Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי פיזו 206 1.6 שנת 2001

יש לי בעיה שהמנורת כרית האויר שלי פתאום התחילה להבהב, ביום שישי הנעתי את האוטו ופתאום נדלקה.

אמרו לי שאני ינסה להוציא רק את המינוס של המצבר לרבע שעה ויחזיר אותו, זה יעשה reset למחשב של האוטו ויכול להיות שזה יסתדר, מה דעתכם?

פורסם

עדיף שתבדוק את התקלה בדיאגנוסטיקה במוסך.

גם לי הייתה את הבעיה הנ"ל, לאחר החלפת מצבר (שהיה בסוף חייו) הסתדרה הבעיה.

פורסם

לי היתה בעיה (פיגו' 306) כזו וזה היו החיבורים מתחת למושב שליד הנהג, 15 דקות במוסך מורשה והבעיה חלפה, תצטרך לעשות בדיקת מחשב .

אייל

פורסם
לי היתה בעיה (פיגו' 306) כזו וזה היו החיבורים מתחת למושב שליד הנהג, 15 דקות במוסך מורשה והבעיה חלפה, תצטרך לעשות בדיקת מחשב .

אייל

מצטרף לאייל,

גם לי הייתה צרפתית עם אותה תקלה בדיוק. מתחת למושב ליד הנהג ישנו קונקטור. כנראה שרגל של מישהו שישב מאחור או משהו שהונח שם, או אפילו סתם הזזה של המושב ניתק את הקונקטור או פגע בו.

רגע לפני המוסך, בדוק את זה עצמאית.

יאיר

• תוכן חדש...