Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם עתיד ועם בן.

זול מתחיל בז' ובישראל רק המחיר מעניין את הלקוח ואין לו בעיה להתפשר על שירות.

גילוי נאות- הכותב הינו עובד של חברת 013נטוויז'ן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור אחד שאין לו דרישות מיוחדות מספק האינטרטנט שלי,שיקול המחיר הוא שיקול כמו בכל דבר אחר בחיינו,דווקא נטוויזן הפתיעו אותי לטובה עם השירות כאשר קניתי ראוטר חדש ונציג היה עימי בטלפון כשעה עד שעדכנו את כל הפרמטרים והאבטחה וכן וידא שהכל עובד כשורה.

פורסם

אני לא רוצה בכלל להתחיל להסביר כמה יעלה לך קו 10-20 מגהביט עם QOS סימטרי..

אבי.

2000 שקל 20מגה סימטרי תימסורת.

פורסם

תהיה בטוח שהסיפור לא נגמר ב2000 ש"ח... יותר לכיוון 2000$ אם אתה מדבר על קו עם הבטחת איכות אמיתית למהירות שאתה משלם...

אבי.

פורסם

יש הבדל עצום בין חיבור אינטרנט בחוות שרתים לבין חיבור אינטרנט בבית על גבי תשתית לשימוש הציבור הרחב.

פורסם

תלוי מי אתה:-)

כשיהיו לך 50 קוי IPVPN במהירות 4 מגה סימטרי כל אחד + 300 קוי VOIP ועוד כמה ATMD - תקבל הרבה מתנות מבזק רק כדי שתישאר שלהם:-D.

אני מדבר על קוי תמסורת מטרו NGN החדשים.

פורסם

בלה בלה בלה... אני בתור לקוח פרטי, יכול לקבל קו איכותי? לא.

זה מה שמשנה בסופו של יום, לא מעניין אותי מנהל הIT של חברה בסד"ג של 2000+ איש.

אבי.

פורסם

אתה לא יכול לקבל כי אתה לא יודע לדבר.

(לאו דווקא אתה אישית אלא כלל האזרחים)

בכוונה הבאתי את הדוגמא שלי כדי להראות שהכל אפשרי.

אני בטוח שאם 1000 איש יתאגדו הם יקבלו מחירים יותר טובים ממני בתור לקוח בודד עסקי.

אבל כמו שכתבת.

בלה בלה בלה

כנראה שבזה אתה מעולה.

פורסם

זאת בדיוק הבעייה שלנו, שאני שבסה"כ רוצה לבוא ולעשות עסקים כמו בן אדם הגון יקבל שנורקל אצלנו במדינה, בזמן ששמעון משיכון ז' יצעק ויתמקח איתם במשך כמה שעות ובסוף יקבל מחיר יותר טוב, שאלו דרך אגב הם האנשים שציינו פה כבר בשרשור שגורמים לאינטרנט במדינה להראות ככה.

ובכ"א, אם הייתה פריסת NGN באיזור שלי הייתי שוקל להתקדם לאינטרנט מהיר יותר, לצערי אין.

אבי.

פורסם

NGN ו-UFI, שתי טכנולוגיות בישראל שהיישום שלהן רובו אחיזת עין - בנתיים.

כל עוד האפלואד ברצפה, וה-xxmbit שאתה מקבל מובטחים ממך עד המרכזייה של ספק התשתית,

אתה מקבל בררה.

אני אתן דוגמא מקבילה לעולם הרכב, הטכנולוגיה כיום משולה לעיר עם 20 נתיבים לכיוון בעורק המרכזי[להלן, עיירת בזק],

והכביש הבינעירוני[להלן, העולם החיצון], הוא כביש עם שני נתיבים.

מה המשמעות של כך? שהקישוריות בינך לבין בזק/HOT תהיה מהירה מאוד, אבל ברגע שתפזול לכיוון DATACENTER בארץ(בחו"ל זה כבר צניחה חופשית במהירות), אתה תקבל בלחץ 5mbit.

כיום בחוות השרתים בארץ[בניגוד לעבר, ש-42 שרתים היו מקבלים קו של 100mbit שיתופי - אבל אז גם לא היה יוטוב] לקוח חדש מקבל קו של 625kbps עולה/יורד. תעבורה נוספת עולה $$$.

כל עוד לא תבוא החברה שתיזום קווים רחבים יותר כבררת מחדל(או לחלופין, תהיה עליית מחירים קלה - מאחר ובפנים הארץ אין הגבלה על תעבורה אלא על רוחב הפס) כל ה"אנטרנט המהיר" החדש שווה לזבל.

----

פורסם

האמת להגיד לכם, אני כבר 5-6 שנים עם בב"ל ואין לי ולו תלונה אחת.

לפני כשנתיים וחצי עברתי לביתי החדש והתחברתי לחבילה של 5Mb ולא תועדפתי באף אחת משעות היממה, לאחר שנה שדרגתי ל-8Mb ולפני כמה חודשים עברתי ל-10Mb. אני מוריד בכל שעות היממה בכל רוחב הפס משרתים מארה"ב ואירופה(מדיי פעם המהירות יורדת לאיזור ה-9-9.5Mb).

עיקר ההורדות שלי מתבצעות מיוזנט בחיבור SSL(ויכול להיות שפה טמון הפתרון).

פורסם

איציק מדובר בדיוק בעניין, אתה מוריד משרתים שיש להם משום מה חיבור מאוד מהיר לישראל, וזה נבדק מול כל הספקיות שחברות יוזנט מקבלות מקסימום קו בSSL, אבל תנסה להוריד מHTTP רגיל אחר ארעי ותראה מה התוצאה.. כיף זה לא יהיה

וזה נאמר אחרי שגם אני בלית ברירה ירדתי מכל עניין הטורנטים ועברתי ליוזנט, שם לפחות אני משלם כסף, אבל מקבל את ההבטחה למקס קו בכל רגע נתון, וזה שווה את ה11 דולר בחודש שהספקית הייתה יכולה להרוויח במקום חברה כזו.

אבי

פורסם

ובתזמון מושלם - באה הכתבה הזאת בכותרת הראשית של YNET.

מה אתם אומרים? הדרך לשלווה ולנחלה או עוד חרטא?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...