Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור על קרוב משפחה - בעלים מאושר של מגאן דור ראשון.

לצערו (ולצערי) שכח אורות דולקים ברכב החונה, והמצבר התרוקן לחלוטין.

למזלינו, הבחור מצוייד בכבלים להנעה, הממוקמים אי שם בתא המטען העמוס לעייפה.

אממה - המפסק לפתוח את תא המטען, חשמלי הוא, ולא ניתן לפתוח את תא המטען מתוך הרכב.

משום מה, אין גם אפשרות לפתוח את תא המטען באמצעות מפתח?! (או שאנחנו ממש עיוורים ופספסנו את פתח המנעול???)

בכל מקרה, מצאנו את עצמינו בחושך מוחלט, נוברים בתא המטען דרך הפתח הצר שנפער כתוצאה מקיפול הספסל האחורי אל תוך הרכב.

סוף טוב, הכל טוב.

שבת שלום.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אני לא יודע באיזה אוטו מדובר אבל הפתח מקיפול המושבים הוא די רחב.

מעבר לזה בצרפתיות שאני מכיר עם מנעול חשמלי בתא המטען אין מצב להשאיר אורות דולקים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היה לי שכן עם פורד פוקוס שביום אחד פתאום עלה לו עשן מכיון המנוע שהתברר לאחר שניות כשריפה שנגרמה בגלל קצר חשמלי שגרם לחשמל לקרוס, מה שלא אפשר לו לפתוח את תא המנוע באופן חשמלי ולשריפת האוטו כליל עד הגעת מכבי האש.

מקרה זה היה יכול להימנע לו רק תא המנוע היה נפתח בצורה לא חשמלית.

פורסם

בכול רכבי VAG בעלי נעילה חשמלית ללא מפתח לתא המטען קיימת אפשרות לפתוח את תא המטען מתוך הרכב על-ידי פירוק פנל קטן בדופן הדלת.

אני מאמין שאפשרות כזו קיימת גם בצרפתיות (בדוק בספר הרכב)

איזה כייף לי :)

פורסם
היה לי שכן עם פורד פוקוס שביום אחד פתאום עלה לו עשן מכיון המנוע שהתברר לאחר שניות כשריפה שנגרמה בגלל קצר חשמלי שגרם לחשמל לקרוס, מה שלא אפשר לו לפתוח את תא המנוע באופן חשמלי ולשריפת האוטו כליל עד הגעת מכבי האש.

מקרה זה היה יכול להימנע לו רק תא המנוע היה נפתח בצורה לא חשמלית.

נראה לי שאתה מתבלבל בעובדות.

הפתיחה של תא המנוע של פוקוס אינה חשמלית.

מכניסים מפתח מתחת לסמל בחזית וככה פותחים.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
רק שזה כרוך בלגעת בלהבות ובחום שנפלט מהאיזור המוצת.

התבלבלתי ובטעות עניתי לך על תא מטען בכלל :?

בנוגע למכסה מנוע - אין בכלל פתיחה חשמלית בפוקוס,הדרך היחידה זה עם מפתח.

V5

פורסם

אם יש להבות מתחת למכסה המנוע אני לא בטוח שהדבר החכם הוא לפתוח את מכסה המנוע. אלא אם אתה כבאי (וגם הם עושים את זה אחרי התזת הרבה מים) או אלא אם לא חשובות לך הגבות.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אולי בעלי רכבים עם פתיחה חשמלית למכסה המנוע יכולים לספר עד כמה זה עדיף ככה.

הנהגים של היום כמעט לא נדרשים לפתוח בעצמם ובשביל בדיקה חודשית כמה זה באמת מפריע למשוך ידית שמחוברת לכבל?

עוד כפתור, עוד ריליי, עוד סולונואיד זה רק עוד כסף ליצרן ולספק החלפים, עוד משהו שיתקלקל.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

גם מנגנון ידני יכול להתקלקל.

הלך לי פעם המנגנון באלפא 156 ספורטוואגון.

אי אפשר היה לפתוח את תא המטען בכלל. הכפתור על השלט לא הפעיל כלום, הידית ליד מושב הנהג לא עבדה, ואין אפשרות לפתוח עם מפתח וידית בדלת עצמה.

בכלל תא המטען היה מעצבן - גם לא היתה ידית אחיזה לפתיחה, כלומר שהיה צריך ללכלך את הידיים עם כל הג'יפה של הכביש בכל פתיחה של תא המטען.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

לא חדש באלפא.

גם לאלפא סוד היה מנגנון פתיחה פנימי לתא המטען.

הבעייה שהמנגנון הנ"ל היווה את האפשרות היחידה לפתוח את תא המטען, וכשהכבל היה פוקע, לפתוח את תא המטען היה "סרט" די רציני.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בכול רכבי VAG בעלי נעילה חשמלית ללא מפתח לתא המטען קיימת אפשרות לפתוח את תא המטען מתוך הרכב על-ידי פירוק פנל קטן בדופן הדלת.

אני מאמין שאפשרות כזו קיימת גם בצרפתיות (בדוק בספר הרכב)

איפה ממוקם הפנל בבורה שנת 01 (גולף דור 4)?

• תוכן חדש...