Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי את הסאב HIfonics AS12 ומונו של רוקפורד P600.1BD

לסאב שלי יש שני סלילים שכל סליל הוא 2 אום.

אם אני מחבר את שני הסלילים במקביל אני מקבל 1 אום ואם אני מחבר את שני הסלילים בטור אני מקבל 4 אום

המונו שלי מוציא 600 ב2 אום ו300 ב4 אום

אני חיברתי את הסאב שלי כבר תקופה ארוכה מאוד ב1 אום למגבר והמגבר מוצהר שהוא לא יורד ל1 אום ואני יודע שזה מעמיס עליו אבל לא הפריעה לי עד שאני הבנתי שיום אחד יקרה משהו לסאב או למונו ואז זה יפריע לי מאוד אז כדי שאני יסדר את הענין הזה מהר..

חשבתי על לחבר את הסאב (כשהוא נימצא ב1 אום) בתור לנגד שהוא 1 אום וככה אני יקבל 2 אום סופי.

השאלה שלי האם מותר לעשות כזה דבר? האם מישהו חשב על זה או ניסה את זה?

אלמוג.

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

אין אופציה,

ב-4 אום הסאב יקבל 300 וואט,

ב-2 אום (לאחר מניפולציה עם נגד) הנגד יקבל 300 וואט, והסאב 300 וואט.

יש ה-מ-ו-ן מגברים בשוק שלא מוצהרים אחד אום אבל כן עומדים בזה. אם הסאב שלך מחובר ווהמגבר לא מתחמם מידי ואתה עדין עם הגיין. ואתה ככה תקופה ארוכה, יתכן מאוד שהמגבר כן יציב באחד אום, אז תשאיר את זה ככה.

אם בכל זאת אתה חושש, הפתרון הכי יעיל במצב כזה, זה להביא לסאב אח תאום

פורסם

האמת שקיבלתי מגיסי את המגבר של רוקפורד ושני סאבים של היפוניקס

ואתה יודע איך הם היו מחוברים למונו?

הם היו מחוברים במקביל ככה שההתנגדות יורדת ל0.5 אום והמונו שלו היה עם הגיין עד הסוף והוא היה שומע ככה תקופה של שנה וחצי ובלי בעיות בכלל..

כשאני קיבלתי ממנו את המונו ושני הסאבים הבנתי שזה לחינם שני סאבים השארתי רק אחד כי גם ככה סאב אחד יכול לקבל 600RMS והמגבר גם מוצהר 600RMS אז אין לי בשביל מה לחלק לשני סאבים שכל אחד יקבל 300RMS.

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

• תוכן חדש...