Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרגע נכנסתי הביתה (ירושלמי ושומר שבת),המפגש היה נחמד קצת יבש אבל סבבה לגמרי מזג האוויר היה מעולה למפגש,רק חבל שאני הייתי בכניסה ליער בשעה 12:40 והיו רק שני רכבים ועד כמעט 1:30 בקושי הגיעו אנשים...

תעדכנו אחרי זה אם הדלק היה דליק או לא...:-)(המבין יבין)

למזלי איך שהגעתי עם הרכב לכניסה לעיר נתקעתי בגלל צינור מים שנקרע לי,זה הזמן להגיד תודה לאבא של מוטי שהקפיץ אותי לקריית גת כדי לקנות את החלק הזה במזל מצאנו שם איזה חנות חלפים שפתוחה ב-2 בצהריים ביום שישי:roll:

שבת שלום,מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגלל הפרישה המוקדמת שלך חזן וסננס איחרו לעבודה :lol:

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

הדלק היה דליק, הפחמים לא ממש. אלי ודני נסעו לצומת פלוגות כדי לקנות מדליק ופחמים נורמליים.

היה מפגש נחמד, פחות גדול מהמפגש הראשון והשני ביער אך בהחלט נציגות מכובדת מאוד.

הוחלט על שינוי במפגשים והסדרת מפגשי דרום. מפגשי שישי מרכז בוטלו ומפגשי דרום יתקיימו אחת לחודשיים ביום שישי. הדביק יעודכן בזמן הקרוב.

כן ירבו מפגשים כאלה!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היית היום במפגש?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן, מהקבוצה של האשקלונים, קפוצ'ון לבן עם פסים.

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

פורסם

ואיפה היית כשדיברנו על זה? רוב החבר'ה שהגיעו למפגש היו סביב השולחן כשדיברנו על זה.

אחת לשלושה חודשים זה יותר מדי מרווח, אחת לחודש זה לא יחזיק. אחת לחודשיים הוסכם ע"י האנשים שנכחו.

איתמר.

פורסם

כנראה שפספתי או שלא הקשבתי לשיחה הזאת, אבל אם יצא לכם לחשוב על זה לעומק וזאת ההחלטה, כנראה שבצדק:-D

פורסם

למרות שאני צפוני,אני מסכים עם איתמר.ריבוי המפגשים לאחרונה הוציא מהם את העוקץ ולכן המרווח בין המפגשים ושמירת המקום(דרום) שומרת על סטאטוס קוו מצוין.

מצטער שלא יכולתי להגיע.

שבת שלום לכולם.

ליאור

פורסם

גם כן לא יכלתי להגיע למפגש הזה אבל אחת לחודשיים זה נשמע כמו תחילה של מסורת נהדרת - ועוד בימי שישי אז בכלל טוב.

לא כזאת נסיעה ארוכה אם לוקחים בחשבון את כביש 6 למען האמת.

עד העונג הבא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואם כבר מסכמים את המפגש, SQ זה משעמם.:roll:

פורסם

אני אתעלם מההערה הזאת...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ואם כבר מסכמים את המפגש, SQ זה משעמם.:roll:

אני מאשר לכל חובבי ה-SPL לארגן מפגש משלהם.

שיהיה לכם לבריאות.

היה מפגש נחמד, ריק ביחס לשניים הקודמים אבל כנראה פחד מהסופות/רעמים עשה את שלו.

תודה לדני ולגורל שהתבשלו על המנגל. (חבל שאין מנגל דיגיטלי נכון עתיד?)

שבת שלום.

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...