Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תהיה בטוח שברוב העולם תמצא דלק זול יותר באופן משמעותי. במדינות רבות ובהן מדינות מערביות, הדלק יקר יותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הדלק אצלנו יקר ובמקום שהמחיר יתעדכן וירד (רק אתמול ירד מחיר הנפט בעולם) אז המחיר מתעדכן ועולה.

ואגב, בגרמניה (בצ'יכיה - אלא אם בשנה האחרונה המחיר קפץ משמעותית) מחירי הדלק והסולר נמוכים מבארצנו...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אל תהיה בטוח שברוב העולם תמצא דלק זול יותר באופן משמעותי. במדינות רבות ובהן מדינות מערביות, הדלק יקר יותר.

.

זה מה שמנחם אותך?

גם רמת החיים במדינות המערב יותר גבוהה משלנו.

אז יחסית לרמת החיים בארצנו המחיר כבר מוגזם, דלק לא אמור

להיות פריווילגיה של עשירים.. :evil:

פורסם

הדלק מבריח אותך? ומה עם הממשלה? המושחתים? הגנבים? המשטרה? הנוער? הזונות? יאללה, חלאס לבכות!

רוצים שינוי? חרם! כמו בכל מדינה שמכבדת את עצמה! אם העם יקום ויתן בראש למדינה הכל ישתנה!

אבל מה, הישראלים פריירים והם ימשיכו לתדלק ביוקר, לרכב על קטנועים ולשלם 5000ביטוח חובה, לשלם מסים מוגזמים על מים למרות שאין סיבה לזה...

מדינה חרא? העם עושה אותה כזאת!

מה הבעיה לקום יום אחד, לקחת חופש בתשלום מהעבודה, לחסום את את מקומות האסטרטגים במרכז? לחסום ליום שלם, לחנות בכביש ולא לזוז משם. למה אי אפשר לעשות חרם על דלק פז וסונול לחודש שלם? לתדלק רק בתחנות שנותנות הנחה קבוע ולא שירות לא שירות...

כמובן תמיד יהיו את אנשי הליסינג. שהם הרוב בכבישים בשעות הלחץ והם אלו שלא איכפת להם מההתיקרות כי החברה משלמת. ברור שאחרי שמפטרים להם את התחת והם חוזרים להיות האנשים "הרגילים", הם בוכים שאין להם עבודה ואין כסף לדלק - המדינה מבריחה אותם.

מה שאני אומר לסיום, תפסיקו לבכות ולכו לתדלק. גם ככה אף אחד לא ירים את הכפפה ואף אחד לא יעשו כלום במדינה הזאת כי הכל פה קומבינות!

פורסם

קל לכתוב בפורום לכו תעשו נכון? אז למה שאתה לא תילך ותעשה הפגנה?

אני הפסקתי ליסוע באוטו, במה אתה תרמת למאבק?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

ואם משהו ינסה להרים את הכפפה יעזור? תראו מה קרה לאופנועים, הפגנות הפגנות ופקיד אומלל אחד שלא יורד מהעץ שלו.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אני לדוגמא צימצמתי את הנסיעות שלי למינימום, אני מתדלק מיכל פעם בחודש, 9K ק"מ בשנה.

וזה לא בגלל מחאה אלה בגלל שאין לי כסף לתדלק במחירים האלו.. :|

פורסם

לצערי אנשים כאן כבר לא מתייחסים לעליות במחירי הדלק ואפילו הפסיקו למהר ולתדלק לפני עליית המחיר.חוטפים סטירה ומגישים את הלחי השנייה בציפייה לסטירה הבאה.

לכן יהיה קשה לארגן הפגנה או חרם צרכנים.(ולא רק בנושא מחירי הדלק).

פורסם

מחאת הדו-גלגלי אפקטיבית מאד ולדעתי הם כן יצליחו לבטל את ההעלאה בתעריפי הביטוח בסופו של דבר. משרד האוצר רגיל לעשות את מה שהוא רוצה בלי לתת דין וחשבון לאף אחד אבל לדעתי הזמנים שונים עכשיו בעקבות התחזקות עיני ושותפיו וחולשת משרד האוצר בגלל שר אוצר שפוט של נתניהו, ונתניהו שנלחץ בקלות.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

מסכים איתך לגמרי Miki, כמו בהרבה תחומים אחרים מילת המפתח היא אדישות, מצד שני כוחה של המחאה ירד בשנים האחרונות ונראה שהיא לא ממש משפיעה על הממשל... מה שמחזיר אותנו שוב לנקודת המוצא הכואבת שהיא אדישות הציבור שמבין שאין בשביל מה להאבק.

נא ליישר קו עם כללי החתימה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...