצים ועוד מגבר 2 ערוצים בגישור לסאב.

מגבר ה2 ערוצים נמכר, ואני רוצה גם לשדרג את ה-4 ערוצים - לכן אני בעצם מחפש 4 ערוצים + מונו/דו ערוצי בגישור, או רק 4 ערוצים אם אמשיך להשתמש בsolid audio F4 לבינתיים (ואז זוג הערוצים הנותר יוכל לשמש אותי להגברה אקטיבית).

בכללי אני מחפש הזדמנויות להביא משהו ברמה גבוהה (לא high end) במחיר סביר ביד שניה.. ההזדמנויות משתנות ולכן גם השאלות. בגדול התחלתי לפזול לפתרון של מגבר 5 ערוצים אבל זה פחות נפוץ מבחינת מצאי האפשרויות ביד2.

קיצר- Xircuit xi440.5 - ראוי?

הנה בדיוק אלכס בטלפון - אני הולך לשמוע עכשיו את הסאנדאון 50.4..

פורסם

ההמלצה שלי נשארת כהיתה

סאן דאון 50.4 + אחד המונובלוקים שהמלצתי 300.1 או של סדרת CS של JBL או של ZX של קיקר עם נטייה דווקא לJBL מנסיוני האישי.

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה מחפש רק בארץ?

ולא הבנתי עדיין מה התקציב שלך?

ומה אתה מגביר בדיוק ( חוץ מהes250 ) ?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

גוץ - מגביר גם infinity reference פסיבית בשלב הזה.

בהמשך יתכן מעבר למורל הייבריד או משהו מהמשפחה הזו, יתכן גם מעבר לאקטיבית ואז כנראה יבוטלו האחוריים לטובת הטויטרים, שוב- כנראה.

התקציב הוא בגיזרת ה-1000 עם העדפה מטה במיוחד אם זה 4 ערוצים (ולא 5) שיחייב אותי להביא גם מונו.

הוצאות צפויות: מונו?, אחוריים ראויים, החלפת קומפוננטים?, איטום, התקנה ואביזריה...

אגב, אני לא מעוניין לעבוד עם ההגברה של הHU.

היתרון ב-Xetec Xircuit הוא שהוא 5 ערוצים ויש לו יציאת של 180WRMS לסאב - לא יודע אם היא Class D או לא - לא מצאתי חומר. העניין הוא איכות המגבר. קשה לי להאמין שמדובר על זבל - זוהי כבר לא סדרת הכניסה והם יוצרו בגרמניה.

נ.ב.

הרגע חזרתי מאלכס ושמעתי את הSundown 50.4 אצלי ברכב...

בהחלט נשמע טוב. פתח את הבמה של הקומפוננטים שלי ונתן תחושה "היקפית" יותר.

אני ממשיך בבדיקה...

פורסם

ה440.5 מגבר טוב שעומד בהצהרות, זה היה המגבר הרציני הראשון שלי :-D.

תן לי לגלות לך סוד, אף אחד ממגברי זטק(גם לא זה שנמצא אצלי P4) לא יוצרו בגרמניה, רק תוכננו שם ויוצרו במזרח - אבל זה לא מעיד על טיבם ואיכותם במאומה.

פורסם

אני מניח שאיציק אומר "מגבר רציני" זה טוב אפילו מאוד... הפליא אותי ה-"Made in germany" על המגבר אבל כנראה שאני אדם נאיבי שמאמין לכל מה שכתוב.. אני מניח שאם ישבו להם במפעל במזרח כמה יקים בשביל להשגיח שהכל מתנהל כמו שצריך אז זה גם טוב :lol:

יצא לי לשמוע היום רק את ה-Sundown אז אני כנראה לא אדע איך הוא בהשוואה לנקמיצ'י, אני מקווה שהוא לא נופל. אשמע גם את הזטק השבוע בשאיפה.

אגב איציק- אתה יודע אם ערוץ ההגברה החמישי שלו (לסאב) מבוסס Class D?

פורסם

לא זוכר לגבי הקלאס של ערוץ ההגברה החמישי.

אתה בטוח שקראת Made in Germany או שמא Engineered and Designed in Germany?

עריכה: מצאתי את היוזר מנואל, אבל גם שם לא מוזכר כלום לגבי הקלאס.

xi440-5-en.pdf

• תוכן חדש...