Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קודן - דרישת ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

קניתי פונטו ב 25 אלף, חשבתי אם שווה לעשות ביטוח מקיף, ולבסוף עשיתי עד סוף תקופת הביטוח של הרכב הקודם.

הבעיה עכשיו היא שבנוסף לאימובילייזר של הרכב במפתח , אני צריך לעשות קודנית של רב בריח לרכב (עם/בלי עלוקה - אין לי מושג מה זה) וזה רק לאור העובדה שאני גר בקומת קרקע.

האם לא פורצים גם לקומה אחת /שנייה :?:

עלות הקודן היא 300-350 ש"ח לניתוק 1

עיכוב הגנב לדברי המתקין - 5 דקות !!! :shock:

האם אין דרך להוריד את חברת הביטוח מהדרישה המגוחחת הזאת - אני בטוח שהם גוזרים קופון וזו הסיבה היחידה.

מה עושים ?

פורסם

לדעתי ממש אין דרך להוריד את חברת הביטוח מהדרישה הזאת ואני חושב שהם צודקים.

בלי שום קשר לביטוח למה שלא תעשה קודן. זה אחלה דבר. מונע גניבות ושימוש לא רצוי ברכב ע"י אחרים. ואני חושב שבאופן אישי זה אחלה דבר. לי יש קודן באוטו ואין לי בכלל ביטוח מקיף, כנ"ל להרבה אנשים שאני מכיר.

קח לצומת ליבך :-P

Volkswagen POLO 1.4 16v

פורסם

ראשית, קודן אכן רק מעקב את הגנב. במידה ורוצים לגנוב את הרכב שלך, שום דבר לא יעזור.

שנית, קודן יכול להיות מקור להרבה צרות בהתנעה. אני לא הייתי עושה קודן רק במידה והביטוח היה מחייב אותי.

לפתוח השירשור: אין דרך לשנות את דרישות חברת הביטוח. אתה תמיד מוזמן לנסות בחברה אחרת שבה יש דרישות שונות.

פורסם

5 דקות עיכוב זה מאוד אופטימי. אחד המתקינים שהייתי אצלו הראה לי פעם איך הוא מניע לי את הרכב (הרכב של ההורים) תוך פחות מחצי דקה אפילו שיש קודן.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...