Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בית הקפה פתוח?

ידעתי שסגרו אותו.

בכל מקרה, נתכנן בקרוב עלייה אליכם עם איטלקיות מצוחצחות.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל שלא פרסמתם! הייתי היום בירושלים!

מיהרתי לחזור למפגש בחיפה...

שתהיה הצלחה למקום המפגש החדש.

אולי הירושלמים יצאו עם רכביהם מהמחבוא?

שלמה דן גדרון

פורסם
ראובן בשבילך ,איך מחלקים 200000 יורו לשניים?

טפו טפו, חמסה, חמסה

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אני רוצה לברך את מועדון החמש על החלטתו לפתוח סניף בירושלים. אכן החלטה ברוכה וראויה. מן הראוי כי למועדון החמש יהיה סניף בעיר הקודש, בירת ישראל.

אבל (נו, באמת... איך אפשר בלי?)

עד היום, היה מפגש בירושלים. נכון, לא מפגש רישמי של מועדון החמש, אך קבוצת חברים בעלי עניין משותף ברכבי אספנות, אשר נפגשו מידי יום שישי אחה"צ בטוביה. מבחינתו של המועדון, המקום היה ראוי למפגש הירושלמי, והראיה לכך היא העובדה שנערכה בו השקה של המועדון. השקה אשר היתה נסיון (אשר עד היום חשבתי לתומי שהוא היה מוצלח למדי) לעשות קירוב לבבות.

מהקבוצה אשר נפגשה בימי שישי בטוביה, קמו שני אנשים, והחליטו שהם רוצים פילוג בירושלים (וזה לא שיש בירושלים הרבה אנשים אשר יבואו מידי יום שישי עם רכבי האספנות שלהם למפגש), מסיבות שלהם.

ומדוע אני רושם כי רצו הם פילוג, ולא שהמקום (טוביה) לא היה טוב בעינהם?

הרי לו היו מבקשים הם קירוב לבבות, היו באים למפגש בטוביה, מעלים את ההצעה שלהם לקיום מפגש במקום חליפי, היתה עולה ההצעה לדיון, והיה מוחלט אשר היה מוחלט, הרי מקום המפגש בירושלים השתנה במשך הזמן מספר פעמים.

במקום זאת, הם דיברו רק עם חברי מועדון החמש שבין אותה הקבוצה, עדכנו אותם במקום המפגש החדש, וביקשו מהם (או ליתר דיוק, לפחות אני התבקשתי) שלא לספר זאת לחברי הקבוצה שאינם חברי מועדון החמש. כאן יודגש כי מי שביקש זאת היו חברי המועדון הירושלמים, ודווקא חברי המועדון התלביבים, היו בסדר גמור - מעל ומעבר בנושא זה.

ההרגשה הסובייקטיבית שאני קיבלתי היא שיש כאן ניסיון לעשות מחטף ופילוג. שוב, מי שרוצה לעשות זאת אלו החברים מירושלים, ולא מועדון החמש.

מועדון החמש רוצה סניף בירושלים. החלטה מבורכת. למועדון לא אכפת היה היכן יהיה מקום המפגש ("אנחנו לא נקבע לכם איפה תיפגשו" ו"תיפגשו איפה שאתם רוצים" היו רק חלק מהמשפטים אשר נאמרו לי ע"י חברים בכירים במועדון החמש), ולכן טענותיי מופנות דווקא אל החברים הירושלמים ("טוביה זה מקום המפגש שלי בימי שישי ולא שום מקום אחר" נאמר לי ע"י אחד מהם, אשר היום הסתובב בגאווה בין המכוניות בכנסיה הסקוטית (כך לפחות לפי התמונות שעלו בפורום)).

לצערי, אין מספיק רכבי אספנות בירושלים ע"מ שיהיו כאן שני מפגשים במקביל, ובאופן אישי אני קיבלתי החלטה שאני מעדיף לשבת עם חברים שלי (גם אם הם אינם חברי מועדון החמש, ובמידה ומועדון החמש "ייקח חסות" על המפגש בטוביה, הם ימשיכו לבוא אליו), ולא עם מי שמנסה לפלג ביננו.

אני מקווה שיהיה סניף של מועדון החמש בירושלים. אני חושב שזה חשוב למועדון החמש שיהיה לו אחד כזה.

אם יוחלט שמקום המפגש של מועדון החמש יהיה בכנסיה הסקוטית, אין לי כל בעיה עם זה, אך יש דרך לקבל החלטות כאלו. באופן אישי, לי יש בעיה קשה עם צורת קבלת ההחלטה, והדרך בה היא התקבלה, ממש לא מקובלת עליי.

חוזר אני ומדגיש כי אני לא חושב שמי שקיבל את ההחלטה הזאת זה מועדון החמש, ואליו אין כל טענה בנושא, אלא הטענות הן דווקא כלפי החברים הירושלמים אשר מנסים לפלג, ומעליב אותי שחשבתי שהם חברים שלי.

למען הסר ספק, את כל אשר כתבתי כאן, אמרתי עוד בטרם המפגש היום לאלו הרוצים לפלג ביננו, אך דבריי נפלו על אוזניים ערלות.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

יוני

בודאי שיש מקום בי-ם לעוד מפגש אספנות,

להיפך אני ממליץ לכל מי שיש לו רכב אספנות להקים מפגש כזה משלו.

ואני גם מציע להקים כאלה לפי שייכויות אחרות:

1. אלה שמצחצחים שיניים פעמיים ביום לפחות.

2. שומרי שבת.

3. אוהבי בקר נמוך.

4. ימניים לאומיים.

5. אוהבי אופרות.

6. מעריצי יונה וולך

7. נפגעי כוכב נולד.

8. אוהבי קפה עם חלב.

9. כאלה שלא החליטו.

10. חסרי זהות מינית.

ככה לכל מי שיש לו אמירה יהיה המקום שלו, ואנו נזכה לפריחה ושיגשוג.

אני מאחל הצלחה לכל חברי מועדון החמש בי-ם להמשך מפגשים מלאים ומהנים.

ומי יתן שבשורת רכבי האספנות תצא דווקא מירושלים! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אודה ולא אבוש - אני נמנה על מעריצי יונה וולך ואני מצחצח שיניים פעמיים ביום !

אבל לעומת זאת, אני לא אוהב בקר נמוך, אני לא ימני לאומי ויש לי זהות מינית..

באם ארצה לעלות לעיר הקודש, קיריה יפיפיה, לאיזה מפגש כדאי להגיע ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
היי ירושלמים!!:shock:

בפעם הבאה שאתם מתכנסים עם מספר מכובד של רכבים

הודיעו לי ואבוא לצלם מהאויר ..בכייף

נוף כזה מלמעלה עם הרכבים, תחשבו על זה.

אה..כוס קפה טוב ועוגיה ,זה עליכם! מה ש"יעלה" לכם:lol:

צרו קשר והסבירו רק איך להגיע.

GUY

אתה בהחלט צודק ששילוב מכוניות אספנות עם מבנים עתיקים - הולך נהדר

פרט לזה יש בסביבה הקרובה מאד גם "מסלולי המראה" להמראה קצרה עם רקיטות !!.

מצא משה

פורסם
אודה ולא אבוש - אני נמנה על מעריצי יונה וולך ואני מצחצח שיניים פעמיים ביום !

אבל לעומת זאת, אני לא אוהב בקר נמוך, אני לא ימני לאומי ויש לי זהות מינית..

באם ארצה לעלות לעיר הקודש, קיריה יפיפיה, לאיזה מפגש כדאי להגיע ?

מעשני דובק פילטר.....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

נראה שזה לא יעזור - ו'מקרבי הלבבות' חוזרים על אותן טעויות. יש כאלו שמסרבים/ לא מסוגלים ללמוד...

אבל

בסופו של דבר (אחרי שהם מבעירים את האש), הם לפחות מציגים עצמם כאילו שמנסים לעזור ולכבות את השרפה שהם עצמם הבעירו.

האנשים יוצרים את המפגש, ולא המפגש את האנשים.

פורסם

מהקבוצה אשר נפגשה בימי שישי בטוביה, קמו שני אנשים, והחליטו שהם רוצים פילוג בירושלים ...

... הם דיברו רק עם חברי מועדון החמש שבין אותה הקבוצה, עדכנו אותם במקום המפגש החדש, וביקשו מהם (או ליתר דיוק, לפחות אני התבקשתי) שלא לספר זאת לחברי הקבוצה שאינם חברי מועדון החמש.

...

אני מקווה שיהיה סניף של מועדון החמש בירושלים. אני חושב שזה חשוב למועדון החמש שיהיה לו אחד כזה.

אם יוחלט שמקום המפגש של מועדון החמש יהיה בכנסיה הסקוטית, אין לי כל בעיה עם זה, אך יש דרך לקבל החלטות כאלו. באופן אישי, לי יש בעיה קשה עם צורת קבלת ההחלטה, והדרך בה היא התקבלה, ממש לא מקובלת עליי.

...

הטענות הן דווקא כלפי החברים הירושלמים אשר מנסים לפלג, ומעליב אותי שחשבתי שהם חברים שלי.

יוני,

1. מקום המפגש באמת לא חשוב (בעצמך ציינתה שהמקום הוחלף מספר פעמים), מריבות כוחניות רק פוגעות בסופו של דבר בנו.

2. נכון יצרו איתי קשר טלפוני אבל אף אחד לא ביקש ממני לשמור על סודיות האירוע.

לאירוע הגיעו רבים שאינם חברי מועדון, נהנו מהמכוניות ומהמקום, תתפלא אף אחד לא גירש אותם.

3. גם אם לא כולם חושבים כמוך וקבלת החלטות לא מקובלת עליך זו לא סיבה להחרים ארוע שהמועדון מקיים.

אני אישית מאוד שמחתי שסוף סוף יש ארוע בירושלים ויצא לי לפגוש לפחות עשרה ירושלמים חברי המועדון שלא הכרתי קודם.

הייתם חסרים, יוני ,רן (שרבים שאלו למה הם לא הגיעו) ושאר חברי המפגש הירושלמי.

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם
בית הקפה פתוח?

ידעתי שסגרו אותו.

בכל מקרה, נתכנן בקרוב עלייה אליכם עם איטלקיות מצוחצחות.

ראובן חכה חודש גם אני מצטרף.:wink:

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
נראה שזה לא יעזור - ו'מקרבי הלבבות' חוזרים על אותן טעויות. יש כאלו שמסרבים/ לא מסוגלים ללמוד...

אבל

בסופו של דבר (אחרי שהם מבעירים את האש), הם לפחות מציגים עצמם כאילו שמנסים לעזור ולכבות את השרפה שהם עצמם הבעירו.

האנשים יוצרים את המפגש, ולא המפגש את האנשים.

יוני,

1. מקום המפגש באמת לא חשוב (בעצמך ציינתה שהמקום הוחלף מספר פעמים), מריבות כוחניות רק פוגעות בסופו של דבר בנו.

2. נכון יצרו איתי קשר טלפוני אבל אף אחד לא ביקש ממני לשמור על סודיות האירוע.

לאירוע הגיעו רבים שאינם חברי מועדון, נהנו מהמכוניות ומהמקום, תתפלא אף אחד לא גירש אותם.

3. גם אם לא כולם חושבים כמוך וקבלת החלטות לא מקובלת עליך זו לא סיבה להחרים ארוע שהמועדון מקיים.

אני אישית מאוד שמחתי שסוף סוף יש ארוע בירושלים ויצא לי לפגוש לפחות עשרה ירושלמים חברי המועדון שלא הכרתי קודם.

הייתם חסרים, יוני ,רן (שרבים שאלו למה הם לא הגיעו) ושאר חברי המפגש הירושלמי.

1. אם מקום המפגש לא חשוב כדבריך, למה לשנות אותו? למה לעורר מריבות ולטעון אח"כ כי 'מקרבי הלבבות' מבעירים את האש?

2. גם למקום המפגש בטוביה הגיעו כאלו שלא היו חברי מועדון החמש, והם תמיד גם היו מוזמנים לשם.

3. לגיטימי לחלוטין שלא כולם חושבים כמוני. גם אין לי בעיה שיש מי שרוצה להעביר את מקום המפגש הירושלמי למקום אחר. הבעיה היא עם אותם חברים ירושלמים, אשר יש הבדל גדול בין מה שהם אומרים לבין מה שהם עושים. יש צורה ודרך לעשות דברים, כאשר הקו המנחה חייב להיות אמירת אמת, גם אם מי שאתה אומר לו אותה, לא יאהב לשמוע.

בעיניי לפחות, עדיף להגיד אמת ולהתווכח עליה (הרי לכל אחד יש את רצונותיו ולא תמיד הם מסתדרים עם רצונות האחר), מאשר לומר דברים לא מדוייקים (בלשון המעטה).

4. בפניי זה לא הוצג כאירוע של המועדון, כי אם בדיקה של מקום מפגש חליפי.

5. מישהו הזמין לאירוע הזה את רן? (ולא, זאת לא שאלה רטורית, אני באמת לא יודע את התשובה)

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תוכן חדש...