Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'וק תקוע בלנסר 92

Guest ספורטמוטורי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

כבר יומיים הצ'וק תקוע הוא כל הזמן פתוח.

ניסתי לנקות את כל הצינורות כולל מעברי המים,אחד מהם איפה פלאנש המים היה באמת סתום פתחתי אותו וזה עבד פעם אחת,כיביתי את האוטו, אחרי כמה שעות התנעתי ונסעתי לצערי הוא נתקע עוד פעם,התורים עומדים על כ1800 סל"ד שוב,אני יכול להוריד את זה התורים אך זה לא פותר את בעיית הצ'וק התקוע.

הבעיה הנוספת כרגע היא שכאשר פתחתי את פלאנש המים,היה בפנים מין חלק כזה שדומה לתרמוסטט עם קפיץ גדול ,הנפתח כלפי הקפיץ להעביר מים,הוא נפל לי שם,החזרתי אותו אך איני יודע באיזה כיוון,הקפיץ אמור להיות למעלה או למטה?,ז"ת למעלה כלפי הצינור?,או למטה כלפי הפלאנש?.

אגב כרגע גם הצ'וק תקוע והמזגן כל הזמן מחמם אין קירור.

מישהו יודע מה לעשות,לפני שאני פותח ומנסה לשנות את הכיוון של החלק הזה בתוך הפלאנש?

Guest ספורטמוטורי
פורסם

סידרתי,זה היה הפוך :-D.

בכל מקרה תודה לכולם :wink:

• תוכן חדש...