Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהייתי בסוכנות ורציתי להזמין A3 ,התקשר אליי חבר ואמר לי,שהוא מקיר מישהוא שאמר לו,

שמשנים את הדגם A3 לחלוטין ב2010 ,ידוע לכם על תוכנית כזאת?

בעקבות המידע,החלטתי לחקות עוד קצת ולברר לעומק את הנושא הזה.

לא רוצה להשקיע הרבה כסף ,ועוד כמה חודשים יהיה דגם אחר לגמרי.

מה אתם אומרים?

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם

לפי מה שהבנתי מנוע ה-1.6 המיושן הולך להתחלף במנוע 1.2TSI חזק יותר וחסכוני יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ה-A3 הנוכחית מבוססת על גולף 5 והוצגה ב-2003, עברה מתיחת פנים קלילה ב-2005 ומעט משמעותית יותר ב-2008 שכללה קבלת מנועים וגירים חדשים.

היום אנחנו על סף כניסה ל-2010 וכבר קיימת גולף דור 6, כלומר- פלפורמה חדשה (ככה טוענים פולקסווגן, הבסיס גלגלים זהה) שאליה אמורות לעבור רכביה המשפחתיים של פולקסווגן: ה-A3, הלאון והאוקטביה.

אז כן, הגיוני שתוצג A3 חדשה ב-2010. אבל אין לדעת אם השינוי יהיה משמעותי, כי השינוי בין גולף דור 5 ו-6 אינו משמעותי כלל.

עריכה:

אחרי חיפוש קטן בגוגל נתקלים בעמוד הבא

http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/Audi-A3/239871/

כתוב שהדגם החדש יתחיל להמכר בתחילת 2011, אם זה נכון, זה באמת לא משהו ששווה לחכות לו.

פורסם

מעכשיו יש לה לפחות עוד שנה/שנה וחצי עד שיצא דגם חדש.

בנוסף, מתיחת הפנים האחרונה שהיא עשתה בשנה שעברה עשתה לה רק טוב וחידדה בדיוק היכן שצריך..

כדאי לך להזמין.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לדעתי כדי לך לחכות שנה-שנה וחצי.

אותי זה היה דיי מבאס רק המחשב שעוד שנה פחות או יותר מתחלף דגם חדש לגמרי , מה גם שהירידת ערך של הרכב שלך תיהיה גדולה יותר בעקבות החלפת הדגם.

פורסם

לא מסכים.

זה לא שהדגם הולך להתחלף עוד חודש והוא קונה איזה מלאי ישן או משהו.

יש עוד זמן והדגם מוצלח מאוד אז למה לא ?

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

כי הוא יחזיק את הרכב ככל הנראה יותר משנה , והשנה תעבור מהר ושהדגם יתחלף הוא יתבאס.

אבל אם הוא לחוץ על רכב שיקנה עכשיו , כל אחד והשיקולים שלו.

פורסם
לדעתי כדי לך לחכות שנה-שנה וחצי.

אותי זה היה דיי מבאס רק המחשב שעוד שנה פחות או יותר מתחלף דגם חדש לגמרי , מה גם שהירידת ערך של הרכב שלך תיהיה גדולה יותר בעקבות החלפת הדגם.

וכשיצא הדגם החדש אז מה הוא יגיד? עוד שנתיים יעשו מתיחת פנים לא כדאי לחכות?

אי אפשר לרדוף אחרי הדגמים כי זה אף פעם לא נגמר. האאודי A3 הנוכחית עברה כבר כמה שיפורים שהפכו אותה למכונית מאוד מוערכת, מבחינתי בכל אופן, ואם אתה מעוניין באחת כזאת אין לך למי לחכות (אולי למשיח שיחלק לכולנו כאלה).

אם אתה מעוניין שהרכב יהיה "מודל 2010" אז תמתין חודש וחצי וגש להזמין בחודש ינואר או מעט לפני.

בהצלחה!

פורסם

מתיחת פנים זה לא החלפת דגם לדגם חדש לגמרי, ועד שיחליפו שוב דגם יקח 5 - 6 שנים בערך שזה דיי הרבה זמן.

חוץ מזה כל אחד והדעה שלו - שווה או לא הוא יחליט כבר.

פורסם

The next S3 quattro will stick with a 2.0 turbo, but with a 15bhp increase in power to 280bhp.

מממ... מעניין :)

שמע, לדעתי אין לך מה לחכות, כי לא מדובר בכמה חודשים.

ואני גם לא חושב שהדגם הנכנס יראה יותר טוב מהנוכחי, שעוד דומה ל2008 שהכי אהבתי.

(בתמונה שם באתר הוא מזכיר יותר מידי את האיביזה החדשה לדעתי, למעט הגריל)

• תוכן חדש...