Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הלכתי לעשות חיווט במערכת, תוך כדי נשרפו 2 הטוויטרים של ESK165 של הרץ, הם הוחלפו

היום הדלקתי את המערכת ולאחר כמה דקות שמתי לב שיוצא עשן מהטוויטר השמאלי וכעבור כמה זמן לא שמעתי משם כלום

האם כל הסט דפוק?

פורסם

אפשרי יהיה לעזור יותר אם תרשום על מה הם מכוונים בHU ובמגבר

טוויטרים של הרץ בדרך כלל עמידים ואין סיבה שישרפו

תעדכן

פורסם

התכוונתי שתפרט קצת על החיתוך של הקרוס של הסט קומפוננט , מה הכיוונים של הרמקולים ברדיו דיסק שלך ? , אולי הם מכוונים על טריבל ממש ממש גבוה ? , על כמה אחוז הגיין במגבר שלך ?

פורסם

מה זאת אומרת - תוך כדי תהליך החיווט נשרפו הטוויטרים ? שמעבירים את החיווטים המערכת לא עובדת או לפחות לא אמורה לעבוד . :-D

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם
מה זאת אומרת - תוך כדי תהליך החיווט נשרפו הטוויטרים ? שמעבירים את החיווטים המערכת לא עובדת או לפחות לא אמורה לעבוד . :-D

לאחר החיווט הם נשרפו, שניסו "לפתוח" אותם

פורסם

עשן מרמקול לא נגרם כתוצאה מחיתוך לקוי.

יש לך קצר בחיווט. תבדוק שוב את החיווט מהמגבר לקרוס, מהקרוס לטוויטר ומהקרוס לוופר. יש לך פלוס ומינוס שנוגעים אחד בשני באחד החיבורים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו, במגבר הזה אני מאמין שיש הגנה נגד קצרים, אם ה + וה - היו נוגעים אחד בשני אני מאמין שהוא היה נכנס לפרוטקשן ולא שולח את הטוויטרים לעולם הבא.

לאחר החיווט הם נשרפו, שניסו "לפתוח" אותם

לאחר המשפט הזה אני חושב שפשוט קרעת להם את הצורה :shock:

בהנחה שאין לך תקלה טכנית כזו או אחרת כדאי שתגיע לאחד המפגשים ויכוונו לך את המערכת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, מי אמר שהמגבר יכנס לפרוטקשן במידה והקצר קרה אחרי הקרוס?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם קנית הכל מתומר ועדיין זה קורה מנסיון שלי עם הבחור גם 100 זוגות הוא יפתח בשבילך עד יהיה בסדר !

בכל אופן אני ממליץ לבדוק את הנושא של החוטים לאורכו של הרכב מהמגבר עד לקרוס ומשם לרמקול , הבדיקה הזו נחוצה ולאחר מכך מומלץ לתת למישהו שמבין קצת להסתכל על הכיוונים שעשו לך שם , גם במגבר וגם ברדיו דיסק , שוב מהנסיון של עם הרכיבים של הרץ ויש לי נסיון לא קטן , הטוייטרים שלהם מאד עמידים גם אם אתה לא יודע לכוון השאלה רק באיזה רמה החוסר ידע מתבטא במקרה שלך כי צריך התעללות נוראה בשביל לשרוף כזה טוויטר מכיוונים לא נכונים .

אם אתה מאיזור המרכז אני אשמח להביט ולראות אם אני יכול לעזור לך

פורסם

לפי דעתי תנסה לבדוק את כל החוטים שקשורים בעצם למערכת כמו התקנה חדשה בזאת אבל רק לקומפוננט, לעבור על כל החוטים לבדוק שהם בסדר ולא גורמים לאיזה קצר כמו שקודמיי אמרו

• תוכן חדש...