Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר ואני קנינו לעצמנו פורד סיירה 88 עם טסט ובכללי ממש מסודרת,בזמן ההתנעה שמתי לב שאין זרימת מים לעבר מיכל ההתפשטות מכיוון הצינור שמתחבר למיכל,זכור לי שבסיירות אחרות תמיד יש שם בצינור הזה זרימה יפה לתוך מיכל ההתפשטות.

שאלתי היא באילו כלים ובאיזה מידות להצטיד על מנת לפרק את בית הטרמוסטט החוצה ?

האם יש צורך להוריד את הכנף פלסטיק ?

אשמח לתשובה מבעלי סיירות ואם אפשר גם איזה סימון או ציור.

המנוע הוא פינטו פשוט 1600 נפח ראש ברזל.

תודה

פורסם

שלום רב !

בדוק תחילה באם אין סתימה בצינור המוביל למיכל העבוי, נפוץ מאד ברכבי פורד בשנתונים האלה.

ערוך תחילה חיפוש , עלבדיקה על תקינות תרמוסטט, וכיצד ניתן לבדוק זאת מבלי לפרק בית תרמוסטט.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אויר בהחלט יתכן איני שולל,מה לעשות על מנת לנקז את האויר ? וכיצד.

האם האויר לא אמור לצאת מהנקודה הגבוהה ביותר שהיא הצינור המדובר ?

בכל מקרה אני בודק את הנושא של האויר.

תודה רבה

פורסם

שלום רב !

בדוק תחילה האם הצינור הצר המוביל מהרדיאטור למיכל העבוי לא סתום כפי שציינתי.

ובלי שום קשר בדוק תקינות תרמוסטט, כפי שהסברתי לך בפרטי, לפני שתפרק אותו לשווא.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה תודהרבה

אני יעשה בדיוק מה שאתה והבחור השני כאן מהפורום הסברתם לי,אין לי ספק שאתם יודעים מה אתם אומרים.

תודה רבה ואני אחזור עם תוצאות ולפיהן נמשיך הלאה בדיון.

פורסם
הקרדיט על הקישור להיינס מגיע למעשה לידידנו shoke8.

משהו לא מובן לי,כיוון הזרימה של המים הוא מהטרמוססט לצינורעליון של הרדיאטור,או הפוך ?

לפי מה שראיתי המים זזים מאמבטית ימין של הרדיאטור שמאלה על הרשת לאמבטית שמאל,אם עומדים מול המנוע.

כמו כן יש על המשאבה צינור קצר עם פקק,על פי מה שראיתי בקובץ PDF כתוב שהוא משמש בלידינג לאויר,זהנכון ?

פורסם
שלום רב !

בדוק תחילה באם אין סתימה בצינור המוביל למיכל העבוי, נפוץ מאד ברכבי פורד בשנתונים האלה.

ערוך תחילה חיפוש , עלבדיקה על תקינות תרמוסטט, וכיצד ניתן לבדוק זאת מבלי לפרק בית תרמוסטט.

בברכה

צביקה

ניסיתי לבדוק,הצינור מגיע מצומת T של צינור ענק והוא הדק יותר הולך למיכל העיבוי,על מנת לשחרר שם סתימה צרים חוטר,או לחצ אויר מנוגד לכיוון הזרימה הטבעי

פורסם
מה זה שייך לטרמוסטט?

או שבאמת הצינור סתום, או שיש אויר במערכת.

2PAC ,צדקת !

הטרמוסטט תקין.

כנראה היה אויר במערכת,ניקזתי דרך הצינור גומי שבא מהמשאבה ולפתע פרץ זרם מים מהצינורית שהולכת למיכל התפשטות.

כעת יש בעייה חדשה,הכנף מסתובבת לאט גם כשהרכב חם,ואחרי 10 דקות המנוע מתרתיח את המים.

פרקתי וגיליתי מאחורנית קפיץ לוליני,נראה תקין על פניו,המשכתי לפרק וראיתי שאולי יש אפשרות ריתוך או הלחמה של הציר לנבה של הכנף.

מה דעתכם,מה לעשות בשלב הזה ?

האם זו הסיבה להתחממות ?

גם במהירות 90 קמש הוא מתחמם חזק.

יכול להיות שגם הרדיאוטר סתום ?

כשפרקתי ראיתי קרבורטור WEBER דו לועי,וצוק עם חוט חשמל מחובר אליו.

כמו כן ראיתי בבסיס הקרבורטור משהו כמו דיזהחשמלית,גם אליה מתחבר חוט חשמלי.

כל יעוץ או הדרכה כיצד להמשיך יתקבלו בברכה רבה ותודה.

פורסם

שלום רב !

לרכב אכן קיים מאוורר סירקוזי, שמהירותו נקבעת לפי חום במנוע, יתכן והמאורר התקלקל, ולא מתפקד במקרה כזה ניתן לסמרר אתו בעזרת ברגים וניטים, חאפרי ולא מקצועי, אך הסכוי להשיג היום מאורר תקין הוא אפסי.

יש לבדוק גם את הרדיאטור החשוד כסתום.

הקרבורטור הוא אכן וויבר דו לועי, בעל צוק אוטומטי חשמלי, ודיזה אלקטרומגנטית חשמלית, מה השאלה?

בברכה

צביקה

פורסם
שלום רב !

לרכב אכן קיים מאוורר סירקוזי, שמהירותו נקבעת לפי חום במנוע, יתכן והמאורר התקלקל, ולא מתפקד במקרה כזה ניתן לסמרר אתו בעזרת ברגים וניטים, חאפרי ולא מקצועי, אך הסכוי להשיג היום מאורר תקין הוא אפסי.

יש לבדוק גם את הרדיאטור החשוד כסתום.

הקרבורטור הוא אכן וויבר דו לועי, בעל צוק אוטומטי חשמלי, ודיזה אלקטרומגנטית חשמלית, מה השאלה?

בברכה

צביקה

בדקתי ולא מצאתי מרווח לסימרור

למישהו יש כזו כנף ?

הקרבורטור

החוט של הצו'ק מישהו לפני גזר אותו,לא יודע למה.

החוט של הדיזה מחובר,מה תפקידה למעשה של הדיזה ?

האם אתה ממליץ לתת לכנף שני פיקים קטנים בהלחמה?

פורסם

אגב צביקה

בקובץ PDF ששלח 2PAC קראתי שהמנגנון הוא ויסקוזי,לקח לי כמה דקות להבין את פרוש המילה סרקוזי.אולי רשמת בטעות,בעצם לא אולי אלא בטוח הקלדת בטעות.

• תוכן חדש...