Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר כתבתי כאן מספר הודעות ונעזרתי בכם לבחירת מערכת. רק, שהשתנו דברים וביניהם, בדקתי איזו מוזיקה בעיקר אני שומע.

אני מניח שדירוג אמיתי של המוזיקה שאני שומע:

1. שירים רגועים, יפים ונעימים - אני מדבר על LEONARD COHEN,ROD STEWART,POLICE,QUEEN

2. שחורה.

3. רוק קל - GREEN DAY לדוגמה.

4. אלקטרו.

5. מזרחית.

כפי שאתם רואים אני שומע הכול. מה שהשתנה זה שהבנתי שעיקר המוזיקה שאני שומע היא בכלל לא שחורה ומזרחית. מזרחית הפסקתי לשמוע לגמרי, אולי רק אייל גולן פה ושמה. עיקר המוזיקה שאני שומע, היא ללא ספק מוסיקה "נעימה" ורוק טוב, וגם שחורה.

עכשיו, מה שאני צריך בטוח זה:

1. רמקולים קדמיים - קומפוננט

2. רדיו דיסק שקורא USB וMP3 בצורה טובה - חשבתי על PIONEER 3050UB/PIONEER 4050UB, תלוי בהבדל ביניהם.

עכשיו הבעיה הראשית - הרמקולים הקדמיים לא יכולים לעלות על עומק של 56mm. בגלל זה, אני שואל את השאלה העקרונית - רמקולים קדמיים איכותיים או מערכת שלמה הכוללת מגבר וסאב וופר גם? איך מחליטים בעניין כזה?

בכול מקרה - התקציב הוא 2500 ש"ח לא כולל התקנה.

אם זה מערכת שלמה, בינתיים אבקש ממכם דעה על המערכת הבאה:

רמקולים קומפוננט JBL GTO607C:

http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/4890.html (נלקח רק בגלל העומק שמתסכם ב53mm).

מגבר JBL GTO1004, אני מניח שלזה לא צריך לתת קישור.

רדיו דיסק PIONEER 3050UB/4050UB לפי מה שתגידו. אני דל בתקציב, אבל אם זה באיכות אחרת לגמרי, 100 ש"ח שווים את זה.

סאב וופר KICKER COMP C12.

ביחד זה יוצא סביב ה2400-2500 ש"ח.

אם זה רמקולים בלבד, חשבתי על:

PIONEER 3050UB/4050UB שוב פעם.

ורמקולים אין לי מושג - אני מניח ששוב פעם, אני מחוייב לJBL בגלל העומק.

לגבי אלו שיגיבו כאן "אני בטוח שיש פתרון בהתקנה של רמקולים עמוקים יותר" אני אענה - בדקתי, אפשר רק עד 56mm מבחינת הדלת עצמה. כלומר - דרושה בנייה שלמה בדלת. בנייה שלמה בדלת לוקחת לי את כול התקציב למערכת ולא באה בחשבון. בטח שלא באוטו הישן בו אני מתכוון להתקין את המערכת - OPEL ASTRA 1997.

ועוד שאלה אחת: כמה רמקולים אפשר לחבר לרדיו דיסק? אם אני רוצה לחבר רק לרדיו דיסק 2 רמקולים אחוריים ו2 רמקולים קדמיים (ללא שימוש במגבר) אפשרי?

תודה מראש!

פורסם

יש לי הצעה בישבילך,אני יכול להפנות אותך לבחור שמוכר מגבר(ספידקינג,חיקוי של סאונדסטרים,חולק עם סאונדסטרים אותו לוח) קומפוננטים(לאנזר 120W 6.5'') וסאב(רוקפורד/סרווין ווגה/פיוניר אחד משלושתם) ב1.5K תוסיף לזה HU יד שניה ב500 ש''ח ונישאר לך 500 ש''ח להתקנה תוסיף עוד 200 ש''ח תעשה הגבהות לרמקולים וניגם הסיפור

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

קח בחשבון שהמערכת שהעלת גומרת את כל התקציב, ולא נשאר כסף להתקנה.

מה קיים כרגע ברכב? (איזו יחידת ראש, האם גם קיימים רמקולים?)

הייתי מאד רוצה לראות תמונה של הדלת עם ובלי החיפוי הפלסטי. 99% שניתן להרכיב טבעת עץ שגם תתן עומק התקנה נוסף, ובד"כ גם תתין אפשרות להתקין 6.5 במקום 5.25.

המערכת נראת יחסית טוב, פרט לרמקולים של JBL שאני מאד לא מתחבר לטויטר שלהם.

אם תוכל למצוא רק מידים (שוב, במידה ועומק ההתקנה נשאר בעייתי) ולרכוש טויטרים אחרים יצא שילוב עדיף בהרבה.

מתחדשת*

פורסם

ROMEK, הבנתי אותך.

1. ציינתי במפורש שהתקציב 2500 ש"ח הוא תקציב למערכת לא כולל התקנה! להתקנה עצמה, אני אלך ליוסי.

2. כן, אתה צודק בעניין שברוב המכונית הטבעת MDF להגבהה מאפשרת לך לשים עומק גדול יותר. הבעיה היא הפלסטיק עצמו, העומק שיש בין הדלת מתכת לפלסטיק עצמו והעומק כאן הוא 56mm. שאלתי בפורום שבו רבים מחזיקים את אותה המכונית כמו שלי (פורום אירופאי) ואמרו לי (מישהו בכיר שמה - מנהל פורום או משהו כזה) שהעומק הוא 56mm, שאלתי במפורש, האם עם טבעת MDF אני יכול להגיע לעומק גדול יותר? הוא אמר לי חד משמעית - לא. העומק הוא העומק המקסימלי וכולל שימוש בטבעות MDF.

3. אין צורך בטבעות MDF כדי להגדיל מ5.25 ל6.5, המקורי הוא 6.5 לפי מה שהבנתי גם, מאותו הפורום.

4. תודה רבה על התגובה לגבי הרמקולים! חיכיתי לתגובה על הרמקולים (607C) רק שאלה אחת, שמת לב שזה 607C ולא GTO6507? זה רמקולים פחות ידועים של JBL. מצד אחד, אני רוצה לשמוע את הרמקולים לפני שאני קונה, מצד שני החנויות שמוכרות בזול (אהמ NINJA-POLO) לא מאפשרים זאת.

לLIORHARUSH, אם כבר, הדבר היחיד שמעניין אותי זה סאב של CERWIN VEGA ומאוד תלוי בכמה הוא מוכר אותו, השאר, מצטער, חשוב לי אחריות, חשוב לי מקוריות, אם אני משלם, אני משלם עד הסוף. לא מחפש לא דילים ולא יד שנייה.

תודה מראש!

פורסם

לא מתמצא כל כך לעומק בדגמים שלהם, פשוט זה מה שזכור לי מפעם או פעמיים ששמעתי סטים שלהם לרכב.

אגב, להרץ יש מיד שטוח במיוחד, מתאים מאד להתקנות בעלות עומק בעייתי (שכחתי כרגע את שמו) אבל חיפוש זריז באתר שלהם יאפשר לך למצוא אותו.

מתחדשת*

פורסם

אאל"ט הדגם של ההרץ הוא SPACE מלשון "מקום".

לגבי הרדיו דיסק - פיוניר 4050 יעשה את העבודה. אני פחות מתחבר אבל המכשיר בגדול הוא טוב.

מגבר - לא חסרים מגברי 4 יציאות ביד שניה באתר או שאתה יכול לרכוש JBL 100.4 בתחנה המרכזית ב 750-800 ש"ח.

סאב- אתה מחפש סאב שיעבוד בגישור וישתלב יפה, בהנחה שהרכב שלך בגודל סטנדרטי ובהתחשב בתקציב, הייתי הולך על ID 10 או JL W3 גם כן 10".

...CASKA for life

פורסם

TDMK המערכת מגיעה עם אחריות עם בתקציב שלך הוא 2.5K אז אני הייתי מסדר את זה ככה HU יד שניה 500 ש''ח קומפוננט מורל דוטק בסביבות ה 550-650 יד שניה מגבר JBL 75.4 או100.4 בסביבות ה800 ש''ח יד שניה,סאב היפוניקס HFI 300 ש''ח חדש תוסיף תיבה שתיבנה לפי מידוות מקוריות עוד 100-150 נישאר לך 100 שקל לעלות ברמה של הHU

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

הHERTZ SPACE הזה נשמע מעניין ביותר.

מישהו יודע איפה אפשר לשמוע אותו ולקנות אותו בארץ? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אף חנות, חוץ מאלכסנדר שאומנם יש להם את זה אך הם כותבים "מחיר: 0 ש"ח, התקשר לקבלת הצעת מחיר" -> מה שאומר שזה חייב להיות יקר :p.

לגבי סאב וופר בגודל 10 -> בלתי אפשרי, יש לי כבר תיבה אטומה שנעשתה ידנית על ידי יבגני, חבר הפורום, בנפח של 40 ליטר מעץ MDF עבה ואיכותי. אני ירגיש מטומטם מאוד לקנות בכול זאת 10 אינץ', בלתי אפשרי.

לגבי רדיו דיסק- אז הוחלט, 4050UB, אבל במה הוא יותר טוב מה3050UB רק בזה שיש לו עוד יציאה למגבר? למה אני צריך את זה? :p

לגבי מגבר - אני אקנה JBL GTO1004 חדש. נעמוד במחיר.

לגבי קניית מידים של JBL וטוויטרים של חברה אחרת -> אפשרי כמובן, אבל זה קצת באסה. כי, אי אפשר לקנות רק את המידים עצמם, איך שזה נראה.. אלא, אתה מחויב לקנות את כול המערכת קומפוננט (אני גם צריך את הקרוסאובר הרי). ואז בעצם הטוויטרים האחרים הולכים לפח. אבל אכן אפשרי, ראיתי אחד שמוכר כאן בפורום MT-22 - שווה לשלם על זה איזה 200-300 ש"ח? זה אכן טוויטר מעולה?

תודה מראש!

פורסם

יש מישהו בפורום שמוכר טויטרים של אלייט ב200 שקל ומידים של פולס ב150 350 שקל ויש גם את הקרוסים תסגור איתו ''עסקת חבילה'' מידים טוויטרים וקרוסים 400 וויש לך סט יותר וטב מפולס/טמפו במחיר שלהם

המערכת שלי :

פורסם

נשמע משתלם. אם יש לך לינק אני אשמח.

הבעיה היחידה איפוא, שהמידים של פולס לא נכנסים אצלי מבחינת העומק שוב.. אבל את הטוויטרים, למה לא?

תודה.

והטוויטרים של ELITE מומלצים, נכון?

פורסם

בין המומלצים ביותר.

רק קח בחשבון התנגדות 6 אוהם.

משמע תצטרך או לעבוד אקטיבי, או למצוא קרוס אלייט שני חלקים.

מתחדשת*

פורסם
בין המומלצים ביותר.

רק קח בחשבון התנגדות 6 אוהם.

משמע תצטרך או לעבוד אקטיבי, או למצוא קרוס אלייט שני חלקים.

מה זה אומר לעבוד אקטיבי? גרוע לי מאיזושהי סיבה?

אני חסר השכלה במושגים.

תודה מראש!

• תוכן חדש...