Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, היום בזמן עבודה שיגרתית/שבועית על הרכב כמו בדיקת מים/שמן/ושאר חברים גיליתי צינור משוחרר, עד היום לא שמתי לב אליו, אבל ממש מוזר וממש מעניין אותי לדעת מה הצינור הזה עושה ומה תפקידו בכוח. כמו כן כמו שרואים בתמונה אטמו שם את החיבור שלו, הצינור מעט קרוע ולדעתי חיפפו בעבודה כשהוא ניקרע ופשוט אטמו שם את החור עם אטם גומי שחור כזה, זה ניראה לי הסעפת יניקה שהוא מתחבר אליה.

אני מעלה תמונה אחת של הצינור המשוחרר, ואחת שזה מסומן לאן הוא מתחבר.

נ.ב

נא לא להעיר על הליכלוך בבקשה, יטופל ממש בקרוב, כבר מתוכנן,

2011200910741.jpg

%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94%20001.jpg

פורסם

החוטי הצתה לא שלי, זו האמת תמונת מנוע שמצאתי פה בפורום, העלתי אותה כי היא ממש טובה ומראה בבירור את התא מנוע, אבל אלו חוטי הצתה של BERU מסיליקון, אני גם בתכנון לקנות אותם,

אין תשובה למישהו?

פורסם

חברים אני יודע שזה לא ממש מקובל אבל אחרי חיפוש בכול מיני נוסחים וגם אחרי קריאה מעמיקה בהיינס עדיין לא הצחלתי להבין מה הצינור הנ"ל עושה, ומחר שבת ורציתי לעבוד על הנושא אם אני רק יידע מה לעשות אם להשאיר ככה או סתם לחבר וזהו, אולי יש סיבה שסתמו אותו או שסתם היו חאפרים,

פורסם

תשמע אצלי באוטו הצינור הזה מחובר והוא צריך להיות מחובר. לפי הבנתי זה קשור להזרקה כי זה כול המערכת שם אז עדיף לחבר. דרך אגב אם אתה נוסע עכשיו בלעדיו לא שמת לב אם הצריכת דלק גדלה או משהו כזה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

לא דווקא הרכב שלי עושה 1/15 (70 אחוז מחוץ לעיר), צריכת דלת מקובלת מאוד לכול הדעות,

אני יחבר וזהו ניראה לי כי אף אחד לא ענה כניראה שאף אחד לא יודע, מקסימום ננתק אם ייקרה משהו לא רצוני מזה.

פורסם

אין לך מה לדאוג אם הוא קרוע זה לא כל כך משפיע על האוטו או על הצריכה בסך הכל הוא צינור וואקום שלא משפיע כל כך אבל רצוי להחליפו אפילו בסתם צינור רגיל בגודל הזה העיקר שיהיה אטום בהצלחה

דרך אגב אני גם יש לי פ'גו 205 99 אם אתה צריך עזרה במהו תשאל

[email protected]

סטודנט-הנדסאי מכונות רכב..

פורסם

מה התפקיד של הצינור ווקאום הנ"ל?? כלומר הוא אמור לעזור בהאצה? בחימום מנוע? במה?

וממש תודה על התגובה. כבר התיאשתי

פורסם

שלום רב !

הצינור בתמונה הוא צינור נשם, ובראשו קיים שסתום אל חוזר, תפקידו למנויע לחצים במערכת אורור תא הארכובה ועוקת השמן ולא מומלץ לבטלו.

אין לו קשר כלל לחימום מנוע או להאצה.

קרע בצינור יגרום לזיוף המנוע בסרק, והשפעה רעה על תצרוכת הדלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

איך לקרוא לצינור כזה? כלומר אני צריך להגדיר את זה לחנות חלפים כדי שהוא יידע מה לתת לי,

וצביקה תודה רבה על התשובה.

פורסם

חברים שלום.

התמונה של המנוע עם חוטי ההצתה הכחולים היא שלי.

הצינור שקרוע לך הוא צינור הנשם.

החלף אותו, מחירו כמה עשרות שקלים.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

• תוכן חדש...