Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט אונו 70S שנת 90 1300 סמ"ק

כשמעלים את הקלאץ' מרגישים מן מכה כזאת, זה לא קורה תמיד, לפעמים זה נורמלי

ממה זה יכול להיות?

פורסם

לפני שאתה מסתבך בבדיקות מסובכות ויקרות בדוק את הנהיגה שלך.

האם אתה מחליף הילוך בזמן?

האם אתה מרים את הקלאץ' לאט באזור נק' החיכוך?

האם אתה עוזב את הגז בזמן ההחלפות?

אם כל אלה בסדר ואתה נוהג את הרכב כמו שצריך אז תתחיל לחשוב על תקלות.

בהצלחה.

צח.

פורסם

זה רק בהתחלת נסיעה כאילו בהילוך ראשון.. והנהיגה שלי בסדר גמור

יש פעמים שאני יכול לזרוק את הקלאץ' ולא ירגישו את זה ויש רגעים שלא משנה כמה גז אני יביא וגם לאט אני יעלה את הקלאץ' זה יקרה..

התושבות חדשות, וזה מרגיש כאילו הגיר הולך להישבר

פורסם

בין הילוך 3 ל-4 אם תזרוק את הקלאץ' אתה לא תרגיש כמעט כלום

בין הילוך 1 ל-2 ובין 2 ל-3 אתה תרגיש חזק יותר אם תזרוק.

כמה זמן יש לך את האוטו הזה?

צח.

פורסם

כמה חודשים.. ה1300 היה הדגם המפואר שבא עם חלונות חשמל ומד סל"ד (שלצערי לא עובד)

אני רוצה לטפל בו עד שיהפוך לאספנות..

בנתיים החלפתי קרבורטור תושבות כל ההצתה עבר טיפול 150000, החלפת שמן +פילטר שמן+פילטר אוויר +פילטר דלק..

פורסם

יש לי את אותה בעיה. נראה לי אני יבדוק גם תושבות. לפעמים בשחרור הילוך ראשון יש מעין מכה כזאת, בדוק זאת התושבת מנוע

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

פורסם

לשלומי, מכוניתך הנה אונו 70SL ולגבי מד הסל"ד ראה אם לא מנותק חוט שלו מסליל ההצתה (קויל) שצבעו חום או ירוק.

האם יתאים לך מוסך פרטי שמכיר את מכוניות פיאט בת"א,לבדיקת המצמד (קלאץ') ללא תשלום?.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...