Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ביום ראשון אני מתחיל קורס נהיגה למעל 12טון, מחר אני צריך להיקלט לשם.

אני צריך להיות בבית נבאללה ב8 בבוקר.

איך כדאי, ברכב פרטי או באוטובוס? (אני גר באשקלון), דלק איננה בעיה.

איך מגיעים לשם ביכלל ואיפה זה נימצא?

איזה קו אוטובוס לקחת מתחנה מרכזית בתל אביב?

אשמח לעצות וחוות דעת בקשר לקורס.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

הגעת לאחד התפקידים המייאשים והמאוד לא נחשבים שיש בצבא - מקווה שלפחות תשאר בבית נבאללה ותגיע למחלקה טובה (27, למשל).

תתנחם בעובדה שכנראה שתכיר אך ורק את האינטר 7400 החדשות ולא את הפרייטליינר העתיקות והמבחילות.

אם כבר הגעת לבית נבאללה ולקורס 12 טון ומעלה - תשתדל שבסדירה תיהיה נהג של משאית "כיסוי" ולא נהג של משאית "מוסטנג".

ב"מוסטנג" העובדה יותר פיזית - אתה צריך לפתוח את הדפנות (שבאינטר הן לא קלילות במיוחד), צריך לקשור את הציוד עם רצועות וצריך לכסות (עם הברנזט הדי כבד ומסורבל) את המשאית.

בחום העצבני של הקיץ ובגשם המציק של החורף - העובדה ב"מוסטנג" יכולה להפוך לגהנום של ממש.

גם ל"כיסוי" יש את הבעיות שלו - אתה צריך להזיז את הציוד בעצמך (במידה וניתן) או לסייע למלגזן ולקשור את הציוד בעזרת רצועה אל המשטח.

מצד שני, בקיץ/חורף אתה לא צריך לעמוד על המשאית כמו אידיוט ולהתחיל בקשירת וכיסוי הציוד - הרי היא כבר מכוסה.

ואם אתה שואל מהיכן הניסיון - מחר אני מסיים את השירות הצבאי שלי.

במהלך השירות הייתי ספק (בימינו, מפקד נסיעה) חי"ק ויצא לי "לבלות" (למרות שבאינטר החדשות זה ממש לא נורא) במשאיות האלה ה-מ-ו-ן וחרשתי את מדינתנו מקצה לקצה.

מאחל לך המון בהצלחה ומקווה שתשתדל להנות מהתפקיד - כמו נהגים שאני מכיר והכרתי במהלך השירות הצבאי שלי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

:-D:-D:-D

מצטער שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך, אבל כרגע אני נהג בשזפון עם רישיון C1

שולחים אותי לקורס מעל 12, ואני יכול לומר לך שאני רק יכול לחלום על הפרייטליינר העתיקות והמבחילות.

הלוואי ולפתוח את דפנות האינטר הייתה הבעיה היחידה שלי...

אצלנו בבסיס נהגים חולמים להיות נהגי תובלה.

אחרי הרשיון הזה אני הולך לנהוג על ריוסים - מתדלקות, מים וכו'.

בכל אופן, אשמח להסברים איך להגיע לשם. (רצוי על רכב פרטי).

עריכה:

מצאתי תמונה:

Rio Army TrucK

rio-army-truck.jpg

I :inlove: MY Mitsubishi

• תוכן חדש...