Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניינת בפיאט פונטו ידנית 80 כ"ס, שדי קשה למצוא. מצאתי אחת, שנמצאת אצל הבעלים חצי שנה (הם מעוניינים למכור בגלל שהאישה לא מסתדרת עם הידני בפקקים. קצת מוזר, אבל סביר).

היד הראשונה היא של קבלן מירושלים, והמכונית נקנתה דרך סוכנות טריידמוביל.

הקילומטראז' סביר (84000 מ-2005), לטענתם קיים ספר טיפולים והם טיפלו במוסך מורשה. אין לי מושג מה קרה לפני, אבל אני משערת שזה רשום בספר.

האם העובדה שהמכונית עברה דרך טריידמוביל היא עילה מספיקה לפסול אותה, או ששווה להשקיע את הכסף ולקחת למכון בדיקה למרות זאת? בנוסף, האם יש דברים נוספים שכדאי לעשות- לקחת למוסך מורשה ולבדוק גם אצלו? להתקשר למר קבלן ולהתחנן שיספר לי מה עבר על האוטו בשנותיו אצלו? להתפשר על אוטומטית או 60 כ"ס, להן יש מבחר נחמד?

המון תודה,

-מאיה

פורסם

זה שרכב עבר בטרידאינמשהו ממש לא אומר כלום. צריך לבדוק את הרכב בלי קשר לספר טיפולים או כל דבר אחר שיספרו בעלי רכב.

להיתקשר לבעלים ראשונים לא נראה לי שיעזור כי מאז עבר מספיק זמן. פשוט תקחי את הרכב לבדיקה וזהו.

פורסם

אני קניתי לפני קצת יותר משנה פונטו ספייס ELX 80 כ"ס ידנית שנת 2003 מטרייד מוביל (סניף ראשון). הרכב נקנה עם 39,000 ק"מ. טריידמוביל מוכרים בין השאר גם את הרכבים שיבואן פיאט מקבל בעסקאות טרייד אין.

אני לא הייתי פוסל קנייה של רכב ישירות מטריידמוביל או קנייה של רכב שנקנה מהם בעבר. אחי קנה מהם גרנדה פונטו מהשכרה לפני כחודש וגם הוא מרוצה.

אסף.

פורסם

גם אני לא הייתי פוסל רק כי זה ממגרש, אלא הייתי פוקח 77 עינים.

למה?

א. אחרי הכל, זה מגרש.

ב. הדגם הנ"ל מאוד מבוקש [את שלי קניתי אחרי שעה שעלה למכירה]. למה הוא במגרש? הרי ברור שבעל המגרש שילם הרבה מתחת למחירון ולמחירו הריאלי בשוק. נקודה למחשבה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

למיטב ידיעתי טרייד מוביל לא לוקחים זבלים.

היתה לי התרשמות טובה מהם, למרות שמעולם לא קניתי מהם רכב.

תבדקי היסטורית טיפולים, בדיקה במכון ואם אפשר חוות דעת של מוסך או מי שמכיר את הרכב כדי לסנן את הקש מהתבן של מכון הבדיקה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הם מוכרים אחרי חצי שנה שקנו בגלל שהאשה לא מסתדרת בפקקים עם ידני...

באמת הפתעה גדולה שיש פקקים! לא נשמע אמין.

צריך מאד להיזהר מרכב שעבר דרך סוחרים, ביחוד זיוף קילומטראז.

.

פורסם

מאיה אשמח אם תעדכני מה עשית לבסוף..האם קנית את הרכב הנ"ל? האם בדקת את הרכב? ומה התרשמותך מטריידמוביל..גם אני שמעתי עליהם הרבה דברים חיובים הייתי שמח לאישור..

פורסם
הם מוכרים אחרי חצי שנה שקנו בגלל שהאשה לא מסתדרת בפקקים עם ידני...

באמת הפתעה גדולה שיש פקקים! לא נשמע אמין.

צריך מאד להיזהר מרכב שעבר דרך סוחרים, ביחוד זיוף קילומטראז.

.

לא אמין?

אתה מוזמן לירושלים בשעות השיא של הפקקים בבוקר מאזור פסגת זאב לתלפיות.

להיות עם רכב ידני בשעות הבוקר בי-ם זה סיוט. אשתי לא מוכנה לנסוע ברכב עם גיר ידני.

לפותח השרשור - קח את הרכב לבדיקה במקום אמין. טרייד מוביל הם סוחרים, אך לא מפוקפקים.

פורסם
להתפשר על אוטומטית או 60 כ"ס, להן יש מבחר נחמד?

שימי לב שגרסאת ה60 כ"ס האוטומטית של הפונטו הגיעה עם גיר רובוטי. לא מציאה גדולה מבחינת נוחות התפעול שלו.

אני ממליץ לך לעשות סיבוב יסודי על רכב כזה, כולל כל תוואי הדרך האפשריים שאת עוברת בדרך-כלל, כדי לוודא שהוא מתאים לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה על כל התגובות!

קבעתי עם הבעלים לקחת את הרכב למכון בדיקה בימים הקרובים, אך הם התקשרו לפני כמה שעות והודיעו שהרכב ככל הנראה נמכר.

והחיפוש נמשך, בפשרה על אוטומטית 80 כ"ס..

שוב, המון המון המון תודה.

-מאיה

פורסם

נדמה לי שהתעניינתי גם אני באותו הרכב שאת התענינת, לפתע נעלמה המודעה מהאתר שבו היא פורסמה חשבתי שאת כבר רכשת את הרכב :shock:

• תוכן חדש...