Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום, ובתוספת לכך איני מבין כלל ברכב.

אני מעוניין לקנות את הרכב הראשון שלי בתקציב שעומד על כ30K. לפני שנאי פונה אליכם בייעוץ, קראתי רבות בפורום וקיבלתי תמונה כללית על הרכבים המומלצים עבור סכומים אלו (ובעקבות הניתוחים השונים דיי ננעלתי על פונטו ספייס).

מטרת הנסיעות שלי הן כ30 ק"מ ביום על כביש החוף. רציתי לדעת האם נתון זה משנה את סוג הרכב שעלי לקנות מהיבט צריכת הדרך - ז"א האם בגלל העובדה כי הנסיעות הינן על כביש מהיר, צריכת הדלק תפחת עבור רכב עם מנוע 1.6 למשל במקום מנוע קטן יותר?

ובאופן כללי - אני מחפש רכב שישרת אותי אך ורק לתאור הנסיעה שפירטתי למעלה, שהוצאות אחזקתו לא יהיו גבוהות (לפחות לא בשנה וחצי הקרובות), אמין, ופוזה לא משנה לי כלל.

אודה לכם אם תוכלו לשפוך מעט אור על הסוגיה שהעליתי,

תודה רבה בכל מקרה,

טל.

פורסם

ההפרש בין פונטו 1600 סמ"ק (במידה והיתה כזאת בארץ) לבין פונטו 1300 סמ"ק יהיה קטן יותר אם עיקר הנסיעות שלך הן בין-עירוניות אבל סביר להניח שעדיין ישאר פער לטובת המנוע הקטן.

אגב, כשאתה כותב כביש החוף זה נשמע כאילו מדובר בכביש 6 עם מהירות ממוצעת של 120 קמ"ש, למרות שבפועל בחלק ניכר משעות היום התנועה על כביש החוף זוחלת בקצב קורקינט ממונע.

הפונטו נותנת תמורה טובה לכסף, והיא אופציה ראויה בסכום הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...