Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מציע לבצע נסיעת מבחן בסקודה פביה ובסיאט איביזה. לסקודה יש גיר אוטומטי 6 הילוכים רגיל ובעל פעולה מאוד חלקה ונעימה. לסיאט יש גיר רובוטי כפול מצמדים (DSGׂ) שפעולתו פחות רהוטה מהגיר האוטומטי אבל הוא תורם לביצועים ולצריכת הדלק. מבחינת עיצוב חיצוני התחברתי יותר לפביה אבל האביזיה מציעה תא נוסעים נאה מאוד.

אם הגיר הרובוטי יתאים לך ותאהב את העיצוב האיביזה תתאים לך. אני אישית הייתי בוחר בפביה הצנועה יותר.

אם תחכה קצת תוכל לרכוש את הפולו החדשה שתציע מנוע 1.2 TSI עם DSG אבל המחיר הוא תעלומה בנתיים.

בהצלחה!

פורסם

איך אתה מציע לו סופר מיני בלי לראות מה הדרישות של הבנאדם?

אז, מה הדרישות שלך מרכב? :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב השאלה המקורית הייתה "איזה רכב אתה היית קונה", בלי להתחשב בדרישות של אף אחד אחר אז אין מקום להאשים את Mike808.

אני אישית הייתי מחכה לראות מה המחירים של הפולו החדשה ואז עושה נסיעת מבחן. כמו שכבר נאמר השילוב של רכב קטן, מנוע קטן ומוגדש וגיר DSG אמורים לתת מענה לרוב הדרישות שלי מרכב בקטגוריה הזאת (זריז, חסכוני בדלק).

פורסם

הדרישות מהרכב הם גיר אוטומטי/רובוטי (לגבי רובוטי אני עדיין לא בטוח כי אף פעם לא ניסיתי) , חסכוני בדלק, נוח ושקט וגם שתא מטען לא יהיה

קטן מ250 ליטר .

פורסם

טיוטה יאריס SOL רובוטית- אמינות, אחריות, שירותי יבואן מעולים (בשונה מצ'מפיון), שוק יד שניה תוסס.

לסיכום, דגם מאוד מוצלח אך מומלץ לבצע נסיעת מבחן, לא כל אחד יתחבר לרובוטי של טויוטה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
לסיכום, דגם מאוד מוצלח

תרשה לי לצטט את החלק הזה מהדעה שלך, מוצלח הוא לא, לא בקנה מידה מכירתי ולא בקנה מידה מוטורי.

גם הגרסה החדשה עם 100 כ"ס וגיר 6 הילוכים עושה מה-בא-לה. יכול להיות שזה עניין של הסתגלות, אבל נסיעת המבחן הורידה לי כל חשק מהרכב הזה, ובאמת שניסיתי לאהוב אותו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תרשה לי לצטט את החלק הזה מהדעה שלך, מוצלח הוא לא, לא בקנה מידה מכירתי ולא בקנה מידה מוטורי.

גם הגרסה החדשה עם 100 כ"ס וגיר 6 הילוכים עושה מה-בא-לה. יכול להיות שזה עניין של הסתגלות, אבל נסיעת המבחן הורידה לי כל חשק מהרכב הזה, ובאמת שניסיתי לאהוב אותו.

איתמר.

אז איזה רכב היתה רוכש בקטיגוריה הזות?

מה כן אתם חושבים שהוא הרכב שהכי כדאי לקניה היום?

פורסם

גם היונדאי I20 בגירסת הפרימיום באה בהחלט בחשבון - מכונית טובה, מאובזרת מלא ובטוחה מאד, שלמעט שאר רוח בנהיגה עושה הכל טוב למדי, ובנוסף נהנית משירות מצויין של היבואן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...