Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני זקוק להמלצה על מדפסת צבעונית שהיא גם פקס וגם סורק .

לפי מה שאני יודע HP מדפסות אמינות .

אני מחפש דגם מוצלח , במחיר סביר .

חשוב לי שתהיה אפשרות למלא את מכלי הדיו .

תודה מראש ויום נעים .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

הי.

לי יש את הHP J4580 ואני בסה"כ מאוד מרוצה.

כמובן שהשימוש בה הוא ביתי. (סריקות למחשב, פקסים, צילום מסמכים).

לגבי הדיו, אני לא יודע אם הוא ניתן למילוי. יש אפשרות לרכוש מחסנית XL. שהיא גדולה יותר וחסכונית יותר. (לא חסכונית בדיו אלא ביחס שקל/כמות).

חברה שלי סטודנטית והיא מדפיסה די הרבה, ורק עכשיו, אחרי שנה נגמר הדיו.. (במחסנית המקורית שקיבלנו עם המדפסת.)

איכות ההדפסה והסריקה די טובה.

קניתי אותה לפני שנה במכרז במחיר של 370 ש"ח. היום בחנויות היא עולה 440, אך אני בטוח שאפשר להשיג זול יותר.

רק בעיה אחת יש לי איתה.. לפעמים כשמזינים כמות גדולה של דפים, (6 דפים ומעלה), היא "לוקחת" יותר מדף אחד ואז נתקעת:?.

תפעול הבעיה הוא מאוד פשוט, אך זה עדיין קצת מעצבן.

בהצלחה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

במקום להתעסק עם מילוי דיו, אפשר לרכוש מדפסת שיש לה דיו חלופי זול, רצוי כזה שבא במיכלים נפרדים לכל צבע. למשל BROTHER ו EPSON.

:turn-l:
פורסם

אני עם מדפסת של HP 4680 שעלתה לי 550 ש"ח בחנות.

אני ממש מרוצה ממנה. בינתיים אני איתה כבר חודש ואין תקלות באף אחד מהשימושים.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

יש לי בבית את הHP 7680. היא אמנם לא עולה כמו ארוחה במקדונלדס כדוגמת מדפסות שהוצעו פה, אבל בינתיים (כבר יותר משנה וחצי) היא פשוט מעולה - גם באיכות ההדפסה\סריקה, גם בנוחות השימוש (סריקה דרך HTTP, ישירות למחשב דרך הרשת, ישירות להדפסה וכו) וגם באמינות.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
במקום להתעסק עם מילוי דיו, אפשר לרכוש מדפסת שיש לה דיו חלופי זול, רצוי כזה שבא במיכלים נפרדים לכל צבע. למשל BROTHER ו EPSON.

+1

קניית מדפסת מהנ"ל + רכישת קיט cis מאיביי יתנו לך ים של הדפסות בקצת כסף.

פורסם

אני מציע לך לא להשתמש בדיו חלופי, מציע לך כן לקנות בראדר היא מעולה בדגמים החדשים ומצויינת לכאלה שלא מרבים להדפיס. כל המדפסות שמיוצרות היום חוץ מבראדר אינן מאפשרות להדפיס בשחור שנגמר הצבעוני.

הדגם המומלץ - BROTHER 250C.

2 חוקים שיש לדעת במדפסות.

- ככל שהמדפסת יותר ישנה הדיו שלה יהייה יותר יקר וזאת על מנת לקדם מדפסות חדשות שיש להן דיו מסוג אחר שזול משמעותית מהדיו שקיים בישנות.

- ככל שהמדפסת יותר יקרה בקניה הראשונית הדיו שלה לאחר מכן יהייה יותר זול(לרוב). לכן עדיף לקנות מדפסת יקרה ותוך שנה מהקנייה אתם מחזירים את ההשקעה בכך שעלות ההדפסה שלכם יותר נמוכה. גם קיבלתם מדפסת יותר טובה וגם יש סיכוי שתחזיק יותר מאשר מדפסת של 250 שקל מעבר לשנת האחריות.

כמובן שאתם יכולים לקנות לקסמרק או קנון עם אחריות של 3 או 5 שנים ולאכול אותה בראשי דיו יקרים. ITS UP TO U. :arrow:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

יש לי BROTHER 135C ואני משתמש בדיו חלופי (מ OFFICER.CO.IL) שעולה פחות מ- 70 ש"ח לסט של 4 מיכלים.

המיכלים מכילים אותה כמות צבע כמו המקורי וגם איכותם זהה (ככל שאני מסוגל להבחין). במהלך השנתיים האחרונות החלפתי כמה סטים של מיכלים ומעולם לא נתקלתי בבעייה.

אז בהחלט תתכן מדפסת זולה (עלתה 220 ש"ח לפני שנתיים וחצי) ודיו זול.

:turn-l:
פורסם

אם אתה יכול להסתפק בשחור לבן - אז אני ממליץ לך לקנות מדפסת לייזר משולבת ולא הזרקת דיו כי:

1. איכות ההדפסה יותר טובה בד"כ

2. הן מחזיקות יותר זמן מעמד

3. הדיו שלהן לא מתייבש

4. הדיו שלהן זול

5. המחיר של כל דף מודפס יותר נמוך.

יש גם לייזר משולבות צבעוניות - אבל הן מתחילות מ-1000 ש"ח.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

גם הדיו של HP הזרקה לא מתייבש, מהסיבה שהמחסנית והמזרק בנויים כיחידה אחת.

השאלה היא אם אתה מחפש יותר דפים לדקה ולשקל, או שאתה הולך להדפיס כמות קטנה מדי פעם והשימוש העיקרי יהיה לסריקות ופקסים?

ועוד משהו, למלא טונרים לבד צריך לדעת, אחרת תמצא את עצמך יושב צבוע בשחור בתוך חדר שחור בבית שחור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היי תודה רבה על מגוון התשובות .

אני סטודנט ואני מדפיס הרבה .

אני צריך כמו שכבר כתבתי שהמדפסת תהיה גם פקס וגם סורק - צריך שתהיה צבעונית .

חשוב לי מאוד שמחיר של כל דף מודפס יהיה נמוך ככל שאפשר .

איכות גבוהה לא נדרשת , אני מדפיס בעיקר מאמרים .

תודה מראש .

פורסם

היי עידכון קיבלתי החלטה לקנות מדפסת לייזר שחור .

מה שמניע אותי לקנות מדפסת לייזר שחור - הוא המחיר שהנמוך שיצא לי להדפיס דף מול מדפסות הזרקת דיו .

ראיתי מכשיר משולב פקס וסורק של חברת HP דגם M1522NT - במחיר של 824 ש"ח כולל מע"מ .

בדקתי לגבי עלות מילוי הטונר הוא 220 ש"ח לערך לטונר חליפי .

המלצות או עצות בנושא יתקבלו בברכה .

פורסם

קח בחשבון שהמדפסת החדשה תבוא ככל הנראה עם טונר שווה-ערך למחצית מטונר רגיל, ואפילו פחות (כנ"ל לגבי מחסניות צבע במדפסות הזרקה).

לגבי עלויות הדפסה, אני עדיין ממליץ על מדפסת הזרקה משולבת פשוטה יחסית (שתעלה כ-300-400 ש"ח) בתוספת של קיט cis.

ככה גם תהיה לך האופציה להדפיס בצבע.

http://cgi.ebay.com/CISS-SYSTEM-CIS-FOR-EPSON-CX5000-CX7400-CX9400-CX8400_W0QQitemZ260503248322QQcmdZViewItemQQptZBI_Toner?hash=item3ca7341dc2

לשם השוואה, מהקיט הנ"ל תוכל לקבל כמות הדפסה לפחות כמו שתקבל מטונר, אם לא יותר, ובצבע. ( וגם אחרי קניית הקיט, כשתרצה לחדש את הדיו תצטרך לקנות אך ורק מילוי ולא את כל הערכה).

• תוכן חדש...