Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר חוות דעת נוספת בבקשה?

אגב, יש לי שאלה נוספת

יש לי את המאזדה 3 החדשה,עכשיו,החלון שליד הנהג עושה בעיות,שזה אומר,ברגע שלוחצים לחיצה עד הסוף על הכפתור של החלון,שאמורה בעצם לעלות את החלון עד הסוף,זה אכן עושה את זה,ומיד יורד עוד הפעם! (החלון כמובן)

פורסם

תנסה לבצע איפוס למנגנון מכיוון שהתופעה מוכרת גם ברכבי VAG.

כמו כן בדוק האם קיים מעצור או לכלוך בגומיות של החלון שמונעות סגירת החלון.

לגבי איפוס המנגנון בדוק בספר הרכב שברשותך.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה בדיוק מה שמארק כתב ובנוסף למרק אני ממליץ לפרק את המתג של הנוסע ואז יש גישה לנגוע במנוע החלון שים יד על המנוע תראה אם הוא מתחמם יותר מגדר הסביר אז זו יכולה להיות גם תקלה במנוע החלון.

פורסם

אוקיי פיספסתי משום מה את "החדשה" אל תבצע כל התעסקות עם החלון גש למוסך מורשה או שאתה מוזמן לבוא למרכזי ונפתור לך את הבעיה.

שאלה: האם קנית את הרכב עם אזעקה של קוברה או שביצעת התקנה פרטית?

ואם בוצעה התקנה פרטית האם התקינו מרים שמשות?

פורסם

בתור מישהו שעבד שלוש שנים עם דלק מוטורס בחולון.

אני חייב חציין שיש יחס חם עושים עבודה טובה.

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

זה נכון שיש יחס חם, אך כנראה שאתה כבר לא בעיניינים כיוון שכבר שנתיים דלק מוטורס נמצאת במתחם דלק מוטורס הארצי באיזור תעשיה של ניר צבי.

אני מוסיף קישור תטעמו על מה אני מדבר:

http://www.delek-motors.co.il/Kirya.asp

יש לציין שהמוסך המרכזי לא נראה שם כיוון שהוא נבנה לאחר הצילומים אך הוא בסטנדרטים הכי גבוהים בארץ כיום.

פורסם

אכן, בביקורי שם (בניר צבי) התרשמתי ממרכז שרות ברמה גבוהה של מקצועיות, חשיבה נכונה של חלוקת המשאבים

(אנוש, שטח, ציוד), אולם קבלה ענק עם פינות המתנה, כמה תחנות אינטרנט לשימוש הלקוחות והממתינים, סדר ונקיון

וחשיבה מתמדת על השרות הטוב ללקוח ושיפורו.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

פורסם

האמת היא שאני שואל את השאלה הזו מכיוון,שבאמת כשרכשתי את האוטו ובאתי לקחת אותו מהקרייה,באמת התרשמתי לטובה..

אז מה חבר'ה,כדאי?

כי לפי מה שהבנתי גם המוסך מאזדה באשדוד לא רע.

ואגב,לא התקינו לי אזעקה באופן פרטי. אלא מקוברה.

תודה לכולם!

פורסם

אם אתה גר באשדוד אז תטפל במוסך מורשה שם טיפולים אין מי שיודע לעשות יותר או פחות טוב כולנו הרי עובדים תחת הנהלים של מאזדה העולמית.

ולגביי החלון יפתרו לך את הבעיה בקלות, בנתיים תנסה להוריד את החלון עד הסוף למטה ללא שחרור הכפתור לאחר שיגיע החלון מטה החזק אותו מספר שניות עדיין לחוץ, לאחר מכן שחרר את המתג ואז שוב תלחץ אותו למספר שניות למטה (פעולה זו מוחקת את הזיכרון מהמודול של הרמת החלון) ועכשיו אחרי שזה בוצע הרם את החלון תוך כדי לחיצה רצופה כאשר החלון יעלה מעלה החזק אותו מספר שניות עד שישמע מעיין קליק (אם לא תשמע לחץ שוב למעלה והחזק מספר שניות).

כשסיימת את הפעולות הנ"ל בדוק אם החלון עולה כפי שצריך.

בהצלחה וחזור לעדכן האם הצליח לך.

• תוכן חדש...