Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

בנורות האלו "אורז" שהיא למעשה נורה חסרת בסיס

יש צורך לראות האם המוליכים של הנורה מיושרים ונוגעים במגעים

בבסיס של הכפתור .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

היות וגם נורות ה W5W כאלה ידעתי שאני צריך לשחק איתן. לצערי גם אחרי משחקים רבים לא הצלחתי להדליק אותה.

אולי זה ישמע קצת בורותי אבל יד לי רב מודד בבית אבל אשמח לדעת על מה לשים אותו כדי לבדוק (איזה מצב בבורר) :lol: כדי לא לנסות שעה כל מיני דברים.

ומה המד צריך להראות לי בפלוס/מינוס?

תודה

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אתה צריך לשים את הרב מודד על רציפות זה סימןן כזה ~. רציפות בעצם מודדדת האם המעגל סגור. (במידה והמעגל סגור אתה תשמע צפצוף) תנסה לחבר את שתי התנינים ואז תשמע צפצוף.

כלומר האם חוט הלהט של הנורה קרועה, או שהוא בסדר. תחבר את שתי התנינים לקטבי הנורה ותראה האם אתה שומע צפצוף.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

טוב אחרי בדיקות הנה המסקנות:

הנורה החדשה תקינה ומאירה, כל הלוח עובד והפיוז תקין (גם המצת עובד, נורות ח"ח וגם מקשי ה AC)

לא מגיע מתח לנורה, עכשיו הבנתי שאפשר לפרק את הפלסטיקה ואז יש 4 שורות של חוטים שעם קצת ספריי מגעים יחזרו לתפקד אבל היות ורק החלפתי את כל הפלסטיקה שם (:\ מעל 1000 שקל) לא ממש בא לי לנסות סתם למשוך שם.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...