Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למשל.

אם יש לי חסכונות בסך 500000 ש"ח,כמה אני צריך להשקיע באוטו באחוזים מסך כל החסכונות לפי דעתכם?

ברור שאת כל החסכונות להשקיע באוטו ,לא הגיוני.

יכול להיות שיש כאלה שמוכנים להשקיע הכל בשבל אוטו .

מה אתם אומרים?

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לפי העדפה של בנאדם. אני הייתי משקיע כ150-170 אלף על האוטו ו30 אלף על מערכת לאוטו 8)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מי יכול לענות על שאלה כזו? רק אתה!

ישנם מספר פרוייקטים שאני יכול לחשוב עליהם:

לימודים

בית

חתונה

ריהוט

רכב

רק אתה יודע מה אתה צריך, באיזו רמת השקעה ובאיזה תיזמון.

כמו כן, הרבה תלוי ברמת ההכנסה שלך וברמת ההוצאות הכלליות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הלוואי עליי צרות ובעיות כאלו :-P

עם חיסכון שכזה ואם אתה עובד יש לך שתי אפשרויות:

א- לקנות דירה ולהשכירה ובדמי השכירות שתקבל תוכל לממן מכונית חדשה בליסינג מימוני.

ב- לקנות רכב שעלותו עד 100,000 משנתון גבוה (מ-2006 ומעלה) או רכב חדש מהניילון עם אחריות וכל 3 שנים בערך להחליף ולהשתדרג.

זכור- רכב אינו נכס כמו דירה,אלא השקעה והבעיה הגדולה -כמחזיקים ברכב הרבה זמן מפתחים אליו יותר מידי רגשות (אני למשל החזקתי דייהטסו אפלאוז 4.5 שנים,מיצובישי לנסר 92 לפניה במשך שנתיים וחצי -בשני המקרים,למרות השקעה אדירה בתחזוקה ובתיקונים מאוד כאב לי למכור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אתה מבקש מחברי הפורום משהו לא הגיוני - להיכנס לך לכיס ולהגיד לך איך לבזבז את הכסף שלך.

לך יש סדר עדיפויות, לך יש מטרות מסויימות בחיים ולכן, אתה הוא זה שצריך להחליט מה טוב בשבילך.

אתה יכול לבחור להשקיע את רוב הכסף נניח בשוק ההון או בדירה כלשהי ולקנות רכב ב10 אלף כי לדעתך זה מה שעדיף, אתה יכול גם לקנות איזה רכב ספורטיבי אבל לגור עם ההורים. שוב, השיקולים הם שלך.

אם אתה מעוניין בעצה מחברי הפורום אז אתה צריך לשתף את המטרות שלך בחיים, את המצב הכלכלי חוץ מהחסכונות, את רמת המגורים שלך וכו' וכו'. רק אז נוכל להגיד לך, לדעתינו, איך אנחנו היינו מבזבזים את הכסף.

פורסם

10 משכורות חודשיות נטו על רכב ראשון.

7 משכורות ברוטו על רכב שני.

4 משכורות על דו גלגלי.

נו באמת. איזה מן שאלה זאת?י

פורסם

אני מדבר על כסף שנשאר אחרי כל הקטע עם הלימודים דירה והכל.

אם נשאר כסף כזה,האם הייתם משקיעים את כולו באוטו ?

בכמה אחוזים הייתם משקיעים על אוטו?

יש אנשים שאומרים ,שזה טירוף להשקיע על אוטו מחצית מהחסכונות.

מה אתם אומרים?

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם

100 אחוז

בעצם לא, 50 אחוז

בעצם, 72.68 אחוז

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

זה תלוי בבן אדם, יש כאלה שמעדיפים לגור בשיכונים מתפרקים בשכונות מפוקפקות אבל לנסוע בג'יפ X5 או ברכבים שעולים חצי מליון ש"ח.

לדעתי צריך לדעת לווסת, אני לא הייתי משקיע ברכב מעל 150K. השאר בהחלט לרכישת דירה / כיסוי משכנתא.

ולרוברטו קולאוטי : דירה ב500K ש"ח ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל אתה תחטוף שבץ כשתשמע את זה, או שצמרמורות יעברו בכל גופך, אבל בבאר שבע למשל, אפשר לקנות דירת 4 חדרים באזור טוב במחיר הזה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...