Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Chrysler-300C-FUTURE-550.jpg

נראה כמו מכונית קונספט מהניינטיז, שנשלפה מהבוידעם ללא שינוי מהותי.

הדגמים הבאים של קרייזלר:

New Models That Are Coming

• Jeep compact SUV (2013, supplied by Fiat, may be Panda)
  • Jeep small CUV (2013, supplied by Fiat, replaces Patriot and Compass) רוב הסיכויים שמדובר בסדיצ'י מהדור הבא/לאחר מתיחת פנים
  • Jeep Liberty (2013, replaced by Fiat product but retains name) זה יהיה מעניין לראות
  • Chrysler small car (2013, supplied by Fiat) פונטו?
  • Chrysler compact sedan (2012, supplied by Fiat, replaces PT Cruiser) בראבה/מריאה לאחר מתיחת פנים. רוב הסיכויים גם יבריגו לזה תיבה אוטומטית ויביאו לארץ.
  • Chrysler Sebring (2013, replaced by Fiat product but retains name) משהו על בסיס כרומה?
  • Chrysler midsize CUV (2013, supplied by Fiat) עכשיו שאני יודע מה זה CUV, זה בטח יהיה כרומה 4X4. טוב, לפחות זה יציל את המכירות של הדגם הכושל הנ"ל.
  • Ram midsize unibody pickup (under consideration for 2011)
  • Ram large and small commercial van (2012, supplied by Fiat) מזל טוב! ג'מפר/בוקסר/דוקאטו יקבלו אח תאום! ברלינגו עם הגריל של דודג' זה בכלל יהיה חזק.
  • Dodge small car (2013, supplied by Fiat) טוב, פונטו תקבל עוד שני אחים תאומים. יכול להיות שהיא גם תחזור לאירופה תחת השם פונטו/מיטו קלאסיק (אחרי שיוצג דגם מחליף לדגמים העכשויים), עם גיר אוטומטי אמריקקי, וגירסאות סדאן וסטיישן שיתחרו באוויאו
  • Dodge compact sedan (2012, supplied by Fiat) כנ"ל בראבה
  • Dodge Avenger (major update 2010, replaced by Fiat product 2013) וגם כרומה. יכול להיות שגם לשיקוץ הזה יהיה גירסת אלפא רומיאו.
  • Dodge full-size CUV (2010)
  • Fiat 500 (late 2010, convertible 2011, Abarth 2012)

הרבה דגמים קטנים מבוססים על דגמים של פיאט.

אבל גם זה וגם ה 300 הם ציורים,לא צריך לבנות על זה יותר מדי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרשימה הזאת כ"כ עלובה, שהיא מוכיחה שלקרייזלר כיצרן עצמאי אין שום זכות קיום וכחברה שפועלת בשיטוף עם חברה אחרת, אין כל הצדקה או צורך.

לקחת פיאט פנדה 4X4, לשנות את החזית ולשים על חזית הרכב סמל JEEP זה לא רק מטומטם, זה פשוט לקחת את מותג JEEP ולעשות ממנו צחוק.

באותה מידה הם יכלו לרכוש בפולין פולונזים ולשים עליהן סמלים של דודג' צרג'ר.

או לרכוש בקוריאה דיהו ולשים עליהם סמלים של שברולט...אופס! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דווקא לי הקדימה מזכיר את הקרייזל פסיפיקה רק פחות גבוה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
מאוד מתקדמת, בעיקר בגלל שמתחת לפח (שמעוצב בצורה מגוחכת ועלובה שמדברת בעיקר לערסים בעלי איבר זכרות זערורי) מדובר במרצדס.

אני אומר את זה בפעם האלף , יצרניות הרכב האמריקאיות לא הצליחו לייצר ב 15 השנים האחרונות (ובטוח שהרבה יותר, פשוט לא בדקתי)רכב שמצד אחד היה רכב טוב ומצד שני התבסס על 100% טכנולוגיה אמריקאית.

היפנים מצליחים לעשות את זה.

האירופאים מצליחים לעשות את זה.

דחילק, אפילו הקוראנים מצליחים לעשות את זה.

ורק אלה ששמו בן אדם על הירח לא מצליחים.

אני אישית חושב שהקורבט ZR1 היא יצירת אומנות, מכל בחינה אפשרית.

אם אני טועה בהקבלה אני לוקח את דברי חזרה :).

TFSI Power

פורסם

יכול גם להיות שרכבי דודג' וקרייזלר שיימכרו כאן בעתיד (והם יימכרו, ראה דייהולט), ייקחו את רע משני העולמות, האמינות המותנית בספק של פיאט(1) מצד אחד, וגימור אמריקאי באיכות ירודה מצד שני.

קרה כבר גם עם קרייזלר אירופה(2) בשנות ה-60-70, ומתרחש ברגעים אלה עם דייהולט.

1) אני לא רוצה לפתוח עכשיו דיון על אמינות פיאט, שוב פעם, יכול להיות שה-500/פנדה/גרנדה פונטו רכבים אמינים, אני לא יודע, אני מדבר על פיאט של שנות ה-90.

2) בסוף שנות ה-50 קרייזלר רכשו את הקונצרן האנגלי-צרפתי רוטס גרופ, ובאמצעותם ניסו להיכנס לשוק האירופאי, היות והספינות מדטרויט לא נמכרו באירופה יותר מדי (אנשים שם משום מה קנו רכבים כמו פיאט 500, רנו דופין, VW חיפושית ופורד אנגליה), וגם בגלל ההצלחה של פורד ו-GM, שהיו שם משנות ה-20 בערך והסתגלו היטב לשוק המקומי. בקיצור, אחרי עשרים שנה של כשלון (למרות שהיו דגמים מוצלחים פה ושם), למרות המשבר של 1973 (שהיה אמור להיות מכרה זהב לקרייזלר, היות וכבר היו להם דגמים קטנים וחסכוניים), קרייזלר הייתה על סף פשיטת רגל, מה שגרם לה למכור את החלק האירופאי ל-PSA (שבלעה אותו ולא השאירה ממנו זכר).

אגב, סליחה על האוף, אבל משהו לא ברור לי. כשהיה את משבר הדלק של 1973, למה היצרנים האמריקאיים לא הביאו לאמריקה את הדגמים האירופאיים שלהם לארה"ב כתחרות ליפנים, ובמקום זה החליטו לפתח זוועות כמו פורד פינטו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפי YNET

קרייזלר C300 תשווק כלנצ'יה תזיס.

וייאג'ר ישווק כלנצ'יה פדרה.

דודג' ג'רני ישווק כפיאט אוליסה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
הדגמים הבאים של קרייזלר:

New Models That Are Coming

• Jeep compact SUV (2013, supplied by Fiat, may be Panda)

לא יודע בדיוק למה, אבל הפנדה יכולה להיות אחלה ג'יפ עם המנוע והצמיגים הנכונים (יענו, מנוע שהוא לא צימוק וצמיגים שמיועדים לשטח ולא לטיול אופניים בפארק).

בכלל, יש לפנדה פוזה ג'יפונית. ג'ימיני גרסת פיאט?

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

• תוכן חדש...