Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיירה 84' עומדת 3 שנים

אסף הופמן
שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום למומחים,

מה לעתכם יש לבצע בפורד סיירה 84' מנוע 1600 ידני על מנת להחזיר אותה למצב נסיעה לאחר שעמדה כ3 שנים?

האם נדרש שיפוץ כללי לכל מכלולי הרכב במכילים נוזלים (מנוע, גיר, משאבות, מדחס מזגן וכיו"ב)?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי אם הרכב הועמד במצב נסיעה או לא.

אם היה מניע-נוסע, הייתי משמן קצת את הרינגים, מסובב את המנוע ידנית כמה סיבובים,

בודק כל שאר הדברים מסביב, ממלא מים ומניע.

את הבעיות שנגרמו כתוצאה מהמעמידה, אם כן, תראה לאחר שיניע. אוטומטית ? בדוק שמן גיר.

אם משאבת המים טובה והמדחס עובד, אין סיבה להחליף אותם.

טיפול נוזלים כללי יסודי דרוש לאחר כמה הנעות וסיבוב קטן. גם נוזל בלמים ! ופילטרים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הכוונה היא להחזיר את האוטו לכביש לנסיעה רגילה עם טסט והכל,

אז צריך לשלם את כל הטסטים 3 שנים אחורה, מיום סיום הטסט האחרון ששולם.

(זה בנאי שלא הקפיאו את הרישיון לפני 3 שנים, כשהרכב הועמד. אם כן הקפיאו בזמנו את הרישון, אין צורך לשלם 3 שנים אחורה, יש לשלם רק טסט חצי שנתי אחד)

לאחר מכן להעביר את הרכב בדיקה של מעבדה מוסמכת מטעם מכון התקנים (שעולה כ 1000 ש"ח), בשביל לעבור אותה הרכב צריך להיות במצב תקין לחלוטין.

אחר כך בדיקת מוסך כללי, לקבלת אישור תקינות רכב מיושן.

ואחר כך טסט רגיל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקווה בשבילך שרישיונות הרכב הוקפאו. אך לצערך תצטרך לעשות בדיקה מעבדה, בדיקה מאוד קפדנית כמו שהבנתי.

תחליף שמן, פילטר שמן, תקנה פילטר אוויר חדש, פילטר דלק ונסה להניע. אם תוכל לסובב את המנוע ידנית ולראות שהוא לא תפוס, זה רק יעזור.

לאחר מכן תצטרך לעשות כמה טיפולים למנוע, כמו החלפת רצועות וכו'.

אם תצטרך חלקים לרכב, יש לי כמות לא קטנה למכירה.

JEP.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פגושים חדשים יעלו לא מעט, עדיף לנסות למצוא משומשים במצב טוב. לצערי יהיה קשה למצוא פגושים כאלה, רובם סדוקים וכו'.

יש לי 2 פגושים במצב סביר למכירה, אם תרצה אוכל לצלם בשבילך. הפגושים בצבע לבן. הפגושים עצמם במצב טוב, אך הצבע שרוט וכו'.

JEP.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא שווה את זה.

תאמין לי אישית,הרכב עמד 3 שנים, אתה תצטרך להחליף כל חלק בסיירה], הפגושים זה פיפס קטן ביותר ברשימת החלקים שתצטרך להחליף.

רד מזה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אסף הי,

יש בחיפה עסק שמשפץ פגושים, תיקנתי אצלם פגוש והם עשו עבודה טובה - לדעתי עדיף לך פתרון כזה,

אני מניח שיש כאלו גם במרכז.

פגושים של סיירה 84 במצב סביר יהיה לך מאוד קשה למצוא בארץ.

אלעד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...