Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איקאה? היפר רוזנפלד?

אם אתה מחפש זול, אז הום-סנטר/אייס הם הבחירה היחידה שלך. מידי פעם הם יוצאים במבצעים ורוב החנויות האחרות אפילו לא מנסות להתחרות איתם - זה פשוט לא משתלם להם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ברחוב הרצל,ת"א יש כמה עשרות יצרני ארונות קטנים.

כנס לכמה, תראה מה מציעים לך.

כמה שהמקום יותר קטן,ככה הוא יותר זול.

כולם יותר זולים מהום סנטר

אייל

פורסם

לפני כשנה חיפשתי ארון. דגמתי גם את אלו וגם את אלו, והחנויות בהרצל לא מתקרבות אפילו למחירי המבצעים של אייס/הום-סנטר.

כמובן שגם האיכות בהתאם, אבל כאן מדובר על מחיר ולא על איכות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כונניות וכו' הכי זול בהום-סנטר/אייס. האיכות בהתאם, קטסטרופלית.

הכונניות מהסדרות הבסיסיות של איקאה הרבה יותר עמידות, מ-נ-ס-י-ו-ן,

למרות ש"על הנייר" מדובר באותו חומר - סיבית מצופה טפט בעובי 18 מ"מ.

לא רק שהסיבית באיקאה טובה יותר, מה שחשוב יותר הוא אמצעי החיבור -

בהום/אייס הכונניות מוחזקות על ידי ברגים סטנדרטיים, שלא אמורים בכלל

להשתמש בהם בארונות, ואילו באיקאה משתמשים באותה שיטה שמשמשת

לבניית ארונות מכל סוג וחומר וגודל - העיגולים האלה ש"ננעלים" על פינים - MINIFIX:

http://images.google.com/images?q=minifix&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=en&tab=wi

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם בהומסנטר החלו למכור ארוניות עם MINIFIX (תודה על המילה, בדיוק אתמול תהיתי איך זה נקרא).

במקרה יצא לי להרכיב באותו השבוע ארונית מאיקאה וארונית מהומסנטר. נניח שמבחינת הוראות הרכבה המצב זהה(מצאתי בעיות בשתיהן), אך מבחינת איכות החומרים וגימורם, איקאה לוקחת:

בהומסנטר משתמשים ברגלי פלסטיק זולות (למראה ולתחושה) לעומת רגלי עץ באיקאה, בהן נועצים גומיות וגם איכות גימור לוחות הפורמייקה, אשר בהומסנטר איננה דבוקה היטב ולפעמים לא מכסה את הסיבית בחיבור בין הפורמייקה לבין הקאנט ניתןם להבחין בסיבית עצמה.

פורסם

תמיד אפשר להתייעץ עם נגר, או למצוא \ לקנות את העץ לבד ולעשות מזה פרוייקט בנייה נחמד לוים שישי שקט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לי שתי יחידות של ספרייה מדגם FLARKE שקניתי באיקאה, 125 ש"ח ליחידה. אני מתעתד לרכוש עוד יחידה אחת.

כבר שנה וחצי אצלי,ונראות טוב מאוד, עומדות בעומס.

הן החליפו זוג דומה שנרכש ב ACE לפני כמה שנים וקיבל בטן בכל המדפים לאחר מספר מועט של חודשים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
יש לי שתי יחידות של ספרייה מדגם FLARKE שקניתי באיקאה, 125 ש"ח ליחידה. אני מתעתד לרכוש עוד יחידה אחת.

כבר שנה וחצי אצלי,ונראות טוב מאוד, עומדות בעומס.

הן החליפו זוג דומה שנרכש ב ACE לפני כמה שנים וקיבל בטן בכל המדפים לאחר מספר מועט של חודשים.

אני מצטט את כל ההודעה כי זה בדיוק המצב שיש לי בבית, בערך. :shock:

שתי כונניות שהגיעו מהדייר הקודם, במחיר רצפתי מאייס - בטן במדפים מהשניה הראשונה, אחת התפרקה השבוע.

FLARKE קטן יותר אמנם, אך נקנה ב-70 ש"ח מתצוגה, מחזיק ספרים ותיקיות A4 כמו גדול.

אין שום נגריה בעולם שתמכור לך את החומר ואביזרי החיבור ב-125 ש"ח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...