Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה כוח יש למנוע ה 1600 ההוא?

האם הוא אמין חלקים, נסיעה אחיזה וכדומה...

וכל מה שתוכלו לספר לי לגביו

תודה רבה

כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
כמה כוח יש למנוע ה 1600 ההוא?

האם הוא אמין חלקים, נסיעה אחיזה וכדומה...

וכל מה שתוכלו לספר לי לגביו

תודה רבה

כפיר.

רכב בסיסי מאוד ואמין מאוד. אבזור דל, עיצוב קודר כמו כל היפניות מתחילת שנות ה-90.

אם מדובר במנוע 16V אז זו אחד מהיתרונות הגדולים של הרכב מכיוון שבשנה הזו רק רכבי יוקרה הגיעו עם מנוע 16V (שלא נדבר על פלומווגן שמכרו מנועי 8 שסתומים עוד לקראת שנת 2000 שזה פשוט בושה). לפי מה שזכור לי יש לו שרשרת טיימינג ולא רצועה, זה אומר שלא צריך לדאוג לעשות טיימינג כל (בערך) 80K ק"מ.

תשכח מאחיזה, עיצוב, וכו', זה רכב זול, מאוד אמין שיקח אותך מנק' א לנק' ב בשיא האמינות. למי שמחפש רכב אמין במחיר זול זו אחת מהרכבים הכי כדאיים שיש בגלל שוק גרוע שיתן לך לקנות את הרכב במחיר יחסית מצחיק ליפניות אחרות מהשנתון הזה.

פורסם
רכב בסיסי מאוד ואמין מאוד. אבזור דל, עיצוב קודר כמו כל היפניות מתחילת שנות ה-90.

אם מדובר במנוע 16V אז זו אחד מהיתרונות הגדולים של הרכב מכיוון שבשנה הזו רק רכבי יוקרה הגיעו עם מנוע 16V (שלא נדבר על פלומווגן שמכרו מנועי 8 שסתומים עוד לקראת שנת 2000 שזה פשוט בושה). לפי מה שזכור לי יש לו שרשרת טיימינג ולא רצועה, זה אומר שלא צריך לדאוג לעשות טיימינג כל (בערך) 80K ק"מ.

תשכח מאחיזה, עיצוב, וכו', זה רכב זול, מאוד אמין שיקח אותך מנק' א לנק' ב בשיא האמינות. למי שמחפש רכב אמין במחיר זול זו אחת מהרכבים הכי כדאיים שיש בגלל שוק גרוע שיתן לך לקנות את הרכב במחיר יחסית מצחיק ליפניות אחרות מהשנתון הזה.

קודם כל היתה לרכב גרסה מאובזרת שכללה בתוכה: חלונות חשמל,נעילה מרכזית.

כמו כן איבזור בכל הגירסאות כגון: הגה כח,מזגן,מנוע הזרקה וכו..

איבזור לא דל בכלל לאומת אותם שנים!!!!!

המנוע בעל 95 כוחות סוס ובגרסה הידנית המנוע נמרץ למדי!!

הרכב מאד אמין אבל לא מפנק וגם לא מרווח מספיק.

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

פורסם
אם מדובר במנוע 16V אז זו אחד מהיתרונות הגדולים של הרכב מכיוון שבשנה הזו רק רכבי יוקרה הגיעו עם מנוע 16V (שלא נדבר על פלומווגן שמכרו מנועי 8 שסתומים עוד לקראת שנת 2000 שזה פשוט בושה)

לגבי הראש מנוע בעל 16V אז אולי אתה לא יודע אבל בתחילת שנות ה 90 רוב המכוניות היפניות היו 16V!! אפילו בגירסה 1300 סמ"ק בשרייד מודל 88 היו ראש מנוע בעל 16V!

לכן זה לא כל כך נדיר כמו שאתה חושב.

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

פורסם

להורים שלי שלי היה SLXI ידני 92 שנקנה חדש, אחת הראשונים בארץ.

דווקא האבזור שלו נאה מאד, חלונות ומראות חשמל, הגה מתכוונן לגובה, כסא נהג כנ"ל.

במודל 92 עוד היה קרבורטור כפול, מה שנתן ביצועים נחמדים למשפחתית.

החסרון הגדול של האוטו הזה הוא מרחב פנים, מאחורה מצומצם ביותר וגם מקדימה המצב לא מזהיר, יותר מזכיר סופר מיני ממשפחתית. גם העיצוב אפעס קופסתי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...